Δεν ξέρω, έτσα μου 'ρθε. Επειδή είναι όντως "ό,τι να 'ναι" , αν ενοχλεί να διαγραφεί παρακαλώ.
Γροικάτε μιας και μπαίνει καλοκαίρι.
Ένα (1).
Πολλοί χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας παστίλιες ή υγρά εντομοαπωθητικά για τα κουνούπια. Χημικά και κόντρα χημικά και καρκίνος εισπνεόμενος.
Υπάρχει όμως και μια πιο eco friendly λύση. Στη συσκευή πυρακτώσεως για τις παστίλιες, αντί για παστίλιες βάλτε 4-5 γαρύφαλλα. Ξυλάκια γαρύφαλλα, όχι το λουλούδι! Αυτά που βάζουμε στο φαγητό. Πραγματικά δε μένει κουνούπι για κουνούπι στο χώρο! Και μυρίζει και πολύ όμορφα! Δοκιμάστε το! Ένα βράδυ ξέγνοιαστου ύπνου χωρίς χημικά!
Δυο (2).
Ναι, το καλοκαίρι ιδρώνουμε περισσότερο. Εγώ ειδικά γίνομαι ολόγρος και ολοσούρωτος σε χρόνο μηδέν.
Οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στα χημικά αντι-ιδρωτικά για τη μασχάλη. Ρολόν υγρά, με πούδρα, με @@, με ό,τι νά 'ναι. Αυτά με τη σειρά τους έχουν κατηγορηθεί μέχρι και για καρκονογενέσεις στους μαστούς (!) καθότι αποφράζουν τους ιδρωτοποιούς αδένες!
Και εδώ, η Εχετλαίος τηλεμάρκετινγκ έχει τη λύση!
Ελαιόλαδο!
Ναι, ναι, ναι! Και όμως!
Βρέξτε απαλά μια χαρτοπετσέτα με ελαιόλαδο (απαλά, μη σουρώνουνε τα λάδια) και περάστε δυο-τρεις φορές τις αμασχάλες σας. Μετα ταμπονάρετε απαλά. Εϊστε έτοιμοι! Η μασχάλη και να ιδρώνει δε μυρίζει καθότι το ελαιόλαδο περιέχει αντιοξειδωτικά και μπόλικη βιτ Ε η οποία από τη φύση της δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων στη μασχάλη (βασικά αυτό είναι που μυρίζει όταν ιδρώνει κανείς, ο ίδρωτας που σκοτώνει τα μικρόβια). Λίγο ελαιόλαδο στην αρχή της ημέρας και θα έχετε δροσιά και φρεσκάδα χωρίς μυρωδιές για σχεδόν όλη την ημερήσια δραστηριότητα! Τα ρούχα δε λαδώνονται, μην ανησυχείτε. Βάλε λάδι και έλα βράδυ!
Καλό καλοκαίρι!
![]()