Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Κλήση στην Ιταλία

Κλήση στην Ιταλία

Γειά σας, αποφάσισα μετά απο καιρό να έρθω ένα ταξίδι στην Ιταλία με την μηχανή. Στο Τορίνο πάρκαρα την μηχανή πάνω σε μιά μεγάλη πλατεία όπου υπήρχαν παρκαρισμένα και αυτοκίνητα ιταλών. Μετά απο ώρα γύρισα και βρήκα μπροστά στην ζελατίνα μια κλήση από την δημοτική αστυνομία της περιοχής. Το κόστος είναι 115ευρώ για είσοδο και στάθμευση σε περιοχή πεζών. Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία; Το χαρτάκι είναι γραμμένο στο χέρι, όχι κάποιο εκτυπωμένο, όλα φυσικά στα ιταλικά. Να το αγνοήσω και εαν μου έρθει τελικά στην Ελλάδα να πω ότι απλά δεν βρήκα το χαρτάκι ποτέ; Εαν ξανάρθω Ιταλία υπάρχει περίπτωση να έχει καταγραφεί και να με κυνηγάνε;

Πολλά τα λεφτά και εκτός από αυτό μου έκλεψαν και το δεύτερο κράνος που είχα πάνω στην μηχανή δεμένο και αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο...
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Μέλος
    Να σου τι έγινε με κλήση στην ελλάδα και βγάλε κάποιο συμπέρασμα... με είχαν γράψει οι λιμενικοί για παράνομο παρκάρισμα σε λιμάνι το 2008. το πλήρωσα την ίδια μέρα στη τοπική Δ.Ο.Υ. και βεβαίως πλήρωσα το μισό λόγω έκπτωσης που ισχύει. δεν ενημέρωσα το λιμεναρχείο και το 2011 μου 'ηρθε ειδοποίηση από την εφορία 15 ημέρες μετά την κατάθεση της φορολογικής δήλωσης ότι πρέπει να πληρώσω ένα "ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΛΙΜ" το οποίο ήταν ολόκληρο το ποσό του προστίμου...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Σε γράψανε στην Ιταλία, αλλά τώρα που είσαι Ελλάδα , γράψτους εσύ!
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Κλήση στην Ιταλία

Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
    ... Το χαρτάκι είναι γραμμένο στο χέρι, όχι κάποιο εκτυπωμένο, όλα φυσικά στα ιταλικά.....
    Τι εννοείς; Ήταν λευκό χαρτί και είναι όλο γραμμένο στο χέρι ή γράφει και πάνω πάνω δήμος Τορίνου μπλα μπλα μπλα. ;
    Give me fuel, Give me fire

Όχι δεν ήταν λευκό. Γράφει δημοτική αστυνομια Τορινου. Εννοώ ότι δεν είναι σαν της δημοτικής αστυνομίας στην Ελλάδα, που τα εκτυπώνουν κάνοντας καταχώρηση της κλήσης σε κάποιο σύστημα πιθανών.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Εχει διαφορά εαν βγαινει απο μηχανημα, εαν γράφεται στο χέρι ή εαν το τυπώνει πολύγραφος;

Κλήση ειναι και το "κακο" ειναι οτι την εφαγες στην πραγματική Ιταλία (δλδ βόρεια της Ρώμης)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχει διαφορά εαν βγαινει απο μηχανημα, εαν γράφεται στο χέρι ή εαν το τυπώνει πολύγραφος;

Κλήση ειναι και το "κακο" ειναι οτι την εφαγες στην πραγματική Ιταλία (δλδ βόρεια της Ρώμης)
    "κακό" γιατί;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    "κακό" γιατί;
    Γιατι οντως μπορει να το περασουν σε καποια βαση δεδομένων και την επομενη φορα σε καποια διόδια να τον τσιμπίσουν.

Αυτα, βορείως Ρώμης βέβαια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Γιατι οντως μπορει να το περασουν σε καποια βαση δεδομένων και την επομενη φορα σε καποια διόδια να τον τσιμπίσουν.

Αυτα, βορείως Ρώμης βέβαια
    ΟΚ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Έχει διάφορα εάν ειναι στο χέρι ή αν ειναι απο μηχάνημα για τον λόγο ότι απο το μηχάνημα θα καταχωρηθεί σίγουρα σε κάποιο σύστημα ενώ στο χέρι μπορεί απλά να υπάρχουν σε κάποιο φάκελο αρχείο και να μην ασχοληθούν. Δεν ξέρω απλά υποθέση κάνω. Πρέπει να πληρωθεί σε 20 μέρες οπότε θα είμαι Ελλάδα. Οπότε για λίγο καιρό μόνο νότια Ιταλία!
    ""---Fz6 Fazer S2--""

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν θα με ανησυχουσε στο ελαχιστο. Παρα μονο αν υπαρχει διαυλος ανταλλαγης δεδομενων μεταξυ Ιταλιας και Ελλαδας (το οποιο αμφιβαλλω να λειτουργει ακομα κι αν υπαρχει).
    Φευγοντας απο Αγγλια αφησα πισω μου ενα καρο κλησεις για ταχυτητα και μαζι με αυτες και αποφαση δικαστηριου για xx ωρες κοινωνικης υπηρεσιας (αντι προστιμου) και ουδεποτε ειχα προβλημα, ουτε στο αεροδρομιο ουτε πουθενα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αν δεν έχεις σκοπό να πας Ιταλία(με το ίδιο όχημα) ποτέ ξανά, οκ, αλλιώς πλήρωσε την... Αν τύχη σε μελλοντικό έλεγχο να σε σταματήσουν, θα έχεις θέμα... Τα λέω αυτά, γιατί κάθε τρεις και λίγο παίρνουν τηλέφωνο τον πατέρα μου από τα αυτόφωρα τις Βενετιάς. Ποιοι? Οι Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί...
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Και γαμώ τα μέλη!!!
    Φίλη μου, το 2008 έφαγε κλήση στην Ιταλία για παρκάρισμα στο αεροδρόμιο.
    Της ήρθε ειδοποίηση φέτος στην Ελλάδα για να πληρώσει και σε περίπτωση που δεν πλήρωνε θα διπλασιαζόταν το πρόστιμο. Είχαν μάλιστα βάλει και ειδικό κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.
    Πήγε και το πλήρωσε γιατί αλλιώς θα είχε φασαρίες με το που θα πατούσε το πόδι της στην Ιταλία.

Γνώμη μου, περίμενε να δεις αν θα σου έρθει ειδοποίηση εδώ. Αν έρθει, πας και πληρώνεις. Αν όχι, απλά θα σου έλεγα να έχεις μαζί σου σε πρίπτωση που ξαναπάς Ιταλία και το ποσό της κλήσης για καλό και για κακό.

98
    Νίκος988
    Tα λέμε τις προάλλες!!!

Λένε GR οι πινακίδες σου?

Αν όχι άσε ενα χαρτάκι κ εσύ εκει και γράψε ΚΟΛΛΙΑΣ! :rotflmao:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Είναι απο τις καινούριες που γράφουν GR. Θα το αφήσω και εαν τελικά έρθει Ελλάδα το πληρώνω.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. διόδια στην Ιταλία
    από arisp στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 18:31
  2. Προσοχή στα όρια ταχύτητας στην Ιταλία
    από byron στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2005, 10:50
  3. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ