Σελίδα 41 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 31363738394041424344454651 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 886

Θέμα: Αξιοπιστία Bmw (την πέσαν οι JapanBoyz & αντεπιτέθηκαν οι EuroPeans)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Ε να! που σε δικό σου πείσμα την έχει...:rotflmao:

να τα πουλαει ναι...λογω marketing... να τα φτιαχνει καλα ομως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Ε να! που σε δικό σου πείσμα την έχει...:rotflmao:

Τουλάχιστον όσον αφορά τις πωλήσεις ε?

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    SVX είσαι βαθειά προκατειλημένος, πάρα πολύ νέοι άνθρωποι οδηγούν BMW,

Η εταιρία αυτή κατασκευάζει μηχανές από τις αρχές του αιώνα, γιατί λες να κάνει μόνο αυτοκίνητα??

Πιστεύεις ότι όσοι βγαίνουν σε σύνταξη δεν πρέπει να οδηγούν μηχανή??

Να μιλήσουμε όταν γίνεις 50 ετών, να είσαι σίγουρος ότι θα έρθει η ώρα αυτή...

Πρέπει όλοι μας να ταξιδεύουμε με Ιαπωνικό η??
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz

γιατι οταν εβλεπα 25 αρηδες "χρηματιστες" ή τραπεζο'υ'παλληλους σε ΒΜW νομιζεις οτι καλυτερευε η αποψη μου?

κατακρινω την πλειοψηφια ( μπορεις να το δεις και στα προηγουμενα ποστ) που αγοραζουν "κοινωνικη καταξιωση" αντι να αγοραζουν μηχανακι....

οσο για τους 50αρηδες... προτιμω εναν με GS 1200 παρα με Mercedes Compressor...

αν ομως ειναι καποιος 50αρης που ουρανοκατεβατος (χωρις καμια επαφη με τους 2 τροχους) αγορασε την GS επειδη δεν τουβγαινε το Budget για Grand Cherokee... ειμαι εναντιον....

και μην επιμενετε οτι ολα τα μηχανακια αγοραστηκαν για να "δουλευτουν" ...μαλλον τα περισσοτερα για να "επιδειχθουν"

μη με βαζετε να ψαξω την αποψη που εχουν οι κατοχοι BMW για ΟΛΑ τα υπολοιπα ευρωπαικα και γιαπωνεζικα....εχει αποτυπωθει η συμπεριφορα σε θρεντς και ποσταρισματα

πρεπει να πω οτι ο svx τα εχει τα δικια του....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    γιατι οταν εβλεπα 25 αρηδες "χρηματιστες" ή τραπεζο'υ'παλληλους σε ΒΜW νομιζεις οτι καλυτερευε η αποψη μου?

κατακρινω την πλειοψηφια ( μπορεις να το δεις και στα προηγουμενα ποστ) που αγοραζουν "κοινωνικη καταξιωση" αντι να αγοραζουν μηχανακι....

οσο για τους 50αρηδες... προτιμω εναν με GS 1200 παρα με Mercedes Compressor...

αν ομως ειναι καποιος 50αρης που ουρανοκατεβατος (χωρις καμια επαφη με τους 2 τροχους) αγορασε την GS επειδη δεν τουβγαινε το Budget για Grand Cherokee... ειμαι εναντιον....

και μην επιμενετε οτι ολα τα μηχανακια αγοραστηκαν για να "δουλευτουν" ...μαλλον τα περισσοτερα για να "επιδειχθουν"

μη με βαζετε να ψαξω την αποψη που εχουν οι κατοχοι BMW για ΟΛΑ τα υπολοιπα ευρωπαικα και γιαπωνεζικα....εχει αποτυπωθει η συμπεριφορα σε θρεντς και ποσταρισματα
    Αρχηγέ, μπορεί παλιότερα το bmw να ήταν στατους (όπως και οι περισσότερες ακριβές μοτοσικλέτες), αλλά δεν είναι το ίδιο τώρα. Τώρα με τα δανειάκια πολύς κόσμος την αγόρασε.
    Αν πάρκαρε τώρα το clk και πήρε το 1200 τι να πω, εσύ που το ξέρεις, γιατί ξέρω και πολλούς με ςς, που δεν έχει γύρει ποτέ το μοτο τους, δεν μιλάμε για καμιά πίστα η κανένα σχολείο.... Οπότε οι κατηγορίες αυτές υπάρχουν παντού.
    Το bmw ή θα το μισήσεις ή δεν θα καβαλησεις τπτ άλλο εκτός από αυτό. Και αν κάποιου του έβγαινε το μαρούλι και πήρε Bmw, μπορεί να πάρει και βαρα ή ςς γίνεται και αυτό) γιατί είσαι εναντίον, έκανε κακό δηλ ή τα έκλεψε, ή κάνει κακό στον μοτοσικλετισμό.
    Αυτά τα παιδιά δηλ:
    [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/7...172hbpfux1.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    [IMG]http://img694.imageshack.us/img694/5...0580367721.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
    είναι 50άρηδες και έχουν clk?
    Μπα δεν είναι έτσι, μιας και είμαι και εγώ σε αυτά.
    Η άποψη μου για τα υπόλοιπα ευρωπαικά, είναι ότι όλα είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις τι θες να κάνεις.

OFF ΤΟPIC

Και μένα μου την δίνει όταν βλέπω σε κάθε γειτονιά, σε κάθε φανάρι, αλλά προπάντων έξω από κάθε κυριλέ καφετέρια - εστιατόριο κι από μια ΒΜW ετοιμοπόλεμη, με την τριπλέτα της, τις θερμαινόμενες χειρολαβές και τους μεγάλους ανεμοθώρακες!
    Και μάλιστα όταν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση!Δηλαδή ένα θηρίο που έχει κατασκευαστεί ύστερα από 10ετίες δοκιμών και εξέλιξης με σκοπό να σαρώνει το όποιο τερέν, σε όποιο μήκος και πλάτος της Γης, να χρησιμοποιείται σαν παπάκι για τη διαδρομή σπίτι - γραφείο και γραφείο - καφέ!
    Έλεος!Θεωρώ πως και με 17.000 λιγότερα ευρώ, κάνεις την δουλειά σου αξιοπρεπέστατα και σου περισσεύουν και τα φράγκα για να πίνεις τα ποτά σου για τα επόμενα 3 χρόνια!

Επί του θέματος τώρα...

Δεν γνωρίζω τίποτε απολύτως για τα κινητήρια τους και γενικότερα για θέματα αξιοπιστίας, πέρα απ'αυτα που εχω δει στα Long Way Round & Long Way Down!
    Την δουλειά μου την κάνω τέλεια και με τη βέσπα μου, που το κόστος της δεν ξεπερνά τα 2.000 ευρά!!!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    η bmw εχει ενα πολυ καλο after sale οπως και ενα πολυ καλο συστημα δοσεων.η υποστυριξη
    μαλιστα σε ολων το κοσμο ειναι κορυφαια και πρεπει ολες οι εταιριες να την αντιγραψουν.αυτο σαν αισθηση περασε καποια στιγμη και στην Ελλαδα και τα αποτελεσματα ειναι εμφανης στο δρομο.Σαφως στον κοσμο που αγορασε θα υπαρχει και σαβουρα του τυπου αραζω σε καφετερια για να με βλεπουνε η εχω bmw αμαξι ας παρω και μηχανακι,αλλα οφειλω να πω οτι υπαρχει παρα πολλα ατομα που τα στυβουν σε καθε ειδος τερεν.παντως απο πλευρας αξιοπιστιας η bmw κατα τη γνωμη μου πασχει σε μικρα πραγματακια που ομως ειναι ικανα να τσαντισουν το ιδιοκτητη και να δημιουργησουν εντυπωσεις.πχ ρελεδακια.
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Αρχικά δημιουργήθηκε από πυξιδας990
    η bmw εχει ενα πολυ καλο after sale οπως και ενα πολυ καλο συστημα δοσεων.η υποστυριξη
    μαλιστα σε ολων το κοσμο ειναι κορυφαια και πρεπει ολες οι εταιριες να την αντιγραψουν.αυτο σαν αισθηση περασε καποια στιγμη και στην Ελλαδα και τα αποτελεσματα ειναι εμφανης στο δρομο.Σαφως στον κοσμο που αγορασε θα υπαρχει και σαβουρα του τυπου αραζω σε καφετερια για να με βλεπουνε η εχω bmw αμαξι ας παρω και μηχανακι,αλλα οφειλω να πω οτι υπαρχει παρα πολλα ατομα που τα στυβουν σε καθε ειδος τερεν.παντως απο πλευρας αξιοπιστιας η bmw κατα τη γνωμη μου πασχει σε μικρα πραγματακια που ομως ειναι ικανα να τσαντισουν το ιδιοκτητη και να δημιουργησουν εντυπωσεις.πχ ρελεδακια.
    θα διαφωνησω.τα μεγαλα bmw οσα ξερω τουλαχιστον βγαζουν μεγαλες ζημιες,οχι ρελεδακια...τωρα οσο για το after sales η τα συνεργεια της bmw καλυτερα να μην το σχολιασω....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    θα διαφωνησω.τα μεγαλα bmw οσα ξερω τουλαχιστον βγαζουν μεγαλες ζημιες,οχι ρελεδακια...τωρα οσο για το after sales η τα συνεργεια της bmw καλυτερα να μην το σχολιασω....

Το after sale της bmw είναι παρά πολύ καλό όταν μου τράκαραν το gs από την στιγμή που έδωσε το οκ ο πραγματογνώμονας σε δέκα μέρες είχα τα ανταλλακτικά από την γερμάνια και ήταν πολλά (πλαίσιο , καλάμια , ζάντα , κάτω μάνα , μπροστά ψαλίδι κ.τ.λ. ) σε παρόμοια τράκα που είχα με Honda έκανε 2 μήνες να φτιαχτεί το μηχανάκι γιατί δεν είχε στοκ ο σαρακακης . τώρα για τα συνεργεία ξέρω τι παίζει μόνο στην Θεσσαλονίκη που δεν μπορώ και ότι είναι ότι καλύτερο .

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    +1.000.000 στον SVX

Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
    SVX είσαι βαθειά προκατειλημένος, πάρα πολύ νέοι άνθρωποι οδηγούν BMW,

Η εταιρία αυτή κατασκευάζει μηχανές από τις αρχές του αιώνα, γιατί λες να κάνει μόνο αυτοκίνητα??

Πρέπει όλοι μας να ταξιδεύουμε με Ιαπωνικό η??

Δεν ξέρω αγαπητε από που να το πιάσω το παραπάνω...
    αλλά λέω να σταθώ σε αυτό που με τσιμπάει άσχημα και ίσως είναι κ το πιό ουσιώδες...

''Η εταιρία αυτή κατασκευάζει μηχανές από τις αρχές του αιώνα''

Για την παραπάνω και μόνο φράση σου λυπάμαι τόσο για την πορεία της μπεμβέ...

Και το ερώτημα είναι: γιατί ενώ κάποτε μπορούσε να παράγει κάτι αξιόπιστο/ανθεκτικό/πρακτικό/λειτουργικό και σήμερα δεν μπορεί...??!!

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε σκεφτείτε ποσα 1200rgs/k θα κυκλοφορούν σε 40-50 χρόνια.
    Και πόσα από αυτά θα κυκλοφορούν σε 40-50 χρόνια μεταποιημένα σε φουρκόνια και με 1-1,5 τόνους πάνω τους...

Τασε δε νομιζω οτι θα υπαρχει συγχρονο μηχανακι που να κυκλοφορεί σε 40-50 χρονια.

Μαζική, πιο ελαφρια και πιο ευαισθητη κατασκευή η συγχρονη. Ασε τα ηλεκτρονικα στην ακρη που σε 15 χρονια δε θα διαβαζεις το προγραμμα ενος εγκεφάλου μιας τωρινης μηχανης...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τασε δε νομιζω οτι θα υπαρχει συγχρονο μηχανακι που να κυκλοφορεί σε 40-50 χρονια
    Σαφώς, Ηλία...

Δεν είναι ότι δεν μπορούν...απλά είναι αντιοικονομικό για εκείνους.

Και εμείς τρέχουμε να αγοράσουμε λεζάντα. Και επειδή θέμε λεζάντα, αυτό παράγουν.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Δεν ξέρω ... πάω να διαβάσω αν ο CN είναι Θεός ή άνθρωπος
    Respect mah authoritah!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Bmw
    από novo45 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 11:11
  2. ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ
    από reptile4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 12:39