Να σαι καλά...![]()
Γιατί πμ ρε παιδια?/...sorry κιολας..αλλά...
...για πειτε κ σε μας που το σκεφτομαστε επισης να την κανουμε προς τα πανου φετος...![]()
...ειπαμε..."Λεφτα...υπαρχουν"....... :rotflmao: :rotflmao:
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ο φίλος J.T.R. είναι ασφαλιστής και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να βγάλει και το κάτι τις του:rotflmao:
Δεν είναι δυνατόν να απαντάει τσάμπα στον κάθε κ@υλωμένο...
(Χωρίς παρεξήγηση φίλε J.T.R. & ευχαριστώ για κάθε πληροφορία)
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
σε αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν πολλες δικαιολογιες να μην το κανετε,και μια αποφαση να το κανετε.καντε το και μην αναλωνεστε σε φοβιες,ολα γινονται και λυνονται.γυρισα 9 χωρες της ευρωπης με ενα ποσο που σε οποιον το ελεγα γελουσε.πηγα ομως,και ηταν συγκλονιστικα.απο εμενα προσωπικα εχετε τον θαυμασμο και τον σεβασμο μου.να πατε και να γυρισετε καλα και γεματοι δρομους και εμπειριες...![]()
![]()
![]()
Να φανταστω δηλαδη οτι στο πμ ,σου εθεσε και το αντιτιμο του ,για να σε πληροφορησει???Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Ο φίλος J.T.R. είναι ασφαλιστής και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να βγάλει και το κάτι τις του:rotflmao:
Δεν είναι δυνατόν να απαντάει τσάμπα στον κάθε κ@υλωμένο...
(Χωρίς παρεξήγηση φίλε J.T.R. & ευχαριστώ για κάθε πληροφορία)
Ευχαριστω πολυ ,αλλα νομιζα οτι ειμαι σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ ,κι οχι σε εταιρικο γκισε.
Καλο δρομο να΄χετε ...και συγνωμη για την ενοχληση.......
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Αρχικά δημιουργήθηκε από El-Presidente
Να φανταστω δηλαδη οτι στο πμ ,σου εθεσε και το αντιτιμο του ,για να σε πληροφορησει???
Ευχαριστω πολυ ,αλλα νομιζα οτι ειμαι σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ ,κι οχι σε εταιρικο γκισε.
Καλο δρομο να΄χετε ...και συγνωμη για την ενοχληση.......
Όχι βέβαια!!! Εννοείται πως έκανα πλάκα!!! Μείνε στη θέση σου.Είσαι στο σωστό μέρος - φόρουμ!
Νόμισμα της εκάστοτε χώρας (αναφέρομαι στις βαλκανικές χώρες και στη Ρωσία που δεν έχουν ευρώ) να κουβαλάμε μαζί μας;
Σκέφτηκα να έχουμε μαζί μας ένα πόσο που πιστεύουμε πως θα ξοδέψουμε σε κάθε χώρα, σε περίπτωση που δεν δεχτούν το ευρώ και για να μην μας πιάνουν κότσους σε διόδια κτλ.
Αξίζει τον κόπο;
Ελα ...ο ασφαλιστης σου ειμαι.. εχεις πμ![]()
J.T.R
Γιατί νομίζεις ότι με ευρώ έχεις λύσει το πρόβλημά σου στις σκανδιναβικές????Φιλαράκο επειδή η κορώνα γενικώς γαμάει επάνω (και δεν αναφέρομαι μόνο στη νορβηγική) τώρα που η ισοτιμία του ευρώ είναι στα πάνω της κοίταξε να προμηθευτείς κορώνες από δώ γιατί αν γυρίσει στο 1,20 δολ. που συμπρασύρει και τις σκανδιναβικές ισοτιμίες θα τον πιείς στις μετατροπές...χώρια τις τοπικές προμήθειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Νόμισμα της εκάστοτε χώρας (αναφέρομαι στις βαλκανικές χώρες και στη Ρωσία που δεν έχουν ευρώ)![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από J.T.R
Ελα ...ο ασφαλιστης σου ειμαι.. εχεις πμ![]()
:rotflmao:
Σωστό σε βρίσκω...Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Γιατί νομίζεις ότι με ευρώ έχεις λύσει το πρόβλημά σου στις σκανδιναβικές????Φιλαράκο επειδή η κορώνα γενικώς γαμάει επάνω (και δεν αναφέρομαι μόνο στη νορβηγική) τώρα που η ισοτιμία του ευρώ είναι στα πάνω της κοίταξε να προμηθευτείς κορώνες από δώ γιατί αν γυρίσει στο 1,20 δολ. που συμπρασύρει και τις σκανδιναβικές ισοτιμίες θα τον πιείς στις μετατροπές...χώρια τις τοπικές προμήθειες![]()
Δεν γίνεται ωστόσο να κουβαλάμε και όλα μας τα λεφτά πάνω μας...
Θα δούμε...
![]()
Τελικά ξεκινάμε μόνο με ευρώ και τις κάρτες μας και ας ελπίσουμε πως δεν θα'χουμε κανα σοβαρό θέμα...
Αυτό πάλι με τη διεθνή άδεια οδήγησης τι νταβατζιλίκι ρε γ@μώ το...
Πληρώνεις 50 ευρώ στη θεία που δουλεύει στην ΕΛΠΑ για να σου γράψει σε ένα χάρτινο καρτελάκι με στυλό τα στοιχεία σου (που αναγράφονται και στο κανονικό δίπλωμα) με λατινικούς χαρακτήρες!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Ασε που εαν επισκεφτείς καμιά πιο "σπάνια" χώρα σου λένε πως πρέπει να βγάλεις το...τριετές (δηλαδή διάρκεια 3 ετών και όχι 1 όπως του απλού) στην προνομιακή όμως τιμή των 100 ευρώ (σου κάνουν και δώρο 1 χρόνο οι μακ@κες).Και εαν ρωτήσεις "Μα γιατί;" σου λένε "Γιατί έτσι!" :hypnotize...
Για πόσες ακόμα παπαριές θα μας βάζουν να πληρώνουμε;;;
Καλα...πηγατε και βγαλατε και πληρωσατε για το χαρτι της ΕΛΠΑ?![]()
![]()
![]()
Τι να πω...![]()
![]()
![]()
Καλη τυχη και στα υπολοιπα....
J.T.R
Όχι δεν το βγάλαμε ακόμα αλλά θα πάμε να το βγάλουμε κανα 2-3 μέρες πριν φύγουμε για να μην χάσουμε τσάμπα 1 μήνα.
Είναι 1' δουλειά, άσχετα που δίνεις 1 πενηνταρικάκι!
πω ρε μαγκα αυτα ειναι....καλο ταξιδι παιδες!!
ερωτησιςΑρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Τελικά ξεκινάμε μόνο με ευρώ και τις κάρτες μας και ας ελπίσουμε πως δεν θα'χουμε κανα σοβαρό θέμα...
Αυτό πάλι με τη διεθνή άδεια οδήγησης τι νταβατζιλίκι ρε γ@μώ το...
Πληρώνεις 50 ευρώ στη θεία που δουλεύει στην ΕΛΠΑ για να σου γράψει σε ένα χάρτινο καρτελάκι με στυλό τα στοιχεία σου (που αναγράφονται και στο κανονικό δίπλωμα) με λατινικούς χαρακτήρες!!!ΕΛΕΟΣ!!!
Ασε που εαν επισκεφτείς καμιά πιο "σπάνια" χώρα σου λένε πως πρέπει να βγάλεις το...τριετές (δηλαδή διάρκεια 3 ετών και όχι 1 όπως του απλού) στην προνομιακή όμως τιμή των 100 ευρώ (σου κάνουν και δώρο 1 χρόνο οι μακ@κες).Και εαν ρωτήσεις "Μα γιατί;" σου λένε "Γιατί έτσι!" :hypnotize...
Για πόσες ακόμα παπαριές θα μας βάζουν να πληρώνουμε;;;διπλωμα νεου τυπου δεν δεχονται?
Για ποια χώρα είναι απαραίτητο; 2 καλοκαίρια τώρα, 12 χώρες, (μέλη και μη της Ε.Ε.) δεν μου ζητήθηκε πουθενά... Βασικά μόνο πράσινη κάρτα μου ζητούσανε τις περισσότερες φορές, άδεια και δίπλωμα σπάνια... μιλάω και για σύνορα και για τυπικούς ελέγχους στον δρόμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από s_gogos
Όχι δεν το βγάλαμε ακόμα αλλά θα πάμε να το βγάλουμε κανα 2-3 μέρες πριν φύγουμε για να μην χάσουμε τσάμπα 1 μήνα.
Είναι 1' δουλειά, άσχετα που δίνεις 1 πενηνταρικάκι!
μήπως να το ξαναδείτε...;!!!![]()
![]()
Καλό ταξίδι μάγκες...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια