αυτος που πεφτει στην ευθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ποιός είμαι απο τους δύο, για να ξέρω πόσο να τα ''πάρω''![]()
![]()
![]()
αυτος που πεφτει στην ευθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ποιός είμαι απο τους δύο, για να ξέρω πόσο να τα ''πάρω''![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Κι εγώ φεύγοντας καλά πέρασα! Πήρα έναν δρόμο στην τύχη απ' τα Μέγαρα που τελικά με έβγαλε, μέσω Μονής Ιωάννη Προδρόμου στις Αιγειρούσες (πολύ όμορφο κομμάτι, δεν το 'χα ξανακάνει), από εκεί το έπιασα παραλιακά μέχρι την Ψάθα και μετά Βίλια και επιστροφή στην Αθήνα. Τα τελευταία 500 μέτρα μέχρι το σπίτι μου τα έκανα σπρώχνοντας... έμεινα από βενζίνη ο ημίθεος!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κι εγώ φεύγοντας καλά πέρασα! Πήρα έναν δρόμο στην τύχη απ' τα Μέγαρα που τελικά με έβγαλε, μέσω Μονής Ιωάννη Προδρόμου στις Αιγειρούσες (πολύ όμορφο κομμάτι, δεν το 'χα ξανακάνει), από εκεί το έπιασα παραλιακά μέχρι την Ψάθα και μετά Βίλια και επιστροφή στην Αθήνα. Τα τελευταία 500 μέτρα μέχρι το σπίτι μου τα έκανα σπρώχνοντας... έμεινα από βενζίνη ο ημίθεος!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Τι γελά ρε φίλο! Ξέρεις τι είναι να ζπρώχνεις 220 κιλά μηχανάκι, με φουλ εξάρτηση, κράνος και κορντούρες, κάτω από ντάλα ήλιο, σε ελαφρά ανηφόρα, μπροστά από καφετέριες και να σε ρωτάνε τουλάχιστον πέντε φορές "Φίλε, έμεινες"? (Όχι είπα να βγω να σπρώξω λίγο γιατί είχε ωραία μέρα)...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:a29:
![]()
![]()
Εγω ξερω!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τι γελά ρε φίλο! Ξέρεις τι είναι....
Προπονηση για την ΠΣΚ.![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
(Όχι είπα να βγω να σπρώξω λίγο γιατί είχε ωραία μέρα)...
.......αλλα δεν με αφινουν να το χαρω κατι ηλιθηοι περαστικοι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρωτη φορα στα μεγαρα με το πιτσιρικα μου πηγα το απογευμα και καθισαμε μεχρι το τελος.απλα να παρακολουθησουμαι...
αυτο που μας εκανε εντυπωση ειναι το οτι αν και υπηρχε τρακτερ με φρεζα πανω του πρεπει να εχει να δουλεψει κανα 2 χρονια !!!με αποτελεσμα το χωμα που ειναι αριστερα δεξια απο την πιστα να εχει γινει τσιμεντο και τ χορτα να εχουν υψος 30 cm.
γιατι τοσο ερημοποιηση βρε παιδια?δεν θα επρεπε να υπηρχε αμμος και μαλιστα το τρακτερ να την φρεζαρει τουλαχιστον μια φορα την ευδομαδα?
εσεις που κανετε το κεφι σας και προπονειστε δεν αντιδρατε?
παντως μπραβο σας σε ολους εσας που μπαινετε μεσα ,εισαστε πορωση!!!
καλαματιανος
μπραβο παιδια, παντα τετοια!![]()
ζηλευω... ηθελα να ερθω κι εγω για ενα ή δυο sessions και κυριως για να δω κανα δυο φιλους αλλά δεν ενιωθα πολυ καλα.
next time!![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
...... (Όχι είπα να βγω να σπρώξω λίγο γιατί είχε ωραία μέρα)...
:a29:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
.......αλλα δεν με αφινουν να το χαρω κατι ηλιθηοι περαστικοι
![]()
καλημέρα και απο εμένα.. μια χαρά ήταν δεν είχε πολύ κόσμο και το ευχαριστηθήκαμε αρκετά! harrisx ήμασταν και γείτονες. Οι τρείς με τα Suzuki που καθόμασταν ακριβώς δίπλα σας.
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
μιλατε ρε παλικαροι...!Αρχικά δημιουργήθηκε από anwrimos
καλημέρα και απο εμένα.. μια χαρά ήταν δεν είχε πολύ κόσμο και το ευχαριστηθήκαμε αρκετά! harrisx ήμασταν και γείτονες. Οι τρείς με τα Suzuki που καθόμασταν ακριβώς δίπλα σας.
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
αποτελεσμα το χωμα που ειναι αριστερα δεξια απο την πιστα να εχει γινει τσιμεντο και τ χορτα να εχουν υψος 30 cm.
γιατι τοσο ερημοποιηση βρε παιδια?δεν θα επρεπε να υπηρχε αμμος και μαλιστα το τρακτερ να την φρεζαρει τουλαχιστον μια φορα την ευδομαδα?
molis 50€ simetoxis plironeis gia na beis sta megara de mporeis na ta exis ola.......
ειμαστε ντροπαλά παιδάκια....που να το ήξερα.... μολις ειδα την πρώτη φωτό κατάλαβα. next time.....
![]()
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης