Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 84 από 84

Θέμα: Κοντρες vs Πιστα

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ..... Ο τρόπος γραφής μου δείχνει συνήθως έναν "αιρετικό", αλλά στο δρόμο είμαι μόνο όσο χρειάζεται, όσο μου επιτρέπει να απολαμβάνω αυτό που κάνω, χωρίς να σκέφτομαι το κεφάλι μου σε κάθε ελιγμό.

Ας μείνουμε σε αυτό και όλα καλά.

Κατά τα άλλα ούτε συμβουλές έδωσα ούτε χαρακτηρισμούς έκανα , αλήθεια αυτό το

" Όσοι κάνουν κόντρες είναι καθυστερημένοι και πιθανότατα τους κακοποιεί ο πατέρας τους".

Που το διάβασες να το γράφω? Μου θυμίζεις το ανέκδοτο "αει σιχτίρ κι εσυ και η ρεζέρβα σου" με άλλα λόγια φόρτωσες μόνος σου...

Η κόντρα σε δημόσιο δρόμο είναι απαράδεκτη γιατί βάζει σε κίνδυνο τις ζωές ανυποψίαστων ανθρώπων αυτό και τέρμα.

Απορώ επίσης πως εσύ , μη καπνιστής, ήσουν λάβρος κατά των καπνιστών σε άλλο θρέντ (και καλά έκανες) επειδή επηρεάζουν την υγεία σου , ενώ στο θέμα της κόντρας που μπορεί ακόμη και να στερήσει ζωές ,(άσχετων διερχόμενων), είσαι τόσο ελαστικός.
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Οποιος έχει κάτι να αποδείξει , στον εαυτό του, και τους άλλους, πάει πίστα.
    Αν το κάνει στον δρόμο έχει κόμπλεξ.
    Είπες αυτό. Ναι, πάντα υπερβάλλω, για να μεταφέρω καλύτερα το point μου. Δεν είναι χαρακτηρισμός αυτό? Δεν είναι απόλυτο? Εξήγησέ μας, αν κάνω λάθος.

Η κόντρα σε δημόσιο δρόμο είναι απαράδεκτη γιατί βάζει σε κίνδυνο τις ζωές ανυποψίαστων ανθρώπων αυτό και τέρμα.
    Μαζί σου. Κι εγώ τις κατακρίνω, με τον τρόπο που τις εννοείς.

Απορώ επίσης πως εσύ , μη καπνιστής, ήσουν λάβρος κατά των καπνιστών σε άλλο θρέντ (και καλά έκανες) επειδή επηρεάζουν την υγεία σου , ενώ στο θέμα της κόντρας που μπορεί ακόμη και να στερήσει ζωές ,(άσχετων διερχόμενων), είσαι τόσο ελαστικός.
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά?
    Χαχα με κολακεύεις. Με παρακολουθείς, πονηρούλη? :P Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Αλλά ΔΕΝ υποστηρίζω τις κόντρες. Ξεκόλλα :P Ο τρόπος σου με εκνεύρισε.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ μπλα μπλα ρε κοριτσΑ...
    καμια ψιλη θα τα παμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πολυ μπλα μπλα ρε κοριτσΑ...
    καμια ψιλη θα τα παμε?
    play station?
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από acwaterdc
    play station?
    motoGP 09/10

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    [B]motoGP 09/10

(καλα και γκραν τουρισμο δεν με χαλαει...):a13:
    malaguti,sachs k50,honta c50,honda dax,honda mb,kawasaki ar125,yamaha lc250 (410),honta nsr 250,honda cbrr 400,yamaha fzr exup 240 (400),suzuki katana 1100,honda magna 750,zxr 400,honda transalp 600,yamaha thundercat 600,cbrr 1000,yamaha r6,triumph tt 600,XT 600,steed 600.

Νέο μέλος
    Χμμμ να καταληξουμε λοιπον καπου?

Εχω να προτεινω τα εξης:

Πιστα VS Κοντρα δεν υφισταται.

Παντα η πιστα θα νικαει γιατι η εποχη ροδα τσαντα κ κοπανα τελειωσε. Για μερικους αισιως για μερικους αποτομα. Το μερακι ομως οπως επισης και ο ανταγωνισμος δεν χαθηκε. Παραμενει αισιως εντως κεκλεισμενων θυρων στις πιστες και οχι.

Κοντρες στο δρομο δεν υπαρχουν και δεν γινονται με το τροπο που γινοντουσαν, αλλα ολο και καποιον θα πετυχουμε να ανοιγει. Ασχετα με το αν το επικροτουμε η οχι.

Καθηγητες βρισκονται στη πιστα και οχι στο δρομο.

Να ξεκαθαρισω λοιπον και κατι αλλο. Ο λογος που ανοιξα το συγκεκριμενο thred ηταν για να ανοιξω μια συζητηση μακρυα απο "ψοφιες" κριτικες του στυλ οι κοντρες ειναι κακες και επικινδυνες ακολουθουμενοι απο τα αναλογα κοσμιτικα και μη επιθετα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος ο οποιος να τολμαει να πει το αντιθετο.
    Η συζητηση που ειχα στο μυαλο μου να γινει ηταν στο μερακι οπως προαναφερθηκε πιο πριν, του κοντρακια(ΟΧΙ στη νοοτροπια) του να στολισει τη μηχανη του για να αποδωσει ετσι οπως θελει εναντιον στο μερακι του πισταδορου και κατα ποσο τελικα υπαρχει πια ειτε στο δρομο ειτε στη πιστα.

Ακαι κατι τελευταιο, απλα ξεφευγοντας απο το politically correct πνευμα, εγω, εχει τυχει να ανοιξω η να προσπαθησω να ακολουθησω καποιον σε ευθεια και σε στροφες, εχει τυχει να μη φορεσω κρανος, εχει τυχει να κανω διηθηση οταν τα αυτοκινητα κινουνται και που και που παραβιαζω τα ορια ταχυτητας και διαφορα αλλα ανηθικα.

Οσοι λοιπον δεν εχετε κανει τα παραπανω παρακαλω, θα ηθελα να ακουσω τη κριτικη σας, παρολο που αναγνωριζω πληρως οτι ειναι λαθος και παρανομα.

σε ολους οσους ασχοληθηκαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titus
    Χμμμ να καταληξουμε λοιπον καπου?
    .............................
    Ακαι κατι τελευταιο, απλα ξεφευγοντας απο το politically correct πνευμα, εγω, εχει τυχει να ανοιξω η να προσπαθησω να ακολουθησω καποιον σε ευθεια και σε στροφες, εχει τυχει να μη φορεσω κρανος, εχει τυχει να κανω διηθηση οταν τα αυτοκινητα κινουνται και που και που παραβιαζω τα ορια ταχυτητας και διαφορα αλλα ανηθικα...........................

Χέσε μας ρε Titus.

Γράψε απο την αρχή τι εννοούσες...

:rotflmao:

Το χερι που εβαζες τοτε στα μηχανακια δεν μπορεις να το βαλεις σημερα. Η τεχνολογια εχει φτασει στα ορια της, οπως και στα ελικοφορα αεροπλανα πχ.
    Ο ανθρωπος σημερα εχει χιλια δυο πραγματα που ασχολειται ταυτοχρονα. Τοτε ησουν μηχανοβιος και εδινες ολο το χρονο σου εκει. Τωρα, τη μια εισαι κοντρακιας την αλλη εισαι gamer την παραλλη PCας κλπ.
    Κοντρες απ'οτι βλεπω μια χαρα γινονται και τωρα σε αλλο στιλ.
    Τωρα για το κοντρες vs πιστα, υπαρχει ενα σημειο οταν οδηγεις που χανεις την λογικη και λες δεν παει να γινει οτι θελει, αυτο το παθαινεις στην πιστα, στο δρομο και παντου. Απλα στην κοντρα το θεωρεις δεδομενο και πας συνειδητα να κανεις αυτο το πραγμα, το target fixation if i may say που ειναι εκ φυσεως επικινδυνο. Ασφαλης κοντρα δεν υπαρχει αλλα οταν πρεπει να γινει, πρεπει να γινει. Δεν ειμαστε ρομποτ.
    Και κατι αλλο. Οταν καποιοι το παιζουν εκ του ασφαλους βγαινουμε ολοι φλωροι, που ειναι οι μερακληδες. κλπ. Οταν εμφανιζονται οι αγριοι, ειμαστε αλητες, ρισκαρουμε για το τιποτα κλπ. Δεν μπορεις να κερδισεις το σεβασμο ολων δηλαδη.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40