Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 134

Θέμα: Κατεδαφιζόμεθα...

Άλλη μια φορά απολαμβάνουμε το όργιο του αφορισμού στις οθόνες μας. Ο κάθε άσχετος μπέμπης που δεν υπηρέτησε, ξαφνικά πήραν τα μυαλά του τον αέρα του Ράμπο και απέκτησε γνώμη.
    Καταρχήν ποιος σας είπε ότι οι εθνοφύλακες φυλούν τα σύνορα; Ποιος είπε ότι είναι πρώτη γραμμή;;; Ποιος είπε ότι η αποστολή τους είναι η σύλληψη λαθρομεταναστών;
    Μεγάλοι άνθρωποι υποτίθεται ότι είστε, ντροπή!
    Μπορεί η εθνοφυλακή να μην είναι τακτικός στρατός αλλά σας πληροφορώ ότι θα είναι πολύ πιο χρήσιμη όταν και αν χρειαστεί από τη βοήθεια που θα προσφέρει ένα ποσοστό στρατιωτών σε εφεδρεία, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ορισμένοι από εσάς, που θα την κοπανίσουν με ελαφρά στο πρώτο κλικ. Η αποστολή των εθνοφυλάκων είναι να συγκεντρωθούν στις μονάδες τους, οι οποίες είναι κοντά στον τόπο διαμονής τους, να πάρουν εξοπλισμό και πυρομαχικά (μεγάλο μέρος του εξοπλισμού το έχουν ήδη στα σπίτια τους χάρην συντομίας. Πυρομαχικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!) και μετά να προστατεύσουν σημεία σε πόλεις και χωριά (της περιοχής) που είναι επίφοβο να εκδηλωθεί επίθεση ή δολιοφθορά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Εγω μιζα μυριζομαι.

Δεν μπορώ να πω πως, τι και γιατί. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω...
    Οφείλω όμως να παραδεχτώ ότι από timing σκίζει η "ομάδα".
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Άλλη μια φορά απολαμβάνουμε το όργιο του αφορισμού στις οθόνες μας. Ο κάθε άσχετος μπέμπης που δεν υπηρέτησε, ξαφνικά πήραν τα μυαλά του τον αέρα του Ράμπο και απέκτησε γνώμη.
    Καταρχήν ποιος σας είπε ότι οι εθνοφύλακες φυλούν τα σύνορα; Ποιος είπε ότι είναι πρώτη γραμμή;;; Ποιος είπε ότι η αποστολή τους είναι η σύλληψη λαθρομεταναστών;
    Μεγάλοι άνθρωποι υποτίθεται ότι είστε, ντροπή!
    Μπορεί η εθνοφυλακή να μην είναι τακτικός στρατός αλλά σας πληροφορώ ότι θα είναι πολύ πιο χρήσιμη όταν και αν χρειαστεί από τη βοήθεια που θα προσφέρει ένα ποσοστό στρατιωτών σε εφεδρεία, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται ορισμένοι από εσάς, που θα την κοπανίσουν με ελαφρά στο πρώτο κλικ. Η αποστολή των εθνοφυλάκων είναι να συγκεντρωθούν στις μονάδες τους, οι οποίες είναι κοντά στον τόπο διαμονής τους, να πάρουν εξοπλισμό και πυρομαχικά (μεγάλο μέρος του εξοπλισμού το έχουν ήδη στα σπίτια τους χάρην συντομίας. Πυρομαχικά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!) και μετά να προστατεύσουν σημεία σε πόλεις και χωριά (της περιοχής) που είναι επίφοβο να εκδηλωθεί επίθεση ή δολιοφθορά!
    Δλδ με λιγα λογια,εχουν οπλα χωρις πυρομαχικα(γαματο αυτο σε συλληψη!) και αν συμβει το οτιδηποτε,θα πανε πρωτα αυτοι μεχρι να ερθει ο στρατος.Σωστα;
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Ρε μην ανησυχείτε....έχουμε και τα κυνηγετικά...

Άσε που ξέρουμε και καράτε....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Δλδ με λιγα λογια,εχουν οπλα χωρις πυρομαχικα(γαματο αυτο σε συλληψη!) και αν συμβει το οτιδηποτε,θα πανε πρωτα αυτοι μεχρι να ερθει ο στρατος.Σωστα;
    Έχουν πυρομαχικά...

Και σωστά, δεν είναι η πρώτη γραμμή και σωστά, όλο αυτό είναι στα πλαίσια της παλαικής άμυνας....

μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Να πω και γω τη μ@λ@κία μου.

Ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί ο μέσος πολίτης μιας χώρας να μην έχει όπλο άνευ άδειας.

Δηλαδή, ο κάθε απατεωνάκος έχει τη δυνατότητα να αγοράσει στη (προσέξτε) ΜΑΥΡΗ αγορά
    ένα όπλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει για (προφανώς) κακό μου, αλλά εγώ δεν
    επιτρέπεται να έχω ισάξιο μέσο υπεράσπισης του εαυτού μου αν δε περάσω από ψιλή
    κρισάρα και 48 θάλασσες.

Μάλλον, ή εντελώς βλάκας είμαι ή πολύ V for vendeta βλέπω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    αλλά εγώ δεν επιτρέπεται να έχω ισάξιο μέσο υπεράσπισης του εαυτού μου αν δε περάσω από ψιλή κρισάρα και 48 θαλασσες.
    Κάνε Aikido.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    Για αυτο γουσταρω το μοτο.γρ ρε πουστη...

Αφου αναλυσαμε τα παντα για τα μοτορια μας...ειπαμε να κανουμε στροφη για τους εθνοφυλακες και καθε τι παντελως ακυρο με το domain name....

Καλο καλοκαιρι μαγκες....Ιουνης μπηκε κ επεται συνεχεια

Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Αν δοθεί συναγερμός καλούνται στην αποθήκη πυρομαχικών και τους δίνονται πυρομαχικά, ιματισμός και όλος ο εξοπλισμός. Εσύ μη χολοσκάς, θα είσαι ήδη στην Αλβανία ή ασφαλής πίσω απ' τον εχθρό.

και αν συμβει το οτιδηποτε,θα πανε πρωτα αυτοι μεχρι να ερθει ο στρατος.Σωστα;
    Στρατηγέ, εσείς; :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Έχουν πυρομαχικά...

Και σωστά, δεν είναι η πρώτη γραμμή και σωστά, όλο αυτό είναι στα πλαίσια της παλαικής άμυνας....

Μεριικά ΤΕ μπορεί να δίνουν. Είναι αναλόγως των διαταγών του σώματος. Γι' αυτό που ξέρω, δε δίνουν για να μην πηγαίνουν για γουρούνια με τα G3.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάνε Aikido.
    Έχεις δίκιο. Θα του σπάσω τα παϊδια του παλι0π0υστ@ άμα με σημαδέψει ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagescab1xgar.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	8,0 KB 
ID:	227778

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ...
    εχει και το ΝΑΥΤΙΚΟ εθνοφύλακες

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    εχει και το ΝΑΥΤΙΚΟ εθνοφύλακες
    Όχι. Αλλά στα νησιά που οι συνθήκες απαγορεύουν τον τακτικό στρατό, αυτός βαφτίζεται εθνοφυλακή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Έχεις δίκιο. Θα του σπάσω τα παϊδια του παλι0π0υστ@ άμα με σημαδέψει ...
    Απατεώνα!

Γιάντα, άνε σε σημαδέψει, ούτως ή άλλως, θα προκάμεις να γιαγύρεις να τονε σημαδέψεις και εσύ με ό,τι κουβαλείς; Τηλέφωνο θα σε έχει πάρει να σου κάμει ραντεβού να το γνωρίζεις;
    Make love, not war λέμε!!!

(μάθε ρε Aikido σου λέω! Υπάρχουν και τα cane-swords)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF