Σελίδα 23 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 1318192021222324252627283373123 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 331 έως 345 από 2015

Θέμα: Eδώ μπαίνουν οι αστείες αγγελίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αν και πιστευω οτι δεν εισαι πραγματι αυτος της αγγελιας, αλλα καποιος μπαγασας απο δω μεσα που μας κανει πλακα πανω στην πλακα να απαντησω κι εγω, γιατι εκανα κι εγω 2 επεξεργασιες.
    Το προσωπο σου δεν φαινεται πουθενα, ουτε καποιο αλλο στοιχειο που να δειχνει οτι εισαι εσυ (πινακιδα, οδος κλπ).
    Και αυτο που λες για τον σεβασμο δεν ισχυει και πολυ. Δεν σε πηρε κανεις τηλ να σε βρισει/κοροιδεψει/ενοχλησει. Το θρεντ αυτο λεγεται αστειες αγγελιες και αυτο ειναι ολο.
    Και οσο για την αγγελια του car, αν και δεν την εφτιαξα εγω, δεν ειναι δα και κατι το φοβερο.. Επειδη λεει οτι ακουγονται δυνατα τα λαϊκα, ή οτι το εσκιζες περιστασιακα?

Παρεπιπτοντως η αγγελια σου εχει ηδη 3000 views. :wacko:

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ QUOTE...ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΑΩ...ΣΟΡΥ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από tin patisate
    .......
    ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ .....
    Welcome

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ QUOTE...ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΑΩ...ΣΟΡΥ..

δεν εννοουσα εσενα αλλα τον μικρο βουδα

Εγω το ειπα απ την αρχη παντως οτι εχω τις αμφιβολιες μου!
    Για να ειμαστε οκ ομως και αν ΜΙΑ στις εκατο λεει αληθεια ο Κυριακος, εξηγηθηκα!

Κατα τα άλλα συμφωνω με τους συμφορουμιτες

liouliE, μαλλον εχουν σβηστει!

tin patisate γράφε αν θέλεις με μικρά γιατί με τα κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.

Κρανάκι,μπουφανάκι,μπότες ,γάντια ...Αν δεν έχεις πάρε και βάλε και μια φωτό το μοτόρι σου να το δούμε να σου πούμε καλόστρυφτο και καλά χιλιόμετρα .

Έτσι δεν γίνεται συνήθως ;

Σιγά σιγά γίνεται συνήθεια , μετά αρώστεια και καταντάει εθισμός που το στερητικό σύνδρομο σε πιάνει όποτε ο σέρβερ πέφτει και το ρίχνεις σε υποκατάστατα .

ενα dakar 650 εδω και 10 χρονια εχω αλλα προς το παρον ειναι συνεργειο γιατι με τρακαρε ενας παππους 82 χρονων που περασε απο stop σα να μην υπηρχα...και κανω υπομονη να βγει γιατι εχω φρικαρει χωρις δικυκλο τοσο καιρο..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    γιατι κανεις εμενα quote?
    λαθος μου dim,την απαντηση του ηθελα να κανω αλλα εχω βαλει ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι και πατησα λαθος ποστ
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    λαθος μου dim,την απαντηση του ηθελα να κανω αλλα εχω βαλει ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι και πατησα λαθος ποστ

ΣΤΟ CAR ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ??

ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ..
    η δευτερη αγγελια θα μπορουσε να ειναι μια φαρσα,μια φαρσα απο τις δεκαδες που υπαρχουν στο car και γενικα στο ιντερνετ.
    σου ξαναλεω πως δεν ηταν επωνυμη η αγγελια σου αρα δεν ηταν στοχευμενη προσωπικα σε εσενα,το Κυριακο Αουντιδη,αλλα τον Κυριακο απο το περιστερι με το ασημι tt.τρεχα γυρευε δλδ.

και μπηκες εδω κατα τυχη?μαλιστα.και απαντησες στο θεμα αυτο κατα τυχη?μαλιστα.και γραφτηκες ως "την πατησατε",μαλιστα.
    εχω πολλες αμφιβολιες για το "κατα τυχη" αλλα απο την στιγμη που το θεμα δε με αφορα ουτε ειμαι μπλεγμενος,δεν συνεχιζω να ασχολουμαι.
    κατα τη γνωμη μου,το πιο πιθανο ειναι να εισαι της παρεας του μοτο και να συνεχιζεις τον χαβαλε
    The sickness

το πιο πιθανο ειναι να εισαι της παρεας του μοτο και να συνεχιζεις τον χαβαλε
    στάνταρ

... ενα plugin που βγαζει ολες τις σελιδες συνεχομενες σε ενα σεντονι ...

σε παρακαλώ δώσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το plugin
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ..

ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ CAR OMΩΣ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ...

ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΠΧ ΣΤΟ FACEBOOK KAI NA THN KANΩ ΑΙΣΧΡΗ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ANYWAY...TO ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ CAR
    Αδερφε μη μου σκοτιζεσαι. Την υποθεση θα την αναλαβει το Ερωτοδικειο με προεδρευων το Λεοτσακο και Γραμματεα την Πεπη "με τις μποτες". Αντε μπαγασα θα γινεις και φιρμα μαζι με τον mister μπουτια
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

κι ομως κατα τυχη μπηκα...και πηγα στο λινκ του αστειες αγγελιες και ειδα το λινκ της αγγελιας μου...θυμαμουν τον κωδικο γιατι μπαινω καθε μερα να την ανανεωνω...

και διαβαζα τα σχολια...στην αρχη ειπα πλακα κανουν αστους...μετα ομως που ειδα την αγγελια στο καρ ε τα πηρα ρε φιλε..γιατι ο αλλος εχει βαλει το τηλεφωνο μου...οχι το δικο του...και το θεμα ειναι οτι χαλαει τη δικη μου αγγελια γιατι ηδη την ψευτικη την εχουν δει πανω απο 600 ατομα..και φαινεται οτι τα στοιχεια ειναι ιδια οποτε την κανονικη δεν προκειται να την παρουν σοβαρα..

κι ομως κατα τυχη μπηκα...και πηγα στο λινκ του αστειες αγγελιες και ειδα το λινκ της αγγελιας μου...θυμαμουν τον κωδικο γιατι μπαινω καθε μερα να την ανανεωνω...
    Φίλε σοβαρά τώρα και καλώς ήρθες κιόλας.

Πειράζει να βάλω μια φωτό που έφτιαξα με σένα για να μην τη σβήνω; Κρίμα τον κόπο μωρέ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Φίλε σοβαρά τώρα και καλώς ήρθες κιόλας.

Πειράζει να βάλω μια φωτό που έφτιαξα με σένα για να μην τη σβήνω; Κρίμα τον κόπο μωρέ..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    The sickness

Παρόμοια θέματα

1. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες Νο2:
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2055
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2012, 12:09
  2. Εδώ μπαίνουν οι αστείες/περίεργες φωτογραφίες:
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3262
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2010, 09:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε