Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ κανα μηχανακι να κανεις τετοια εχεις η ακομα????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
oχι βρε μαλεα και απορω γιατι μονο σε μενα την ειπες που γελασα!
![]()
εσυ κανα μηχανακι να κανεις τετοια εχεις η ακομα????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ο αλλος και μοναδικος που με ''εκραξε'' (δηλαδη ο Ζεφυρος Παναγιωτης κλπ κλπ) θα τα "ακουσει'' οταν παω στο μαγαζι του...εκτος αν βαλω καποιον αλλον ''γνωστο'' που εχω να τον κραξει για εμενα...που να τρεχω τωρα στην Αρτεμιδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ωραια συνταξη!
Δε καταλαβα τπτ!
![]()
![]()
![]()
υ.γ. αν καποιος δεν γουσταρει την πλακα τα σβηνει ολα...ακουνε διαχειριστες???![]()
υ.γ. αν καποιος δεν γουσταρει την πλακα τα σβηνει ολα...ακουνε διαχηριστες???![]()
...το καταλαβα μετα (το τονερ βλεπεις) και γι αυτο το εσβησα ρε!
Οσο για την πλακα. εγω δεν εχω προβλημα!
![]()
σε σενα αλλωστε μοιαζει ο πρωταγωνιστης του βιντεο!![]()
![]()
![]()
κοκκινοσκουφιτσα :wacko:
http://www.youtube.com/watch?v=u5ZgY...eature=related
Κανεις την αναφορα που την κανεις,πες οτι πουλαμε της καλυτερες ταμιακες,Η/Υ και αναλωσημα μπας και πιασουμε κανα φραγκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ο αλλος και μοναδικος που με ''εκραξε'' (δηλαδη ο Ζεφυρος Παναγιωτης κλπ κλπ) θα τα "ακουσει'' οταν παω στο μαγαζι του...εκτος αν βαλω καποιον αλλον ''γνωστο'' που εχω να τον κραξει για εμενα...που να τρεχω τωρα στην Αρτεμιδα...![]()
![]()
Του αλλουνουτου εφταιξε η συνταξη.
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κανεις την αναφορα που την κανεις,πες οτι πουλαμε της καλυτερες ταμιακες,Η/Υ και αναλωσημα μπας και πιασουμε κανα φραγκο.
προσπαθησα να σε γλιτωσω απ τους "μπραβους" ρε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν ειπα οτι το εσβησες εσυ...αλλα και παλι δεν καταλαβα γιατι να σβηστει...ενα απλο εντιτ θα ηταν αρκετο φανταζομαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...το καταλαβα μετα (το τονερ βλεπεις) και γι αυτο το εσβησα ρε!
Οσο για την πλακα. εγω δεν εχω προβλημα!
![]()
σε σενα αλλωστε μοιαζει ο πρωταγωνιστης του βιντεο!![]()
![]()
![]()
![]()
μα δεν ειπα οτι δεν μου μοιαζει...απλα στον καθενα απαντησα αυθορμητα...αλλωστε εγω σαν κουλαδι που ειμαι ουτε σουζες ξερω να κανω...ουτε εντο...για burn out ουτε ζητημα...![]()
![]()
![]()
τι το καλυτερο εχουνε ρε???βαζεις 50αρικο και την επομενη μερα βρισκεις 500αρικο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κανεις την αναφορα που την κανεις,πες οτι πουλαμε της καλυτερες ταμιακες,Η/Υ και αναλωσημα μπας και πιασουμε κανα φραγκο.
σοβαρα αυτο που ξερω ειναι οτι εισαι απο τα καλυτερα μαστορια σε τετοια θεματα...![]()
![]()
![]()
υ.γ. παω να αγορασω την στολη της κοκκινοσκουφιτσας...και εφυγα για τανζανιες...![]()
![]()
![]()
Ενω ο τυπος στο βιντεοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.αλλωστε εγω σαν κουλαδι που ειμαι ουτε σουζες ξερω να κανω...ουτε εντο...για burn out ουτε ζητημα...![]()
![]()
![]()
![]()
ρε αυτος ειναι σας λεω.:rotflmao:
pierdolić... oni ufundować mi...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενω ο τυπος στο βιντεο![]()
ρε αυτος ειναι σας λεω.:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()