Μπράβο για τη δουλειά και την υπομονή σου!!!![]()
![]()
Αλλα αισθητικά είναι απαράδεκτο (για το κακό γούστο μου)![]()
Μπράβο για τη δουλειά και την υπομονή σου!!!![]()
![]()
Αλλα αισθητικά είναι απαράδεκτο (για το κακό γούστο μου)![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Ωραιος
![]()
![]()
Ωραια δουλειά.
Θα συμφωνησω ομως με το αισθητικό αποτελεσμα.
Θα προτιμούσα διαφορετικού χρώματος μανέτες, παρά το αυτο το τελικό αποτέλεσμα.
Η πιθανότητα, να έβαφες την μανέτα της Brembo χρυση, δεν έπαιζε?
Γεια σου ζεφο,
με γεια η καινουργια σου τρομπα.
Ποσο πηγε το μαλλι? Πανω απο 300?
i apla 8a boroyses na pareis apo ebay oti 8es.......
ais8itika i doyleia einai psiloxalia se mia omorfi omologoymenos troba
den iparxei logos na ksananakaliptoyme ton troxo................
xoria poy alakses entelos to moxlo me ton opoio itan sxediasmeni na doyleuei i troba me ti geometria tis palias manetas........
pantos re zefo xoris ixnos ironias girna to se chopperies i doyleia soy gia ekei einai oti prepei an eixes kai ena budget 8a pigenes kala pisteuo![]()
Να απαντησω εγω, αν επιτρεπεται...Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωραια και καθαρη δουλεια...αλλα κατα την γνωμη μου θα ρωταγα καποιον ειδικο στα αλουμινια (η σε τετοια θεματα)...απο την ελαχιστη γνωση μου σε καποια αλλα μεταλλα γνωριζω οτι μπορει να αλλαξε η μοριακη "συμπεριφορα"...αυτο το κομματι απο αλουμινιο πρεπει να ειναι χυτο...απο την στιγμη που εκοψες ενα τοσο μεγαλο κομματι πρεπει να εχει αλλαξει η ελαστικοτητα και η ανοχη που ειχε...συν οτι με την θερμοκρασια που αναπτυχθηκε στα κομματια που εκοψες σε αλλα σημεια πρεπει να ειναι πιο σκληρο και σε αλλα πιο μαλακο...αυτα...![]()
1). Οι μανετες της ΤΙΤΑΧ και ολες οι "καλες" της αγορας, ειναι εξ' ολοκληρου κομμενες σε CNC απο ενα μασιφ κομματι αλλυμινιου (billet...), συνηθως Τ6, και ΟΧΙ χυτες...
2). Η μοριακη συμπεριφορα του αλουμινιου ΔΕΝ αλλαζει στις τοσο χαμηλες θερμοκρασιες που αναπτυσσονται στη διαδικασια κοπης, ειτε με το χερι(σιδεροπριονοοο...), ειτε με dremmel...
3). ΜΑΝΕΤΕΣ ειναι, οχι εξαρτημα φτερου F16...![]()
![]()
Μπραβο Ζεφο, ασχετως αν αρεσει ή οχι το αισθητικο αποτελεσμα, ειναι αλλη μαγκια το doit yourself!!!
![]()
![]()
![]()
Εγω κατα κει παω, χωρις πλακα και χωρις ειρωνεια και υπεροπτισμο...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
pantos re zefo xoris ixnos ironias girna to se chopperies i doyleia soy gia ekei einai oti prepei an eixes kai ena budget 8a pigenes kala pisteuo![]()
Λες να συνεργαστω με το ζεφο???
![]()
![]()
![]()
αψογος...Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Να απαντησω εγω, αν επιτρεπεται...
1). Οι μανετες της ΤΙΤΑΧ και ολες οι "καλες" της αγορας, ειναι εξ' ολοκληρου κομμενες σε CNC απο ενα μασιφ κομματι αλλυμινιου (billet...), συνηθως Τ6, και ΟΧΙ χυτες...
2). Η μοριακη συμπεριφορα του αλουμινιου ΔΕΝ αλλαζει στις τοσο χαμηλες θερμοκρασιες που αναπτυσσονται στη διαδικασια κοπης, ειτε με το χερι(σιδεροπριονοοο...), ειτε με dremmel...
![]()
Μπραβο Ζεφο, ασχετως αν αρεσει ή οχι το αισθητικο αποτελεσμα, ειναι αλλη μαγκια το doit yourself!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Εγω κατα κει παω, χωρις πλακα και χωρις ειρωνεια και υπεροπτισμο...
Λες να συνεργαστω με το ζεφο???
![]()
![]()
![]()
paroti oi chopperies de moy poliaresoyn stis perissoteres periptosis to kopse rapse poy peftei gia na ginei ena oreo custom einai poli orea ipo8esi
![]()
![]()
![]()
bebaia ego prosopika 8a protimoysa os basi europaikes motosikletes![]()
αχ και ναχαμε ενα cnc ρε ζεφο!!!!!
παντως κι εγω αυτο θα εκανα![]()
πολυ ωραια η δουλεια σου και σιγουρα ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει
![]()
Φυσικα και επιτρεπεται!Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
Να απαντησω εγω, αν επιτρεπεται...
![]()
![]()
![]()
![]()
...βασικα με καλυψες!.....(με το χερι εκοψα!-δεν μπηκε ηλεκτρικο εργαλειο οντως!)
πετσα μη συμβατη , bye bye love
σημερα βρεθηκε χρονος να μπει η νεα τρομπα με την πατεντομανετουλα πανω στο μηχανακι μου....
Α!
Ψιτ!
μαγκες!
....μην ξεχνιομαστε ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
.....Αλλα αισθητικά είναι απαράδεκτο (για το κακό γούστο μου)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ωραια δουλειά.
Θα συμφωνησω ομως με το αισθητικό αποτελεσμα.
Θα προτιμούσα διαφορετικού χρώματος μανέτες, παρά το αυτο το τελικό αποτέλεσμα.
Η πιθανότητα, να έβαφες την μανέτα της Brembo χρυση, δεν έπαιζε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
i apla 8a boroyses na pareis apo ebay oti 8es.......
ais8itika i doyleia einai psiloxalia se mia omorfi omologoymenos troba
den iparxei logos na ksananakaliptoyme ton troxo................
xoria poy alakses entelos to moxlo me ton opoio itan sxediasmeni na doyleuei i troba me ti geometria tis palias manetas........
εχετε δικιο ρε μαγκες!
ΧΑΛΙΑ!
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!
ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΕΜΕ!!!
....δημιουργησα ενα τερας ασχημιας και αλοφροσυνης!
Λεω να τοποθετησω μια 14αρα απο Virago που εχει και ενσωματωμενο το δοχειο πανω.....classic!
:rotflmao:
![]()
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love