Ναι ρε φίλε επιτέλους...ένα θρέντ της προκοπής....
carry on....
Ναι ρε φίλε επιτέλους...ένα θρέντ της προκοπής....
carry on....
San Francisco Bay Area member......
Εγώ πάντως με καισαρική τομή γεννήθηκαΑρχικά δημιουργήθηκε από tzimispanousis
Ασχολεισαι 5 χρονια με μοτοσυκλετες και νομιζεις οτι εχεις και εμπειρια, και ''την λες'' κιολας σε ατομα που εχουν γεννηθει με μοτοσυκλετα?
Respect mah authoritah!!!!
μια μικρούλα διόρθωση στον αγαπητο τζίμη θα ήθελα να κάνω (με κάθε καλή πρόθεση).
Δεν ειναι 2-3 τσιράκια, το σωστό ειναι κλίκα.
Κατα τα άλλα εισαι 100% του δε ποιντ![]()
![]()
![]()
αααα, ξερω επίσης τι "αλλαξε μέσα" του, αλλα δεν λέω![]()
![]()
Nταξ' ρε φίλος, κάποιοι μπορεί να γεννήθηκαν σε συνεργείο μοτοσυκλετών, μπαααα...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Εγώ πάντως με καισαρική τομή γεννήθηκα![]()
Εγώ πάλι γιατί δεν βλέπω πλάκα (μόνο)
Αλλά και απειλή?
tzimispanousis Μήπως πρέπει να περνάμε απο σένα για πιστοποιήσεις?
Είναι ρε φιλαρίνι που το ακούω πρώτη φορά αυτό και θέλω πολύ να δω κάποιον που γεννήθηκε με μοτοσυκλέτα![]()
![]()
ποιο τομάρι πάλι το παίζει "προβοκάτορας" και με το πρώτο μήνυμα ανοίγει αντιπαράθεση;.. ρε Cpt.. Πέσανε αναδουλειές και τα χώνεις τώρα στον εαυτό σου για να γίνει "τζέρτζελο";...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Βρε τον καπτεν τι κανει..........
![]()
![]()
Κατ'αρχας χρωστας 1.20 που κανουν τα ποπ κορν-ιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
παρτε κόσμε, εχει για όλους![]()
Κατα δευτερον, εχει δικιο ο φιλος, εισαι πολυ αργος αλλα ταυτοχρονα κ τυχερος που το φορουμ δεν μετραει κ δευτερολεπτα στην ωρα που ποσταρεις γιατι αμα το κανε θα εβλεπαν ολοι οτι ποσταρα τουλαχιστΟ 20 δευτερολεπτα ποιο πριν!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... Εδώ ήμαστε...
Ρε παιδιά, για να μπω κι εγώ στο αστείο, ποιο μηχανάκι έθαψε ο κάτοχος Τριόμφ?Αρχικά δημιουργήθηκε από tzimispanousis
Μην σε ξανακουσω να θαβεις αλλες μοτοσυκλετες γιατι θα ερθω να σε βρω καπετανιε που στραβα αρμενιζεις και θα σε κανω ρομπα
Εμένα για παράδειγμα, μου είπαν ότι δεν ήταν κλάμα αυτό που έριχνα αλλά μαρσάρισμα Φλορέττας.Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Είναι ρε φιλαρίνι που το ακούω πρώτη φορά αυτό και θέλω πολύ να δω κάποιον που γεννήθηκε με μοτοσυκλέτα![]()
![]()
Φωτό και βίντεο δεν έχω μη ζητήσεις..:rotflmao:
Μωρέ πολλά θάβει αλλά δεν τον παίρνουμε στα σοβαρά..Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε παιδιά, για να μπω κι εγώ στο αστείο, ποιο μηχανάκι έθαψε ο κάτοχος Τριόμφ?![]()
Αυτο το θρεντ ειναι μια καταπληκτικη ευκαιρια να σας μεταφερω αυτο που ο ψυχαναλυτης μου, μου ειχε καποτε πει.
Ο ψυχαναλυτης μου λοιπον, μου ειχε καποτε πει, οτι οποτεδηποτε με εκνευριζει κατι, σημαινει οτι εχω ενα αλυτο θεματακι, το οποιο μπορει να σχετιζεται αλλα μπορει και οχι, με την κατασταση η οποια προκαλει τον εκνευρισμο.
Το συνηθες ειναι οτι ο εκνευρισμος οφειλεται σε αυτα που οι ψυχαναλυτες ονομαζουνε 'value judgements' και απο τα οποια ειμαστε τιγκα.
:wacko:
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τώρα εξηγείται γιατί έχεις χαμηλά στάνταρντ και το έριξες στα τρανσάλπ , γλυκοκοιτάζεις β-στρομ και οδηγείς hondaΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα για παράδειγμα, μου είπαν ότι δεν ήταν κλάμα αυτό που έριχνα αλλά μαρσάρισμα Φλορέττας.![]()
Είμαι σίγουρος ότι εγώ έκανα σαν Ντουκάτι ξετάποτη φουλ στο λάδι (πριν κολλήσει)![]()
Φίλε σήμερα θα μιλάς σαν τον Πάγκαλο..!Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Είμαι σίγουρος ότι εγώ έκανα σαν Ντουκάτι ξετάποτη φουλ στο λάδι (πριν κολλήσει)![]()
![]()