το απλο σε μαυρο ειναι καλυτερο![]()
Nαι μα κι εγώ μάλλον το μαύρο θα πάρω, που να τα βρω τα 24 τη σήμερον ημέρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
το απλο σε μαυρο ειναι καλυτερο![]()
![]()
ωραιο μηχανακι...![]()
![]()
αλλα ρε μαγκες, ειλικρινα, αν ειχατε 24χιλιαρικα θα τα δινατε για να το περνατε??![]()
![]()
(δεν μιλαμε να εισασταν ζαμπλουτοι και απλα να περνατε αλλο ενα κομματι για την συλλογη σας...απλα να ειχατε το κασερι και να μπορουσατε και να το συντηρησετε οπως πρεπει...)
Έχω την εντύπωση πως αυτή που τα αγοράζουνε είναι άνθρωποι "άλλου " οικονιμικού level .
Δεν νομίζω πως ένας υπάλληλος τον 1000 € με ενοίκιο και υποχρώσεις μπορεί να έχει τέτοιο μηχανάκι ......αν και υπάρχουν και τέτοιοι τύποι που κυκλοφορούν και δεν έχουν 5 € στη τσέπη .![]()
πες οτι βγαζεις 3-4 χιλ το μηνα, δεν εχεις υποχρεωσεις, εισαι φανατικος μηχανοβιος και εχεις μαζεψει και 30χιλ στην ακρη για να αγορασεις ενα μηχανακι να κανεις την κ@υλα και το κεφι σου...αυτο θα επαιρνες?:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
Έχω την εντύπωση πως αυτή που τα αγοράζουνε είναι άνθρωποι "άλλου " οικονιμικού level .
Δεν νομίζω πως ένας υπάλληλος τον 1000 € με ενοίκιο και υποχρώσεις μπορεί να έχει τέτοιο μηχανάκι ......αν και υπάρχουν και τέτοιοι τύποι που κυκλοφορούν και δεν έχουν 5 € στη τσέπη .![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πες οτι βγαζεις 3-4 χιλ το μηνα, δεν εχεις υποχρεωσεις, εισαι φανατικος μηχανοβιος και εχεις μαζεψει και 30χιλ στην ακρη για να αγορασεις ενα μηχανακι να κανεις την κ@υλα και το κεφι σου...αυτο θα επαιρνες?:wacko:
ΌΧΙ
Εμείς δεν γνωριστήκαμε τυχαία......Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ΌΧΙ![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ρε άμα είχα όλα αυτά που λες ...σιγά μην ξεκαυλων@ με μηχανάκια ...αλλού θα τα έσπρωχνα τα λεφτά .Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πες οτι βγαζεις 3-4 χιλ το μηνα, δεν εχεις υποχρεωσεις, εισαι φανατικος μηχανοβιος και εχεις μαζεψει και 30χιλ στην ακρη για να αγορασεις ενα μηχανακι να κανεις την κ@υλα και το κεφι σου...αυτο θα επαιρνες?:wacko:![]()
![]()
Στο θέμα τώρα , ναι , θα το έπαιρνα μου αρέσει , έχει κάτι διαφορετικό και είναι στη κατηγορία των μηχανών που μου αρέσουν .![]()
ΝΑΙ ΡΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πες οτι βγαζεις 3-4 χιλ το μηνα, δεν εχεις υποχρεωσεις, εισαι φανατικος μηχανοβιος και εχεις μαζεψει και 30χιλ στην ακρη για να αγορασεις ενα μηχανακι να κανεις την κ@υλα και το κεφι σου...αυτο θα επαιρνες?:wacko:
με δόσεις..:rotflmao:
24.000?????Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Περίμενε λίγο, θα'ρθουνε κι άλλοι..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω ,δε παίρνω γκούτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Εμείς δεν γνωριστήκαμε τυχαία......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()