LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ωραίο!![]()
Να τα εκατοστήσει βέβαια το παλικάρι κλπ κλπ...![]()
Και μια απορία: Ο Οβελίξ είναι νεότερος;![]()
Πολύ ωραίος![]()
Το αγαπημένο μου κόμικ που κρατάω ακόμα τα τεύχη του ευλαβικά, τα περισσότερα από τις εκδόσεις Δραγούμη που ήταν κλάσεις ανώτερες από τις τωρινές.
TENERE XTZ 660 '91
Αυτό το κόμιξ περιέχει πολιτισμό, τέχνη, παράδοση, ιστορία και πολλά άλλα.
Τεύχος δεν έχω χάσει από μικρός συνεχίζοντας τη συλλογή του πατέρα μου.Κάτι ψευτοεπετειακά μου την έδωσαν λίγο αλλά οκ
.
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Από τους αγαπημένους ήρωες κόμικ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apostolos72
[...] τα περισσότερα από τις εκδόσεις Δραγούμη που ήταν κλάσεις ανώτερες από τις τωρινές.![]()
![]()
![]()
(να σταματαγε κι ο Uderzo στην ώρα του....)
Ινφο: Στο "Αστεριξ στους Βελγους" θα παρατηρήσετε οτι οι τελευταίες σελιδες έχουν γκρίζο, συννεφιασμένο ουρανό.
Μόλις είχε πεθανει ο Goscinny![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χθες το βράδυ το διάβαζα αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
(να σταματαγε κι ο Uderzo στην ώρα του....)
Ινφο: Στο "Αστεριξ στους Βελγους" θα παρατηρήσετε οτι οι τελευταίες σελιδες έχουν γκρίζο, συννεφιασμένο ουρανό.
Μόλις είχε πεθανει ο Goscinny![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εκπληκτικά ευφυής κειμενογράφος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Goscinny
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Εξυπνο χιούμορ και σκιαγράφηση των σημαντικών προσώπων της εποχής αλλά και σωστή απόδοση των εθνικών στερεοτύπων. Ακόμα γελάω βλέποντας τον μηδενμηδενεξιξ τον κατάσκοπο του Ιούλιου Καίσαρα να είναι φτυστός ο Σων Κόννερυ. Και φυσικα γαλλικός σωβινισμός στο full αφού ποτέ δε μπόρεσαν στη Γαλατία να χωνέψουν την ήττα του Βερσινζετορίξ
![]()
Μακράν το αγαπημένο μου κόμικ![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Πιτσιρικάς είχα όλα τα (μέχρι τότε εκδοθέντα) τέυχη σε πρώτη έκδοση αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα θυμάμαι ότι στο Μεγάλο Ταξίδι είχαν κάνει λάθος στην εκτύπωση και δύο συνεχόμενες σελίδες ήταν ανάποδα, οπότε έπρεπε πρώτα να διαβάσεις τη δεύτερη και μετά την πρώτη.
Σαφώς καλύτερη μετάφραση από τις επόμενες εκδόσεις κατά τη γνώμη μου και μου άρεσαν και τα ονόματα περισσότερο (Μοναρχίξ αντί για Μαζεστίξ π.χ.). Η μάνα μου τα "δάνεισε" όλα σε ένα φίλο συνάδελφό της χωρίς να ρωτήσει και δεν τα ξαναείδα ποτέ. Ακόμα τον έχω άχτι.
Ο Γκοσινί ήταν καταπληκτικός (και στο Λούκυ Λουκ, Ιζνογκούντ δεν έχω διαβάσει αρκετά*), ο Ουντερζό δε μπόρεσε να φτάσει ποτέ την ποιότητα σεναρίου/διαλόγων και στο τέλος το ξεφτίλισε κατά τη γνώμη μου. Ξαναμάζεψα νεότερες εκδόσεις των τευχών, αλλά στα τελευταία δεν έκανα τον κόπο.
Οι εκδόσεις στα αρχαία Ελληνικά είναι επίσης πολύ καλές.
*έντιτ: Ξέχασα τον απίθανο Μικρό Νικόλα.Τα λάτρεψα αυτά βιβλία.
Ο Ουντερζο σαν σκιτσογραφος ηταν Α Π ΑΙ Χ Τ Ο Σ.
Το γ@μησε το θεμα που συνεχισε μετα και εβγαλε κι αλλα τευχη,αλλα νομιζω το εκανε καθαρα για το κοινο.
ΥΓ:Αλλαχτε ρε σεις τον τιτλο,ο Αστεριξ χωρις τον Οβελιξ ειναι μισος![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
δεν λες καλυτερα 1/5...Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
ΥΓ:Αλλαχτε ρε σεις τον τιτλο,ο Αστεριξ χωρις τον Οβελιξ ειναι μισος![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...Και μια ιατρική έρευνα για τους τραυματισμούς στο κεφάλι στα 34 τεύχη του Αστερίξ...
http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=285321