Σελίδα 21 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171121 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πρακτικά έχουν σταματήσει
    Ε, κάμετε κάτι και εσείς πέρα από το moto!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Παραίτηση και ευθυνοφοβία ειναι να ξεσπιτώνεσαι (ενδεχομένως με την οικογένειά σου όπως εκανε συναδελφος εδω και λιγες μέρες) και να παλέψεις να κανεις κατι καλύτερο;

Ευθυνοφοβία το λέτε αυτο; Που θα δουλεψεις σε χωρες οπου ουτε ακρανος θα οδηγείς, ουτε κοκκινο θα περνας, ουτε θα κρυβεις εισοδήματα;

Ν' αδειασει ο τοπος λέμε, να προκόψει ο κόσμος. Στο κατω-κατω η χώρα αυτη για δεκαετίες συντηρήθηκε ΚΑΙ με τα εμβασματα που έστελναν οι μετανάστες. Θα τους πούμε και ευθυνοφοβους;
    Ευθυνοφοβία είναι να σκέφτεσαι..."εγώ θ' αλλάξω τον κόμο;..να πανα γαμηθούνε".Δεν λέω πως ο συνάδελφός σου έκανε λάθος που πήγε αλλού για να προκόψει και να ζήσει καλύτερα.
    Μη μού συκγρίνεις όμως την μεταπολεμική εποχή(εκεί πήγε το μυαλό μου)τής μεγάλης φυγής με τη σημερινή.

Η αδιαφορία,ο σταρχιδισμός που μάς διακρίνει σαν λαό,έχει καλλιεργηθεί πολύ έξυπνα και επιστημονικά,γιατί μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα.
    Μη μού πεις για άλλες χώρες τώρα πάνω σ' αυτό,θα γράφουμε μέχρι αύριο και η θάλασσα περιμένει.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ελα Κρούκη και λοιποί...

https://www.facebook.com/event.php?eid=176460739075501

Αγνοήστε την ημερμηνία έναρξης - λήξης του event. Κάθε μέρα - όλη μέρα!

Σε αυτό το χώρο συζητάμε ΜΟΝΟ (και ΜΟΝΟ) τις καθημερινές δράσεις που θα λαμβάνουν χώρο στην πλατεία Συντάγματος. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας και τη δημιουργικότητα σας και προτείνετε οτιδήποτε θέλετε αρκεί να:

-Μην αποσκοπεί / ωθεί στη βία
    -Μη γίνεται δυσάρεστο στους υπόλοιπους συγκεντρωμένους
    -Μην έχει σε καμία περίπτωση κομματικό προσανατολισμό και στίγμα!

Το ζητούμενο είναι ευφάνταστες δράσεις - εκδηλώσεις που να μπορούν να τις ακολουθήσουν όλοι!

Π.χ. (χωρίς να θέλουμε να υποδείξουμε κάτι):

-Στις 19:30 όλοι φωνάζουμε το τάδε σύνθημα
    -Όλοι αύριο με ζωγραφισμένα ελικόπτερα και τη λέξη ΟΥΣΤ! σε χαρτιά, πλακάτ, μπλούζες
    -Καθόμαστε κάτω (ή ξαπλώνουμε οι πιο τολμηροί) στις 20:00
    -Ενός λεπτού σιγή ανα μισή ωρά (18:00 - 18:30 -19:00 -19:30 κ.ο.κ.) και μετά εκκωφαντικός θόρυβος

Αν θέλετε κάτι πιο στοχευμένο και με περισσότερο νόημα, καλώς να το προτείνετε, όλες οι καλές ιδέες χωράνε!

Μπορείτε επίσης στις υπάρχουσε ιδέες να προσθέσετε και το δικο σας λιθαράκι, μετασχηματίζοντας την, αν φυσικά αυτό ειναι αποδεκτό απ' όλους!

Αγανακτισμένοι με (καλλιτεχνικές ή μη) δεξιότητες, τεχνίτες παντός είδους και όσοι θέλουν να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο για τη δημιουργία μίας δράσης, είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι και αναγκαίοι!

Άντε, πάμε δημιουργικά, με φαντασία και με χιούμορ!!!!

Το πως θα αποφασίζουμε για το τι θα κάνουμε και πότε; Η πλειοψηφιά αποφασίζει, δημοκρατικά!

Φακος:CHECK
    Καμερα:CHECK

Μαλλον με βλεπω να φτιαχνω κανα vlog.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    ρε παλικαρια γιατι δεν κανονιζουμε κι εμεις οι μοτοσυκλεστες
    απο ολα τα φορουμ να κατεβουμε με τις μηχανες κι αλλοι απο
    αλλα φορουμ κοινωνικης δικτυωσης μονο ετσι θα γινει κατι!
    κατι να αλλαξει ρε γαμωτο αν ο καθενας λεει το κοντο και το μακρι του
    δεν αλλαζει τιποτα....
    Μακαρι να μπορουσε να γινει μια συνολικη προσπαθεια εστω απο το διαδικτυο...

Αλλα δυστυχως δεν αλλαζουν τα πραγματα στον καταραμενο τοπο Μαη βρεχει!!
    Μεχρι και ο καιρος τα τερτιπια του ΔΝΤ παιζει..
    Εγω παντως κατεβηκα εχτες και θα κατεβω και σημερα και η αληθεια ειναι οτι δεν
    περιμενα να μαζευτει ουτε 2000 κοσμος

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Η σελίδα για την πανευρωπαϊκή συγκέντρωση στις 29 Μαϊου με τίτλο EUROPEAN REVOLUTION AT 29TH MAY-ALL CITIES OF EUROPE. Βγήκε στον αέρα πριν 2 ώρες και έχει μέχρι τώρα πάνω από 3000 χτυπήματα. Όποιος ενδιαφέρεται ας το κοινοποιήσει στο προφίλ του στο Facebook.

https://www.facebook.com/event.php?eid=225690444124218

EDIT: Καλό θα ήταν να βάζαμε μέχρι την Κυριακή την φωτογραφία στο προφιλ μας.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Η αδιαφορία,ο σταρχιδισμός που μάς διακρίνει σαν λαό,έχει καλλιεργηθεί πολύ έξυπνα και επιστημονικά,γιατί μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το σύστημα...
    περίτρανη εικόνα τοι οποίου δίδει (και) η παρακάτω είδηση
    http://www.cretalive.gr/new/36532/cr...ia_to_Lomberdo

:wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εχμ... τωρα μην ανοιγεις αυτή την κουβέντα..

Εϊμαι σίγουρος ότι δεν εχει ανάγκη αυτός ο τόπος απο 500 Θεολόγους το χρόνο, ουτε 2000 μαθηματικούς, φυσικούς, χημικούς, οικονομολόγους κλπ

Επίσης πτυχία Ευρωπαικών σπουδών, Διεθνών σχέσεων, πολιτικές επιστήμες κλπ είμαι σίγουρος ότι γνώριζαν γονείς και τέκνα ότι τζαμπα σπουδάζουν..

Αλλού είναι το πρόβλημα. Στο όλοι θέλουμε να είμαστε πτυχιούχοι (θέλοντας και μη)..
    Μετά όμως δυσκολευόμαστε να καταπιούμε την σκληρή εργασιακή πραγματικότητα..
    Αν κερνάς καφέ ή μπύρα ίσως να μην εξακολουθήσεις να είσαι σίγουρος...

Το θέμα είναι όχι αν θα έπρεπε να χρειάζονται όλοι αυτοί, αλλά για ποιους λόγους δεν ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ (όσοι αξίζουν τα πτυχία που έχουν)...

Στην τελική για μένα έχει ως εξής:

Η Ελλάδα είναι μια χώρα
    1) με φοβερές δυνατότητες πρωτογενούς παραγωγής (αγροτικά, κτηνοτροφικά και από ότι λέγεται με πλούσιο υπέδαφος)
    2) Με μεγάλες τουριστικές προοπτικές
    3) Με υψηλό μορφωτικό επίπεδο

και τελικά όλα αυτά πάνε χαμένα.

Για αυτά είμαι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas

Και εν πασει περιπτωσει δεν εχω καταλαβει πως μπορει ο Μητροπανος και ο καθε καλλιτεχνης
    να με κανει να κατεβω Συνταγμα καθε μερα... λες και δεν μου φτανει το ΔΝΤ
    Λογικό να το λες αυτό μιας και η κουλτούρα της χώρας στην οποία ζείς επιτάσει το εξής,

Μουσική = Γλέντι = Καψούρα = Ντίρλα λαλαλα χοχοχο

Δεν είναι όμως έτσι. Η μουσική ως γνωστό αλλά ξεχασμένο, αφυπνίζει συνειδήσεις, εμψυχώνει, ξεσηκώνω. Και το κυριότερο ταυτίζει.

Μην κρίνεις από το ύψος σου (είσαι και 2 μέτρα ... ζωή νά χεις). Εσύ μπορεί να μην έχεις ανάγκη κανένα για να κατέβεις στη συγκέντρωση. Όμως δεν είναι όλοι έτσι. Σκέψου πχ να κατέβαινε στην συγκέντρωση ο Μητροπάνος (γράφω αυτόν μονο και μόνο επειδή τον ανέφερες, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε). Τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στον φοβισμένο ανθρωπάκο που κάθεται σπίτι του. Θα έλεγε "Αφού κατεβαίνει αυτός που δεν έχει και ανάγκη, εγώ θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια?".

Επίσης σημαντκό θα ήταν να παρευρήσκονταν και διεθνεις προσωπικότητες (όχι πως έχουμε και πολλές αλλά μου έρχονται κάποιοι στο μυαλό). Έτσι ο αντίκτυπος της συγκέντωσης θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και εκτός συνόρων.

Και τέλος σκέψου ότι αν η ιστορία αυτή γιγαντωθεί μοιραία η κυβέρνηση θα καταφύγει στις γνωστές μεθόδους. Ξύλο, δακρυγόνα και γιατί όχι να κάψουμε και μερικούς.
    Τι είναι ποιο εύκολο κατά τη γνώμη σου για την κυβέρνηση και για τον χ ματατζή. Να σαπίσει στο ξύλο τον Lskostas ή τον Μητροπάνο? Αντιλαμβάνεσαι ότι εκεί δυσκολεύει το πράγμα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    περίτρανη εικόνα τοι οποίου δίδει (και) η παρακάτω είδηση
    http://www.cretalive.gr/new/36532/cr...ia_to_Lomberdo

:wacko:
    Tωρα γιατι τοβαλες αυτο ρε Στελιο?
    Γ@μησι,στενο παπουτσι κι ανηφορο στα κωλοπαιδα του κερατα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Λογικό να το λες αυτό μιας και η κουλτούρα της χώρας στην οποία ζείς επιτάσει το εξής,

Δεν είναι όμως έτσι. Η μουσική ως γνωστό αλλά ξεχασμένο, αφυπνίζει συνειδήσεις, εμψυχώνει, ξεσηκώνω. Και το κυριότερο ταυτίζει.

Μην κρίνεις από το ύψος σου (είσαι και 2 μέτρα ... ζωή νά χεις). Εσύ μπορεί να μην έχεις ανάγκη κανένα για να κατέβεις στη συγκέντρωση. Όμως δεν είναι όλοι έτσι. Σκέψου πχ να κατέβαινε στην συγκέντρωση ο Μητροπάνος (γράφω αυτόν μονο και μόνο επειδή τον ανέφερες, θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε). Τι αντίκτυπο θα είχε αυτό στον φοβισμένο ανθρωπάκο που κάθεται σπίτι του. Θα έλεγε "Αφού κατεβαίνει αυτός που δεν έχει και ανάγκη, εγώ θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια?".

Επίσης σημαντκό θα ήταν να παρευρήσκονταν και διεθνεις προσωπικότητες (όχι πως έχουμε και πολλές αλλά μου έρχονται κάποιοι στο μυαλό). Έτσι ο αντίκτυπος της συγκέντωσης θα ήταν πολύ μεγαλύτερος και εκτός συνόρων.

Και τέλος σκέψου ότι αν η ιστορία αυτή γιγαντωθεί μοιραία η κυβέρνηση θα καταφύγει στις γνωστές μεθόδους. Ξύλο, δακρυγόνα και γιατί όχι να κάψουμε και μερικούς.
    Τι είναι ποιο εύκολο κατά τη γνώμη σου για την κυβέρνηση και για τον χ ματατζή. Να σαπίσει στο ξύλο τον Lskostas ή τον Μητροπάνο? Αντιλαμβάνεσαι ότι εκεί δυσκολεύει το πράγμα.
    σωστη αποψη!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Όχι!Έτσι νόμιζα κι εγώ κάποτε,δεν είναι αυτή η κουλτούρα τού μέσου Έλληνα,απλά αυτοί κάνουνε πολλή φασαρία.
    Άντε,καλή συνέχεια,πάω για μπανάκι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ...

Να σαπισει στο ξυλο τον Μητροπανο βεβαια, αν και μην ξεχνας τι εκαναν τα "καμαρια" μας στον Γλεζο

Καταλαβαινω πως το σκεφτεσαι , γενικα με προσωπικοτητες που θα ειναι καθε μερα στο Συνταγμα ισως ενας διαφορετικος καλλιτεχης καθε μερα να βοηθησει.

Επαναλαμβανω ομως οτι δεν τον εχω τοσο αναγκη εγω και οποιος αλλος εχει αποψη.

Ισως να βοηθησει ανθρωπους που ποτε δεν σκεφτηκαν οτι και η διαδηλωση ειναι μια αντιδραση.

Η μονη λυση που βλεπω και το ξαναλεω ειναι χωρις φανφαρες ,καθημερινη παρουσια στην πλατεια.

ΚΑΙ Το θεωρω βεβαιο οτι μετα απο μερες θα δρασουν προβοκατορικα ασφαλητες ...οπως σε καθε μεγαλη συγκεντρωση

Και μια γαματη φωτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	85,8 KB 
ID:	227303
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Η σελίδα της Ιρλανδίας

https://www.facebook.com/pages/Call-...16110171774654
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παρακολουθώ το θέμα από όταν άνοιξε και μάλλον ήρθε η ώρα να πω κι εγώ κάτι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εγώ διαφωνώ.
    Να βγει έξω, να δει, να μάθει, να ανοίξουν τα γκαβά, να γίνει κοινωνός του καλύτερου.
    Μετά να επιστρέψει και να προσπαθήσει να εφαρμόσει τα απαραίτητα για να έχουμε όλοι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
    Να προσπαθήσει να κάμει και εμάς τα απολιθώματα κοινωνούς του "καλύτερου" .
    (και) Αυτό έχομε ανάγκη.
    Στέλιο ακριβώς τα ίδια μου είχε πει καθηγητής (επίτιμος πια) στο Παν/μιο της Πάτρας με άλλη αφορμή. Κάναμε κουβέντα για την περίπτωση που η Ελληνική Κυβέρνηση για να σταματήσει την αιμορραγία του συναλλάγματος αποφάσισε ότι μπορούν να δίνουν διδακτορικά άτομα που δεν έχουν διδακτορικό, με άλλα λόγια σταματήσαμε εκουσίως την εισαγωγή επιστήμης.

Αλλά το μέγα ερώτημα είναι : Θα γυρίσουν ποτέ πίσω εκείνοι που θα φύγουν, για να μας κάνουν κοινωνούς του καλύτερου ή θα παραμείνουν όπου βρήκαν αυτά που περίμεναν, θα δημιουργήσουν οικογένεια, ρίζες και θα θυμούνται την Ελλάδα σαν μια αχλή ανάμνηση???

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Δες το αλλιως Βαγγελη.Ολοι αυτοι οι πιτσιρικαδες συχαθηκαν εμας που δεν τους αφησαμε καμμια παρακαταθηκη.ΕΜΑΣ μουτζωνουνε και μας αφηνουνε να καθαρισουμε τις βρωμιες μας.Εμεις δεν θελουμε,δεν μπορουμε,ειμαστε βολεμενοι και παει ροδα το πραγμα.
    Παντα γενικα μιλωντας.

Αν και ηλικιακά είμαι στους μεσήλικες δεν θεωρώ ότι έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν πιτσιρικά να με μουτζώσει ούτε να με αφήσει να καθαρίσω τις βρομιές, μιας και δεν είμαι διαπλεκόμενος αλλά ούτε δημιούργησα εγώ αυτές τις βρομιές. Απεναντίας πάλεψα και παλεύω μόνος και πολλές φορές ενάντια σε γίγαντες που ρίχνουν στη μάχη αθέμιτα μέσα (βλ κομματικά κεφάλαια), για να μπορέσω να κοιτάω στα μάτια τις κόρες μου χωρίς να ντρέπομαι. Αν θες αυτές είναι οι αρχές που μου έδωσε η οικογένειά μου, τις οποίες τιμώ και σέβομαι ακόμα. Ακόμα κάνω την δουλειά που σπούδασα και αγάπησα, μη με ρωτήσεις για πόσο ακόμα, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αυτό που θα ήθελα εγώ να πω, χωρίς βέβαια να είναι κάτι καινούριο & ουσιαστικά μιλώντας σαν κάποιος ο οποίος δεν έχει κάποια "σταθερή" δουλειά από όταν ξεκίνησε τον εργασιακό του βίο & εν μέρη, κυρίως ηλικιακά εκπροσωπώντας όλους αυτούς τους εως και 30 ετών που σπούδασαν (με το υπάρχον σύστημα και κατεστημένο της Ελλάδος) και σήμερα (εδώ και καιρό δηλαδή) βλέπουν ότι όσο και να προσπαθούν (όχι απλά κοιτώντας αγγελίες, αλλά δημιουργώντας πράγματα μόνοι τους) το μόνο που συμβαίνει είναι ανά 4 μήνες να δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ η κατάσταση, τόσο νομικά όσο και οικονομικά για να υπάρξουν ελπίδες να επιτύχεις.

Δε μου αρέσει να εγκαταλείπω απλά κάτι και να φεύγω έτσι απλά για κάτι καλύτερο, όμως πέρα από ψυχοφθόρο είναι και μη βιώσιμο πλέον. Δυστυχώς η Ελλάδα & εν συνεπεία οι πολίτες της, που μας σπούδασαν και μπλα μπλα δε σκέφτηκαν καθόλου το μέλλον, αλλά μόνο το δικό τους παρόν. Προς θεού δε θέλω να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση (τι έκαναν και πόσο φταίνε οι μεσήλικες).
    Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι (μεσήλικες) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται σε σαφώς πλεονεκτικότερη θέση, από ότι άτομα της ηλικίας μου.

& παιδιά πραγματικά, μόνο ντουβάρια συναντάμε σε κάθε προσπάθεια..
    Μην κάνεις το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, να διαχωρίζεις δλδ τους πολίτες αυτής της χώρας ηλικιακά και να επιρρίπτεις ευθύνες σε κάποιες ηλικιακές ομάδες. Αν το θες είσαι σε καλύτερη μοίρα από την δικιά μου ηλικιακή ομάδα η οποία έχει να επωμισθεί και τα βάρη μιας οικογένειας την οποία εσείς πιθανότατα δεν έχετε προλάβει να δημιουργήσει λόγω των καταστάσεων. Μη βιάζεστε να κατηγορήσετε αυτούς που σας σπούδασαν ότι σκέφτηκαν μόνο το δικό τους παρόν (τόσο τους έκοβε, αυτά έπραξαν, αφελείς υπήρξαν και ακόμα είναι, φιλοτομαριστές δεν είναι) και δεν ξεκουνάνε να πάνε σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας (ίσως να έχουν σε μεγαλύτερη προτεραιότητα την διασφάλιση του άρτου του επιούσιου από την διαμαρτυρία).

Και μια ερώτηση που χρίζει απαντήσεως:

Έστω ότι πιάνει φωτιά το σπίτι σου, μεγάλη φωτιά όμως και κινδυνεύει να καταστραφεί ολοσχερώς. Έστω ότι ξέρεις ότι διάφοροι το επιβουλεύονται. Επίσης έστω ότι δεν ξέρεις πόσες κατασβεστικές δυνάμεις διαθέτεις, παρ' όλες τις υποσχέσεις που σου έχουν δοθεί κατά καιρούς (του στυλ έμπα εσύ στη φωτιά και τι σε νοιάζει εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε).

Οι επιλογές σου: α) τα παρατάς όλα στην τύχη τους και πάς αλλού να φτιάξεις την καινούρια σου φωλιά, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω σου β) επιλέγεις να μπεις στη φωτιά, προσπαθείς να περισώσεις ότι μπορείς και προσδοκάς την βοήθεια που σου έχουν υποσχεθεί.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ????
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Και εδώ τα πρακτικά της χθεσινής ανοικτής συνέλευσης στο σύνταγμα

http://real-democracy.gr/node/47
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας