Λοιπόν παρελήφθη![]()
Κάποιες απορίες (ίσως μερικές χαζές) από τα πρώτα 200 ΧΛΜ στις τρεις πρώτες ημέρες :
1. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για κάποιον μάστορα που ξέρει το μηχανάκι. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό, καθώς είναι σίγουρο ότι δεν κυκλοφορούν πολλά.
2. Το μηχανάκι, είναι μοντέλο 2008, ολοκαίνουργιο (με μηδέν ΧΛΜ) και ήταν το μοναδικό που βρήκα όπως ήθελα (άσπρο - κόκκινο, χρυσές ζάντες, γυμνό, ABS). Το γκάζι βέβαια με προσοχή, δεν έχω ανεβάσει πάνω από 4000 RPM. Θα ήθελα συμβουλές από φίλους για την περίοδο και τον τρόπο του στρωσίματος.
3. Γύρω στις 2.500 - 3.000 RPM, νοιώθω ότι το μοτέρ ψιλομπερδεύει - σκορτσάρει. Βέβαια, με ανεπαίσθητο γκάζι φεύγει από εκεί και συνεχίζει όμορφα. Τυχαίος μηχανικός (όχι αυτός που ψάχνω μέσω του forum) μου είπε ότι αυτό είναι λογικό, καθώς το μοτέρ είναι εντελώς κλειστό ακόμα. Θα ήθελα τις (έμπειρες) γνώμες σας.
4.Τα λάδια που είχε το μοτέρ από την Ιαπωνία, μου τα άλλαξαν (έτσι μου είπαν). Έκανα καλά που τους άφησα? Εννοώ, ναι μεν μπορεί να είναι ειδικά λάδια αλλά ήταν μέσα τουλάχιστον 2 χρόνια (μάλλον 2,5).
5. Εκτός της περίπτωσης όπου εκτός από τυφλός είμαι και χαζός, CHOKE δεν έχει. Σωστά? Γιατί άλλα λέει το manual.
6. Μου έβαλαν συναγερμό PATROL (449). Το αναφέρω, διότι εχθές στο Μαρκόπουλο, ενώ οδηγούσα (σαν κότα) άναψαν τα πράσινα φωτάκια των φλας 2 - 3 φορές. Κοίταξα μήπως ενεργοποίησα κατά λάθος τα alarm, αλλά όχι. Εξ'άλλου, ο ρυθμός που αναβόσβησαν ήταν πιο αργός. Σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα μπλόκο της τροχαίας. Δεν το είχα δει, διότι με τις ταχύτητες που πάω μάλλον για παρακώλυση κυκλοφορίας θα με γράψουν. Μήπως είχαν ραντάρ και βραχυκύκλωσε με τον συναγερμό? Ή μήπως το αστέρι μου έχει ενσωματομένο ανιχνευτή ραντάρ :rotflmao: Σας έχει τύχει?
7. Μετά από 30 - 45 λεπτά οδήγησης, το δεξί μου χέρι μουδιάζει. Πολύ. Η γνώμη σας?
Αυτά τα πρώτα, χρωστάω και φωτό.
Συγνώμη εαν σας κούρασα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας![]()