Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Αλλαγη λαδιου ΧΤ600

Αλλαγη λαδιου ΧΤ600

Μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια την ποσοτητα λαδιου μετα απο αλλαγη μαζι με φιλτρο στο ΧΤ600; Μετα απο αλλαγη (και εξαερωση) και βαζοντας 2,8 λιτρα ο δεικτης ειναι τελοιος στεγνος. Βοηθηστε μην κανω καμια ζημια.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Κοίτα Εδώ
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Re: Αλλαγη λαδιου ΧΤ600

Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannou_b
    Μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια την ποσοτητα λαδιου μετα απο αλλαγη μαζι με φιλτρο στο ΧΤ600; Μετα απο αλλαγη (και εξαερωση) και βαζοντας 2,8 λιτρα ο δεικτης ειναι τελοιος στεγνος. Βοηθηστε μην κανω καμια ζημια.
    ΝΑι το ειδα πριν γραψω την ερωτηση. Υπαρχει καποιος να μου πει εαν με 2,8 θα εχω προβλημα η οχι;

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Μετα απο αλλαγη (και εξαερωση) και βαζοντας 2,8 λιτρα ο δεικτης ειναι τελοιος στεγνος
    εννοείτε οτι το έβαλες μπροστά να δουλέψει 1 λεπτο με λίγο γκαζί και μετά τσεκαρες
    την στάθμη έτσι. Εγώ μόλις αλλάζω λάδι το κάνω μια βολτα στο τετράγωνο
    και ξανακοιτάω την σταθμη

Κανονικά με 2.8 θα επρεπε να είσαι εντάξει.
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Re: Αλλαγη λαδιου ΧΤ600

Με 2,8 λίτρα υπό φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να είσαι εντάξει, τώρα αν θέλει και 10 ml παραπάνω δεν χάθηκε ο κόσμος.
    Άδειασε το παλιό λάδι από τις τάπες πλαισίου και κάρτερ, αν θέλεις καθαρίζεις και το συρμάτινο φιλτράκι λαδιού που είναι στο κάτω άκρο του πλαισίου μπροστά από το μοτέρ.
    Αλλάζεις το χάρτινο φίλτρο λαδιού με καινούργιο.
    Βιδώνεις όλες τις τάπες που έβγαλες.
    Βάζεις ένα λίτρο λάδι από την τάπα πλήρωσης που είναι πίσω από το τιμόνι.
    Το βάζεις να δουλέψει 20-30 δεύτερα να κυκλοφορήσει το λάδι.
    Προσθέτεις το υπόλοιπο λάδι με προσοχή.
    Το ξαναβάζεις μπρός και ξεβιδώνεις το βιδάκι εξαέρωσης που είναι επάνω στο χάρτινο φίλτρο λαδιού μέχρι να δακρύσει με λαδάκι.
    Μόλις τρέξει λαδάκι σφίγγεις με προσοχή το βιδάκι και κάνεις μια βολτούλα πέντε λεπτών.
    Μόλις γυρίσεις και το σβήσεις το αφήνεις κάνα πεντάλεπτο και ελέγχεις τον δείκτη σε ποιό σημείο βρίσκεται.
    Χονδρικά κάπως έτσι παίζει η αλλαγή λαδιών.

Να επιβεβαιωσω οτι παιρνει 2,8 ακριβως. Η μετρηση πρεπει να γινει μετα απο βολτα 5 λεπτων και ως δια μαγειας η ενδειξη εκει που βρισκοταν στον πατο τωρα βρικεται στο κανονικο επιπεδο. Ευχαριστω για την πληροφορια. Μια ακομη ερωτηση. Οταν ειναι κρυο ακουγεται ενας θορυβος (κροταλισμα) οταν ανοιγω το γκαζι μεχρι τις 2,500 στροφες. Οταν ζεσταθει λιγο αυτο σταματαει. Καποιοι μου ειπαν οτι αυτο συμβαινει σε ολα τα ΧΤ. Το δικο μου εχει 5000 χιλιομετρα.

Να επιβεβαιωσω οτι παιρνει 2,8 ακριβως. Η μετρηση πρεπει να γινει μετα απο βολτα 5 λεπτων και ως δια μαγειας η ενδειξη εκει που βρισκοταν στον πατο τωρα βρικεται στο κανονικο επιπεδο. Ευχαριστω για την πληροφορια. Μια ακομη ερωτηση. Οταν ειναι κρυο ακουγεται ενας θορυβος (κροταλισμα) οταν ανοιγω το γκαζι μεχρι τις 2,500 στροφες. Οταν ζεσταθει λιγο αυτο σταματαει. Καποιοι μου ειπαν οτι αυτο συμβαινει σε ολα τα ΧΤ. Το δικο μου εχει 5000 χιλιομετρα.
    xt600 με μονο 5000χιλ...

τεσπα, η καμπανα ειναι μην σε ανυσηχει,συμβαινει παντα κ οχι μονο σε ΧΤ

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    xt600 με μονο 5000χιλ...

τεσπα, η καμπανα ειναι μην σε ανυσηχει,συμβαινει παντα κ οχι μονο σε ΧΤ
    Κοιτα το και φτυστο... Δεν μου ακουγεται για καμπανα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1473697_2_b.jpg 
Προβολές:	196 
Μέγεθος:	356,8 KB 
ID:	227959

Κοιτα το και φτυστο... Δεν μου ακουγεται για καμπανα.

μωρε μπραβο..!!!

αφου λοιπον ξερεις οτι δεν ειναι καμπανα πως γινεται να μην ξερεις τι ειναι ο θορυβος που ακους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    μωρε μπραβο..!!!

αφου λοιπον ξερεις οτι δεν ειναι καμπανα πως γινεται να μην ξερεις τι ειναι ο θορυβος που ακους?
    ειναι πιο "ψιλος" ο θορυβος, κατι σαν βαλβιδα αλλα οχι βαλβιδα. Σε μπερδεψα ε;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    min agxonese gia na xalasei to xt de prepei na akoygete psilo8oribos prepei na akoygete XONTRO8oribos.....kai na sai kai koyfos kiolas.....

monokilidro einai diaforoys 8oriboys 8a toys akoys de pa8ainei tpt ta ladia mono na tsekaris sixna

ειναι πιο "ψιλος" ο θορυβος, κατι σαν βαλβιδα αλλα οχι βαλβιδα. Σε μπερδεψα ε;
    χμμ..μαλλον τ'αυτια σοτ πιανουν καλα πριμα...

Τελικα σε ολα το κανει. Ευχαριστω για τις απαντησεις (Τα πριμα δεν τα ακουω, 20 χρονια dj)

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2015, 23:56
  2. Αλλαγη λαδιου
    από GeoRx στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2010, 13:26
  3. Αλλαγη φιλτρου λαδιου ΚΛΕ S.o.s. ...---...
    από Normaden στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2008, 11:27
  4. αλλαγη λαδιου
    από h2opolo στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 00:32
  5. Αλλαγη λαδιου αμορτισερ πως γινεται
    από kinhsh στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 16:56

Κανόνες δημοσιεύσεων