άλλος ενας πιτσιρικάς σκοτώθηκε με παπί στην πόλη μου...18 χρόνων παλικαράκι...
Ντίλιβερι δούλευε το παιδί σε καφετέρια και έκανε διανομή με το ιδιωτικό του παπί.τον έβλεπα κάθε μέρα να φέρνει κύκλους μες στη πόλη χωρίς κράνος και οδηγόντας με το ένα χέρι αφού στο άλλο κράταγε τους καφέδες...
Και όλο έλεγα από μέσα μου ...
"γιατί ρε μαγκάκο με το ένα χέρι;γιατί χωρίς κράνος ;τόσο καλό χέρι νομίζεις ότι είσαι;τόσο άφθαρτος νομίζεις ότι είσαι;ελπίζω ο φύλακας αγγελος σου να μην φύγει από το πλευρό σου ούτε δευτερόλεπτο..."
αλλά ο φύλακας αγγελος του φαίνεται ότι αφαιρέθηκε για λίγο...και τώρα τον έχει κοντά του...
Πολλές φορές ήθελα να του μιλήσω για την ανάγκη του καλού εξοπλισμού...αλλά πότε δε το έκανα ,γιατί είχα την σκέψη ότι θα με χλεύασει...και έτσι πάντα το ξεχνούσα με έναν κόμπο στο λαιμό...
Με συγχωρείτε που σας έκανα την ψυχολογία χάλια αλλά ήθελα να γράψω και για τα παρακάτω και οποίος πιτσιρικάς θέλει ας τα βάλει καλά στο μυαλό του...
ΜΗΝ ΚΑΒΆΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΕΠΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΊΣ ΚΡΆΝΟΣ ,ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΉΤΕ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΎΣ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΡΌΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΕΊΣΤΕ ΔΏΣΤΕ ΧΡΌΝΟ ΣΤΗ ΖΩΉ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΕΤΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΚΑΒΆΛΑΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΠΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΌΚΕΦΑΛΆ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ.
![]()
υγ επειδή σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι το δρόμο του απόπάνω ,είναι η τελευταία φορά που γράφω κάτι τέτοιο.ελπίζω κάποια στιγμή να το ανοίξω το κουλο μου και να μιλήσω με κάποιο έστω και αν με χλεύασει...