Μικρες διαφορες στην ιπποδυναμη (1 Kw) και νεα χρωματα
Μικρες διαφορες στην ιπποδυναμη (1 Kw) και νεα χρωματα
Νέο πλαινό πλαστικό...
Το λογότυπο έχει μεταφερθεί πίσω...
Μαύρες ζάντες...
Κάτι άλλο;
Το έξτρα kw που το βρήκαν; Μακάρι να βρεθεί εύκολα και στα δικά μας![]()
...
αν όντως έχουν παραπάνω ίππους, άντε να πουλήσουμε τα δικά μας μεταχειρ... την πατήσαμε
Διαφορετική ουρά και πλαϊνό φέρινγκ... Όμορφο φαίνεται.
Πρέπει να έχει και διαφορετική εξάτμιση...
Πάντως το ταμπούρο πίσω παραμένει...
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Παιδιά μην πανικοβάλεστε κατ αρχήν. Η επιπλέον ιπποδύναμη μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή των εκκεντροφόρων που είναι κάτι σαν γραναζάκια στο πάνω μέρος του κινητήρα του νέου μοντέλου 2005.
Αν βάλεις πιο "άγριους" εκκεντροφόρους εκεί, τότε το μηχάνημα τραβάει λίγο περισσότερο. Για να καταλάβετε, η διαφορά του dominator NX 250 και του ΑΧ-1 250 πρέπει να ήταν αυτή, από ότι μου είχαν πει κάποιοι μηχανικοί. Γι αυτό και το ΑΧ άφηνε λίγο πίσω το NX(εμένα) στα φανάρια![]()
Τέλος, η απλή λογική λέει ότι αν αλλάξουμε εκκεντροφόρους και βάλουμε πιο άγριους, μάλλον (δεν είμαι μηχανικός), θα αλλάξει η απόδοση του σε κάποιο εύρος στροφών ή θα χάσει ελάχιστο από την αξιοπιστία του γενικότερα(ο κινητήρας).
Εμένα αυτό που μου την έσπασε είναι που στο ασημί αλλάξανε το χρώμα της ζάντας σε ... μαύρο![]()
Μανία με το ταμπούρο πίσω! Αφού 140 κιλά είναι όλη όλη ρε παιδια, ποιος φρενάρει με το πίσω άλλωστε? Μια χαρά μου κάνει το ταμπούρο
aytes oi mayres zantes pros8etoun men agriada, ama ma8eis omws posa aloga einai to cbf250 mallon pen8imes moiazoun gia ta aloga pou mas leipoun!![]()
There Ain't No Such Thing As A Free Launch
Στην ελληνική αγορά έχει βγει ακόμα αυτό το μοντέλο ;![]()
Αναμενετε φλεβαρη να κυκλοφορηση στας ΕΥΡΩΠΑΣ...
Για να δουμεν ποτε θα κατηφορησει κατα εδωκατω στα Βαλκανια
Καλο ρε Jasper!Και η δικιά μου που είναι όλη μαύρη... πολύ πένθος λεμε!!
![]()
Τα νέα μοντέλα Honda για το 2006 (Ναι, έχει και το CBF 250!)
http://www.hoc.org.uk/2006/2006.html
...και το CBF 250 σε .pdf: http://www.hoc.org.uk/gallery/press/...006_CBF250.pdf
johnpan
Σχετικά με τη σκέψη σου να πας στα 500κε:
Εγώ από την αλλη θα σου έλεγα να μην αλλάξεις τη μηχανή σου αν πρώτα δεν σταθεροποιηθεί η ζωή σου και δεν μπεις σε κάποιο μόνιμο επαγγελματικό μονοπάτι.