δεν πληγωθηκε ο εγωισμος μου κιολαςΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
λες τελικα να παρεις τη συγνωμη σου πισω?![]()
![]()
δεν πληγωθηκε ο εγωισμος μου κιολαςΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
λες τελικα να παρεις τη συγνωμη σου πισω?![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ok paides la8os, sorry
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ok paides la8os, sorryΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
συγνωμες δε χρειαζονται![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν έχω βάλει ποτέ κάτι εκτός metzeler οπότε δεν μπορώ να σου πω. Σε metzeler όμως θα σου προτείνω ανάλογα το πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο και πόσο "γρήγορα". Αν γράφεις πάνω από 15000km(ή τουλάχιστον ~10) το χρόνο και δεν το "κηνυγάς" ποτέ θα σου πρότεινα το Ζ6. Όπως είπαν και πριν, ο μόνος λόγος που δεν το φοράω και εγώ είναι η απαράδεκτη ελληνική άσφαλατος. Στο BMW F800 για παράδειγμα είναι το εργοστασιακό λάστιχο. Αν θες κάτι πιο μαλακό και με ένα κλικ μικρότερη χιλιομετρική απόδοση βάλε τα Μ3 ή τα Μ5. Τα Μ3 στο μηχανάκι μου βγάζουν 15-20k km. Τώρα τελειώνω το 2ο ζευγάρι και περιμένω το 3ο που παρήγγειλα με ~190ε από αγγλία. Τα Μ1 είναι παλιό μοντέλο αλλά παραμένει καλό. Αν θες κάτι μαλακό αλλά όχι rensport και στις τιμές που (πρέπει να) το βρίσκεις πλέον καθότι παλιό αξίζει αβασάνιστα, απλά βγάζει λιγότερα χιλιόμετρα από τα Μ3 και Μ5. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν παντιλικιάζεις/ξεκολάς σε κάθε φανάρι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
με τη σειρα που τα ειχα στο 600
m1 λαστιχο καλο αλλα παλιο που δε βγαζει χιλιομετρα. αυτη τη στιγμη τα βρισκεις με 200-210
Bt16 το καλυτερο για μενα εβγαλε χιλιομετρα κρατημα και εμπιστοσυνη παντου πολλα μεγαρα και 1 σερρες στα 13000 εβγαλε λινα και ακομα κραταγε!
Μ3 το χειροτερο λαστιχο που φορεσα.τα πεταξα λογω οτι ξεραθηκαν μεσα σε ενα χρονο και γλιστραγε παντου
Μ5 εδω και κοντα 500 χλμ ακομα ειναι φρεσκο.δινει καλυτερη αισθηση απο το Μ3 και σε κανα 2 φορες που ετυχε δε με πουλησε
το θεμα λαστιχο ειναι αναλογα με τον τροπο που οδηγαει ο καθενας
ενα λαστιχο που θεωρω εγω θεικο εσενα μπορει να σε ταλαιπωρήσει
Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;
Αύριο πάω για λάστιχα... Δυστυχώς Power 2ct ή απλό Power σε διάσταση 160, αυτή τη στιγμή ΔΕΝ. Αναμένεται, αλλά δεν ξέρουμε πότε. Έλα όμως που εγώ είμαι σχεδόν με τα λινά...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Τα Μ5 όμως είναι καταπληκτικά![]()
Οπότε πάμε για Μ5. Απλά το σημειώνω εδώ για να είναι ξεκάθαρο ποιανού συμβουλή ακολούθησα, αν βγει μάπα το καρπούζι...
![]()
![]()
M5 εχω κι εγω Νικο
(ξερω, δεν ειναι κριτήριο αυτο...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι είχες πριν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
M5 εχω κι εγω Νικο
(ξερω, δεν ειναι κριτήριο αυτο...)
![]()
Ζ6 (μετζελερ ιντερακτ). Τα οποια (ξανα)εβαλα οταν πηγα νορντκαπ επειδη κρατανε αρκετα χιλιόμετρα κι οταν γυρισα ξαναεβαλα τα Μ5.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ελπίζω τα Μ5 να έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά απ' τα Ζ6 (εντελώς τουριστάδικα), αλλιώς κάνω κάποιο λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ζ6 (μετζελερ ιντερακτ). Τα οποια (ξανα)εβαλα οταν πηγα νορντκαπ επειδη κρατανε αρκετα χιλιόμετρα κι οταν γυρισα ξαναεβαλα τα Μ5.
Ρώτησα γιατί αν σύγκρινες με τα Road τα απλά που είχε μαμά το μηχανάκι, τότε πράγματι δεν θα ήταν κριτήριο...
Ναι, δεν εχουν σχεση τα δυο αυτα (Ζ6 και Μ5)Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ελπίζω τα Μ5 να έχουν ΜΕΓΑΛΗ διαφορά απ' τα Ζ6 (εντελώς τουριστάδικα), αλλιώς κάνω κάποιο λάθος...
Ρώτησα γιατί αν σύγκρινες με τα Road τα απλά που είχε μαμά το μηχανάκι, τότε πράγματι δεν θα ήταν κριτήριο...
Μια χαρα τα Ζ6 για το ρολο τους και ειδικα για νορβηγια και πισω ηταν οτι ηθελα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στο βρεγμένο αξιοπρεπή, φαντάζομαι? Οδηγείς ή λες "άντε σιγά-σιγά να φτάσω σπίτι"?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, δεν εχουν σχεση τα δυο αυτα (Ζ6 και Μ5)
Η αληθεια ειναι οτι δεν ετυχε φετος να τα δοκιμασω σε βρεγμενο εκτος πολης...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Στο βρεγμένο αξιοπρεπή, φαντάζομαι? Οδηγείς ή λες "άντε σιγά-σιγά να φτάσω σπίτι"?![]()
![]()
Θα σε γελασω
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η αληθεια ειναι οτι δεν ετυχε φετος να τα δοκιμασω σε βρεγμενο εκτος πολης...![]()
![]()
Θα σε γελασω![]()
![]()
Δε μιλάς σοβρά τώρα!
![]()
![]()
Πουτάνα κρίση!
Ω, ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
![]()
![]()
Δε μιλάς σοβρά τώρα!
![]()
![]()
Πουτάνα κρίση!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τοποθετήθηκαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Οπότε πάμε για Μ5.
![]()
![]()
Πρώτες-πρώτες εντυπώσεις μετά από καμιά 50αρι χιλιόμετρα στροφιλίκι: Εξαιρετικές!
Καπετάνιο κλέβουμε εκκλησίες λέμε!
Φυσικά μάλλον παίζει ρόλο (για τις εντυπώσεις μου) και το ότι τα παλιά Rosso είχαν γίνει φιτίλια.
Περισσότερα προσεχώς (μάλλον)...