οριζεται ως ετησια αυτη εδω??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να φτιαχνουμε και τα γκρουπ σιγα σιγα![]()
![]()
οριζεται ως ετησια αυτη εδω??Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να φτιαχνουμε και τα γκρουπ σιγα σιγα![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σκηνή 1η, take 3 ....
καταφύγιο .... 15 βέροι αυτονομιστές κοντοστέκονται στο πρεβάζι ....... (gros plan) στη δεξιά Sidi Vertigo μπότα του πρώτου ......... απέναντι τους,.... άφωνοι και τρομαγμένοι ένα ερωτευμένο ζευγάρι διαφημιστών απο τη Νέα Σμύρνη Αττικης ....... μόλις είχαν απλώσει τα καθαρά σεντόνια που είχαν φέρει μαζί τους σε 2 απο τα κρεβάτια του θαλάμου ...... αποφασισμένοι να "γεμίσουν μπαταρίες" εκείνο το ΣΚ .....
καααατ!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: τι γέλιο..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειπε η ευωδιαζουσα λεβαντα και φλιταρε λιγο ακομα τα δερματα της!!!![]()
![]()
![]()
λοιπόν και εγώ κρεβάτι
Μ' αυτούς που μαζεύτηκαν... για cannonball run το κόβω...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
οριζεται ως ετησια αυτη εδω??![]()
![]()
![]()
Μετά την οικονομική κρίση, τα Ζαγόρια θα έχουν κι απ' αυτό το πλήγμα να ανακάμψουν!
![]()
![]()
![]()
εγω παλι το κοβω για run forest run!!![]()
![]()
Βάλε και εμένα ρε Νικολιώ, με ερωτηματικό όμως.
Κάπως θα το κάνω και θα έρθω...
![]()
![]()
Κρεβάτι μάλλον, να μην κουβαλάω σκηνή. Θα φέρω όμως εγώ τις προμήθειες με το αποσμητικό ποδιών.
![]()
![]()
Ήμουν τον Δεκέμβρη εκεί κι είπα ότι θα ξαναπάω με τη μηχανή στάνταρ κάποια στιγμή, ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα δεν το περίμενα βέβαια..![]()
Ψήνομαι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι από ρευστό, αν βάλω και τα ανεβο-κατέβα του πλοίου χέσε μέσα, έχω τάξει κι άλλο ταξιδάκι στην κοπέλα για φέτο..
Ενδεικτικά κι επειδή βλέπω τούμπανα μαζεμένα, τι ταχύτητα λέτε στο περίπου στην Αθηνών-Λαμίας;
Σας παρακολουθώ κι αν πάει καλά ο Ιούνης ενημερώνω εγκαίρως..![]()
Ε καλά! Αυτό να δω και άλλο δε θέλω!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ήμουν τον Δεκέμβρη εκεί κι είπα ότι θα ξαναπάω με τη μηχανή στάνταρ κάποια στιγμή, ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα δεν το περίμενα βέβαια..![]()
Ψήνομαι αν και δεν ξέρω ακόμα πως θα είμαι από ρευστό, αν βάλω και τα ανεβο-κατέβα του πλοίου χέσε μέσα, έχω τάξει κι άλλο ταξιδάκι στην κοπέλα για φέτο..
![]()
![]()
![]()
Θέλουμε στην διαδρομή Αθήνα / Καλαμπάκα να βγάλουμε μια ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ (προσοχή: ΟΧΙ μεση-κινούμενη) κάπου μεταξύ μεταξύ 100 και 120 χαω.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ενδεικτικά κι επειδή βλέπω τούμπανα μαζεμένα, τι ταχύτητα λέτε στο περίπου στην Αθηνών-Λαμίας;
Αυτό σημαίνει:
- Πορεία με 160-180 στον αυτοκινητόδρομο (μέχρι Λαμία)
- Σβέλτο (ΟΧΙ κομμάτια) ανέβασμα / κατέβασμα στον Δομοκό
- Και πορεία με καμιά 120-140άρα στις ανοιχτές καρακαμπιές μετά (όπου μας παίρνει φυσικα).
Αυτό, μαζί με διόδια, ανεφοδιασμό, κόψιμο στις πόλεις, μας πάει στην Καλαμπάκα σε κάπου μεταξύ 3 και 3.5 ώρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
- Πορεία με 160-180 στον αυτοκινητόδρομο (μέχρι Λαμία)![]()
Ξεκινάω προπονήσεις γιατί δεν είναι συνηθισμένο το Τρανσαλπάκι..![]()
![]()
ΥΓ: Που'ναι το καλό μου το CBF;;;![]()
καλα πεταει ο μακης τη παρολα του και ψαρωνεις μωρε...?Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ε καλά! Αυτό να δω και άλλο δε θέλω!
![]()
![]()
![]()
.........
Κοίτα τώρα, το ότι άντεξε 19 σελίδες και δεν είπε κουβέντα μάλλον πρέπει να σε βάζει σε υποψίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα πεταει ο μακης τη παρολα του και ψαρωνεις μωρε...?![]()
Δεν ψήνομαι, καίγομαι λέμε. Αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις και θα δω στο τέλος αν θα καταφέρω..![]()
Ποσώς... Αλλά λέω, προς στιγμή, να είμαι accomodating στις ονειροπολήσεις του Κρητικού...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα πεταει ο μακης τη παρολα του και ψαρωνεις μωρε...?
![]()
![]()
(Ρε Μάκη, μην τον ακούς. Εγώ και στην λίστα θα σε βάλω αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αγόρι μου)
![]()
αφου ξερουμε και οι 2 οτι δε θα τα καταφερεις ρε ομορφε.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κοίτα τώρα, το ότι άντεξε 19 σελίδες και δεν είπε κουβέντα μάλλον πρέπει να σε βάζει σε υποψίες..![]()
Δεν ψήνομαι, καίγομαι λέμε. Αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις και θα δω στο τέλος αν θα καταφέρω..![]()
![]()
Μη Νικόλα, ασ'το να το σιγουρέψω και θα σου πω για να μη μπαίνεις σε διαδικασίες να γράφεις και να σβήνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
(Ρε Μάκη, μην τον ακούς. Εγώ και στην λίστα θα σε βάλω αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αγόρι μου)
![]()
![]()
Τύφλα νά'χει ο Κουασιμόδος..Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αφου ξερουμε και οι 2 οτι δε θα τα καταφερεις ρε ομορφε.![]()
:rotflmao: