Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
κοιταω για αυτα γιατι για παραπανω κυβικα δεν με αφηνουν, διοτι εχω χασει συγγενεις απο ατυχηματα.
και κοιτας πιο θα πηγαινει καλητερα στις κοντρες![]()
ηηηημαρτον....που λεει και ο γεωργιου![]()
κοιταω για αυτα γιατι για παραπανω κυβικα δεν με αφηνουν, διοτι εχω χασει συγγενεις απο ατυχηματα.
και κοιτας πιο θα πηγαινει καλητερα στις κοντρες![]()
ηηηημαρτον....που λεει και ο γεωργιου![]()
Αφού δεν μπαίνεις πίστα και το rs δεν πάει καλά στον δρόμο, μην το χαραμίσεις. Πάρε το scooter που θα κάνει και πιο άνετες βόλτες...
Και έχει και γκάζι on-off.
http://www.youtube.com/watch?v=P-vN8...eature=related
Ντάξει χάνει λίγο σε τελική αλλά οι φίλοι σου παρτάλια εχουν όπως είπες.:wacko:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
στα βιντεο γενικα φαινετε το rs καλυτερο αλλα εχω δει κατι runner που εκτοξευονται μπροστα και ολοι τα ψαχνουν!
Στο βιντεο του joyrider φευγει το runner βεβαια αλλα ειναι κυριως λογω αυτοματου κιβωτιου και οτι παιζουν με τα ραουλα για επιταχυνση....δευτερα τριτη τον μαζευει.Εκτος αυτου το να ανοιγεις εχοντας να παιξεις με ταχυτητες και συμπλεκτη και το να ανοιγεις απλα το γκαζι ειναι ενα μεγαλο κομματι της οδηγικης ευχαριστησης...
σωστος. Λες δηλ. οτι το runner φευγει στην αρχη μπροστα και μετα το rs με δευτερα-τριτη το ξαναφτανει???
Μάλιστα, είδες?Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
σωστος. Λες δηλ. οτι το runner φευγει στην αρχη μπροστα και μετα το rs με δευτερα-τριτη το ξαναφτανει???![]()
x-rated το πιάνεις το point ή μόνο ο ziggy κατάλαβε?![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
δηλ. μετα στα υπολοιπα (τεταρτη και μετα) ειναι το rs μπροστα??
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
file pare ena fx 125 to mixanaki ftiaxnete kai metaa paei ton kolo toy to xe enas stin korin8o kai einai 8rilos to ergaleio afto
+1
νταξει.......ξερει να το πηγαινει βεβαια ο συγκεκριμενος
κι ο μαλάκας το δωσε και πήγε να πάρει 1000Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
+1
νταξει.......ξερει να το πηγαινει βεβαια ο συγκεκριμενος![]()
![]()
![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
κυριακές κι αργίες είναι εκτός :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alex56
δηλ. μετα στα υπολοιπα (τεταρτη και μετα) ειναι το rs μπροστα??
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Δεν επιασα καποιο ποιντ οχι :/
Φιλε αλεξ μην μενεις στην κοντρα αυτων των 2 μηχανων.Αν και σιγουρα το rs μαζευει απο δευτερα ειναι πολυ πιο μηχανακι σε ολα του.Με typhoon 125 εφευγα και απο xt,για τον ιδιο λογο που σου πα...στα πρωτα 10 μετρα βεβαια...
γεια σας. Ειμαι σε διλιμα για το τι μηχανακι να παρω. Ειμαι αναμεσα σε gilera runner 180 το διχρονο, aprilia rs 125 και modenas dynamik 125. Αυτο που θελω εγω απο το μηχανακι ειναι να εχει γκαζι. Τι μου προτεινετε???
Έχουν φουλ γκαζι και τα 3 μην αγχωνεααι με τετοιες λεπτομέρειες!:rotflmao:![]()
αλλο το αυτοματο και αλλο με ταχυτητες και συμπλεκτη. Με το αυτοματο δεν μαθαινεις να οδηγας ενω με το αλλο μαθαινεις πιο πολυ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
κυριακές κι αργίες είναι εκτός :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()