Σελίδα 38 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 2833343536373839404142434888 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Για τα λάστιχα, 120 δεν μπαίνει στην μπροστά ζάντα, αυτό που μπορείς να κάνεις -και το έχω διαβάσει να το κάνουν πολλοί, προσωπική άποψη δεν έχω ακόμα- για να αυξήσεις τις επιλογές σου είναι να μειώσεις το προφίλ, αντί για 110/80/17 να το κάνεις 110/70/17, και ομοίως και για το πίσω από 150/70/17 σε 150/60/17.

[/B]
    Δεν θα κοπαναει περισσοτερο λογο χαμηλοτερου προφιλ?

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    clip-on εχω να σου δωσω αν θυμαμαι καλα.θα κοιταξω στην αποθηκη και αν τα εχω στα στελνω με κτελ η στα κατεβαζω αθηνα οταν κατεβω τελος ιουνιου..(ειμαι κερκυρα)

φαρδυ και στενο τιμονι εννοω το ποσο πλατος θα εχει.οσο πιο πολυ εχει τοσο πιο μεγαλο μοχλο κανεις και κρατας πιο ευκολα την μηχανη αλλα και τοσο πιο δυσκολα περνας αναμεσα απο τα αμαξια.

@ pararos:
    βρηκες αντλια?

ναι βρηκα φιλε μου...ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
    Δεν θα κοπαναει περισσοτερο λογο χαμηλοτερου προφιλ?
    Θεωρητικά ναι. Δεν το έχω κάνει για να το προτείνω, απλά έχω διαβάσει ότι είναι αυτό που κάνουν ώστε να έχουν περισσότερες επιλογές σε ελαστικά.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Έβαλα ένα 110/70/17 αντί του κανονικού /80/ το Σάββατο. Δεν νομίζω ότι "κοπανάει", μια χαρά μου φαίνεται. Ένα χαρακτηριστικό είναι ότι πέφτει (πέρνει κλίση) πιο γρήγορα και άμεσα το μηχανάκι όταν στρίβεις. Λογικό βέβαια, μιας και αυτό το λάστιχο είναι κανονικά για ζάντα 3" ενώ η δικιά μας είναι 2,5".

Ένα θέμα που προκύπτει είναι το σφάλμα στο οδόμετρο/κοντερ αλλά δεν μπορώ να το μετρήσω αυτή τη στιγμή μιας και το κοντέρ μου δεν δουλεύει σωστά έτσι κι αλλιώς. Στο οδόμετρο που προσπάθησα να τσεκάρω με το GPS είδα ότι στα 100 πραγματικά χλμ εκεί που πριν είχα 1-2 χλμ απόκλιση τώρα πήγε 3 και κάτι. Αν είναι έτσι δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, θα το ψάξω βέβαια και θα επανέλθω.

70άρι προφίλ έχει από το εργοστάσιο το CB-1 αν δεν κάνω λάθος. Αν έχει διαφορετικό ατέρμονα μπορεί να διορθώθει το σφάλμα στο BROS αλλάζοντας τον με έναν από CB. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είναι στο κοντέρ η διαφορά και οι ατέρμονες ίδιοι, οπότε δεν γίνεται να δείξει σωστά.

Give me fuel, Give me fire

ξανα το ιδιο προβλημα με νεα αντλια βενζινης!δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι λογο μεταχειρισμενης αντλιας αρα κ παλια ή αν οφειλεται καπου αλλου!υπαρχει περιπτωση να οφειλεται αλλου?το μοτερ δουλευει κανονικα χωρις μπερδεματα χωρις ιχνος γενικου προβληματος!απλα χανει η αντλια!την παλια την ανοιξα κ ηταν τρυπια η μεμβρανη!ευχομαι να ειναι το ιδιο,ευτυχως απο εκει που την πηρα μου ειπε να του την στειλω πισω κ θα μου στειλει νεα αντλια χωρις λεφτα!δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να καταργησω την αντλια βενζινης?

Αποσυντονισμένο Μέλος
    Δεν νομίζω να μπορείς να καταργήσεις την αντλία.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    μπορείς...απλά το καύσιμο θα κατεβαίνει δια της βαρύτητας.πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχεις συνέχεια γεμάτο το ρεζερβουάρ.εγώ για ένα διάστημα το είχα έτσι και όταν έμεναν 4 περίπου λίτρα μέσα έσβηνε.δεν μπορούσαν να κατεβούν.βαλε την μικούνί και καθαρισες!!

σας ευχαριστω για το χρονο σας!εχω αλλη μια απορια,το τριτο σωληνακι στην αντλια τι ειναι?απο τη μερια που βγαινουν τα καλωδια εννοω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
    σας ευχαριστω για το χρονο σας!εχω αλλη μια απορια,το τριτο σωληνακι στην αντλια τι ειναι?απο τη μερια που βγαινουν τα καλωδια εννοω...
    τπτ να περνει αερα ο χορος που δουλευει η πλατινα της αντλιας(με δικα μου λογια το λεω)
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    kamia sxesei me mena re...............
    apla to eida....
    ama to parei kaneis apo dw thelw tin mpagaziera re.......

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1517746/
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sernodas2
    kamia sxesei me mena re...............
    apla to eida....
    ama to parei kaneis apo dw thelw tin mpagaziera re.......

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1517746/
    Υπ' όψιν αυτό δεν είναι Bros αλλά Hawk. Η αμερικάνικη έκδοση του Bros. Απλά για την ιστορία.

Χοντρικά είναι λίγο πιο "φλώρικο" το μηχανάκι. Βασικότερη διαφορά όλων η διπίστονη δαγκάνα μπροστά αντί για τη δική μας τετραπίστονη. Και άρα διαφορές και στο καλάμι για να πιάσει επάνω η πλευστή δαγκάνα και στο δίσκο που είναι διαφορετικός και στη ζάντα.

Επίσης έχει λαστιχένια μαρσπιέ και για τον συνοδηγό (γκουμούτσες όπως και του οδηγού), μαύρο φανάρι αντί για νίκελ και διάφορα άλλα ψιλά.

Στα θετικά είναι ότι δεν έχει κόφτη στα 180 όπως τα Bros.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Νέο μέλος
    Ευκαιρία φαίνεται. Αν είχα τα φράγκα θα το κοίταγα σοβαρά για αγορά.

παιδια πουλαει κανενας καμια αντλια βενζινης?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pararos
    ξανα το ιδιο προβλημα με νεα αντλια βενζινης!δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι λογο μεταχειρισμενης αντλιας αρα κ παλια ή αν οφειλεται καπου αλλου!υπαρχει περιπτωση να οφειλεται αλλου?το μοτερ δουλευει κανονικα χωρις μπερδεματα χωρις ιχνος γενικου προβληματος!απλα χανει η αντλια!την παλια την ανοιξα κ ηταν τρυπια η μεμβρανη!ευχομαι να ειναι το ιδιο,ευτυχως απο εκει που την πηρα μου ειπε να του την στειλω πισω κ θα μου στειλει νεα αντλια χωρις λεφτα!δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος ωστε να καταργησω την αντλια βενζινης?
    Μήπως χάνει από το σωληνάκι ; ;
    Give me fuel, Give me fire

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •