Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: δε πάει άλλο...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

δε πάει άλλο...

άλλος ενας πιτσιρικάς σκοτώθηκε με παπί στην πόλη μου...18 χρόνων παλικαράκι...

Ντίλιβερι δούλευε το παιδί σε καφετέρια και έκανε διανομή με το ιδιωτικό του παπί.τον έβλεπα κάθε μέρα να φέρνει κύκλους μες στη πόλη χωρίς κράνος και οδηγόντας με το ένα χέρι αφού στο άλλο κράταγε τους καφέδες...

Και όλο έλεγα από μέσα μου ...

"γιατί ρε μαγκάκο με το ένα χέρι;γιατί χωρίς κράνος ;τόσο καλό χέρι νομίζεις ότι είσαι;τόσο άφθαρτος νομίζεις ότι είσαι;ελπίζω ο φύλακας αγγελος σου να μην φύγει από το πλευρό σου ούτε δευτερόλεπτο..."

αλλά ο φύλακας αγγελος του φαίνεται ότι αφαιρέθηκε για λίγο...και τώρα τον έχει κοντά του...

Πολλές φορές ήθελα να του μιλήσω για την ανάγκη του καλού εξοπλισμού...αλλά πότε δε το έκανα ,γιατί είχα την σκέψη ότι θα με χλεύασει...και έτσι πάντα το ξεχνούσα με έναν κόμπο στο λαιμό...

Με συγχωρείτε που σας έκανα την ψυχολογία χάλια αλλά ήθελα να γράψω και για τα παρακάτω και οποίος πιτσιρικάς θέλει ας τα βάλει καλά στο μυαλό του...

ΜΗΝ ΚΑΒΆΛΑΤΕ ΤΑ ΧΡΕΠΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΊΣ ΚΡΆΝΟΣ ,ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΉΤΕ ΤΑ ΝΙΆΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΎΣ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΡΌΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΕΊΣΤΕ ΔΏΣΤΕ ΧΡΌΝΟ ΣΤΗ ΖΩΉ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΊΞΕΤΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΚΑΒΆΛΑΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΈΡΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΊΞΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΑΤΊ ΟΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΠΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΌΚΕΦΑΛΆ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ.

υγ επειδή σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι το δρόμο του απόπάνω ,είναι η τελευταία φορά που γράφω κάτι τέτοιο.ελπίζω κάποια στιγμή να το ανοίξω το κουλο μου και να μιλήσω με κάποιο έστω και αν με χλεύασει...

Δε θα 'ναι ο τελευταίος....

Κι όσο και να λέμε τα περί παιδείας κλπ, μια ειναι η λυση: Μπλοκα και πρόστιμο. Εαν θεωρήσετε οτι θα ειναι δυσβασταχτο το κόστος για ενα πιτσιρικά τα 500-700 ευρω ποινης (πώς να τα πληρώσει το κακόμοιρο το παιδι και άλλα τέτοια), αποτιμήστε μου το κόστος που έχει η απώλειά του για τους δικους του.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι να πεις σε ένα θέμα χιλιοειπωμένο …

Φταίει η ηλικία ? η παιδία ? οι συνθήκες ? η «κακιά» στιγμή ?όλα μαζί ?

Κρίμα…

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Κι όσο και να λέμε τα περί παιδείας κλπ, μια ειναι η λυση: Μπλοκα και πρόστιμο. Εαν θεωρήσετε οτι θα ειναι δυσβασταχτο το κόστος για ενα πιτσιρικά τα 500-700 ευρω ποινης (πώς να τα πληρώσει το κακόμοιρο το παιδι και άλλα τέτοια), αποτιμήστε μου το κόστος που έχει η απώλειά του για τους δικους του.
    +..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Δυστυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος....
    "Qu ils mangent de la brioche"

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Το θέμα δεν είναι να πέσει το πρόστιμο. Μπορούν να εφαρμοστούν άλλα μέτρα ποιο επαχθή.
    Στέρηση διπλώματος 3-4 μηνάκια και στυγνότατη αστυνόμευση Πέρασες με κόκκινο; Τότε
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Κρίμα

Θα συμφωνήσω με το cap10 πως μόνο με εξαντλητικά πρόστιμα χαμπαριάζουν μερικοί , και τέτοια πρέπει να εφαρμοστούν .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μια ειναι η λυση: Μπλοκα και πρόστιμο.

+ ΟΛΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    μόνο με εξαντλητικά πρόστιμα χαμπαριάζουν μερικοί , και τέτοια πρέπει να εφαρμοστούν .
    πρώτα να αποσυρθούν απτην αγορά τα κράνη τύπου nova, pilot, στρατιωτικοί τενεκέδες και άλλα συναφή, μετά να καταργηθεί ο φόρος στα κράνη και λοιπά είδη, και μετά ας ανεβάσουν και τα πρόστιμα..
    μη λέμε τα ίδια κάθε φορά..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ίσως το πρόστιμο είναι λύση..

Ίσως δεν είναι..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να αποκτήσουμε εδώ οδηγική παιδεία.. Το κράνος είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα..

Τι να αλλάξει; Ίσως ο τρόπος που μεγαλώνουμε. Ίσως ο τρόπος που διδασκόμαστε ή δεν διδασκόμαστε κάποια πράγματα..

Είμαι στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη στιγμή.. κάνει ζέστη κι είχα λιώσει με το δερμάτινο.. πινω καφέ και βλέπω κοντομάνικα κι ακράνωτους συνέχεια.. 20-30-40-50 χρονών, δεν έχει σημασία..

Μακάρι αλλά δεν βλέπω σύντομα λύση.. μπορεί τελικά τα εξοντωτικά πρόστιμα να είναι η μόνη λύση..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παιδιά δεν υπάρχει παιδεία μην γελιόμαστε . Ακόμα και σήμερα να λέγαμε πως η παιδεία μας άλλαζε 180 μοίρες θα χρειάζονταν 20 χρόνια ώστε να μεγαλώσουν οι μπόμπιρες και να εφαρμόσουν αυτά που έμαθαν , από το περιβάλλον γύρω τους .

Άμεση λύση είναι τα πρόστιμα . Αυτά τα καταλαβαίνουν όλοι και απαίδευτοι και όχι .
    Βάλε κανένα 1000 το κράνος , να δεις από αύριο αν θα φοράνε όλοι ή όχι .

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το άλλο μέρος της ευθύνης...

...τους γονείς...:ZZZ:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    εγώ δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το άλλο μέρος της ευθύνης...

...τους γονείς...:ZZZ:
    Σύμφωνοι.. αλλά κι αυτοί θα πρέπει να έχουν παιδεία για να την μεταδώσουν.. Αν είναι στα @@ μας, δεν το συζητάμε. Αν είναι πάλι του στυλ "Εσύ δεν θα πάρεις μηχανάκι" τι να συζητήσουμε!!

Εδώ βλέπουμε 4κάβαλα με όλη την οικογένεια πάνω στο μηχανάκι..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
    από EddY στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2006, 17:31
  2. δε παει αλλο
    από EVI στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 11:33
  3. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    από aaa``` στο forum Στραβά κι ανάποδα