Σελίδα 15 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πρώτα απ όλα: * * * * * * (έξι)

Κατά δεύτερον, έχω μερικές -εύλογες θέλω να πιστεύω- απορίες...

Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;

Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...

Επαναφέρω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε ON κατάσταση...

Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας;
    1) * ( ενα )

2) φαντασου ποσο χωμα εισασταν.......

3) δεν σχολίαζω τα off kai ta on θα μου παρεξηγηθεις παλι και θα σε ψαχνουμε.....

4) Το παιχνιδι της προκρισης χαθηκε απο την προτογνωρη σε εκταση ηττα που γνωρισε ομαδα σε επιπεδο EL ( αν δεν το καταλαβες παιξε πολλες φορες τον διακοπτη on-off ...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πρώτα απ όλα: * * * * * * (έξι)

Κατά δεύτερον, έχω μερικές -εύλογες θέλω να πιστεύω- απορίες...

Αφού η διαιτησία πάει καρότσι τον μπασκετικό ΠΑΟ, τότε πως στο διάολο κάνατε δύο νίκες στην κανονική περίοδο και πήρατε και το κύπελλο;

Βγάζω OFF το 95% των εγκεφαλικών μου κυττάρων και απαντάω σαν γαύρος: Μα με υπέρβαση, νικήσαμε και εσάς και τη διαιτησία...

Επαναφέρω όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα σε ON κατάσταση...

Τι λε ρε παιδί μου, με τη Σιένα που σκατά ήταν η "υπέρβαση" σας;

ρε συ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ????

ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ????? ΜΛΚ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΟΥΠΕΣ....

-γιατι??????:hypnotize :hypnotize
    - μετρα......μια ήταν με λαθος διατησιας (και ας υπαρχουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ αποδειξεις απο fiba οτι δεν αδικηθηκε η μπαρτσα), αρα 5, μια ήταν στη θεσ/κη...σιγα μεσα εδω παιζαμε σιγα μην δεν το παιρνατε....αρα 4...μια αθηνα (βλεπε απο πάνω) και ενα που πηρατε φετος ηταν επειδη λειπαμε εμεις και η μπαρτσα..

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε συ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ....ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ????

ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ????? ΜΛΚ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΟΥΠΕΣ....

-γιατι??????:hypnotize :hypnotize
    - μετρα......μια ήταν με λαθος διατησιας (και ας υπαρχουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ αποδειξεις απο fiba οτι δεν αδικηθηκε η μπαρτσα), αρα 5, μια ήταν στη θεσ/κη...σιγα μεσα εδω παιζαμε σιγα μην δεν το παιρνατε....αρα 4...μια αθηνα (βλεπε απο πάνω) και ενα που πηρατε φετος ηταν επειδη λειπαμε εμεις και η μπαρτσα..

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    afta ine..paparies...

οσον αφορα για φετος πιστευω οτι και οι δυο ομαδες ειναι στην ουσια αποδυναμωμενες...και λιγο...κακοφτιαγμενες...

παραδειγμα ο Ολυμπιακος διεκδικει το πρωταθλημα με την ...περσινη ομαδα χωρις...κλειζα ,τσιλντρες,βουισιτς ,σοφο +Σπανουλη....γαμησε τα δηλαδη ...αυτο λεει κατι μαλλον και για τους 2...

τεσπα οποιος δειξει χαρακτηρα στο ΟΑΚΑ και μεινει συγκεντρωμενος στο παιχνιδι κ οχι στα...γυρω γυρω εχει πιθανοτητες ..προφανψς ο βαζελος εχει πλεονεκτημα σ αυτο...

ο λογος που κερδιζει ο Ολυμπιακος για παραδειγμα το προηγουμενο παιχνιδι στο ΣΕΦ ,ενω μεχρι το τριτο δεκαλεπτο εμοιαζε σαν...επαναληψη του ,,,περσινου που διακοπηκε η πενταδα που βρηκε στο τελος ο Ντουντα μπορεσε να μεινει πιστη στο πλανο κ αφοσιωμενη στο παιχνιδι κατι που μαθημενοι αλλιως οι παικτες του ΠΑΟ -οσον αφορα την συμπεριφορα των παικτων του Ολυμπιακου σε προηγουμενα παιχνιδια-τους...ψιλοαποδιοργανωσε και εχοντας στο μυαλο και το επομενο παιχνιδι ψιλοδιαλυθηκαν κ εχασαν...

παντως μπασκετικα ηταν το πιο ποιοτικο παιχνιδι με τα...λιγοτερα καφαλοκλειδωματα κ απο τους 2...

χαιλαιτς το καλαθι του...Καλαθη που χορευει τον Παπανικολαου-φαση βγαλμενη απο τα κολεγιακα του χρονια στους Γκειτορς,το καλαθι του Μπουρουση με...σπασιμο μεσης κ η φοβερη αμυνα που παιζει ενας προς ενας στο 1.50 πριν το τελος στο Διαμντιδη με τα ποδια αναγκαζοντας τον σε σουτ απελπισιας...

βλακας ,βλαχος ,ανωριμος οπως κ να τον λες Καλ ειναι ο κορυφαιος ψηλος στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη...και μεχρι στιγμης ειναι σταθερη αξια ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια φετος μεταξυμας ειδικα σ αυτη τη σειρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

βλακας ,βλαχος ,ανωριμος οπως κ να τον λες Καλ ειναι ο κορυφαιος ψηλος στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη...
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    παραδινομαι...

τελικα ειμαι σιγουρος οτι και ο Ντουραν να επαιζε με το Ολυμπιακο θα τον εβγαζες λιγο ....χειροτερο του Καιμακογλου...

-μεταξυ μας δεν επαθε κανεις τιποτα λεγοντας ενα καλο λογο για καποιο που δεν φοραει τη φανελα της ομαδας του..-

κατα τ αλλα μ αρεσει που κατηγορεις τους γαβρους για ...κολημενους και δεν εχεις πει ΕΝΑΝ μα ΕΝΑΝ καλο λογο για καποιον που παιζει -επαιζε στον γαβρο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    παραδινομαι...

τελικα ειμαι σιγουρος οτι και ο Ντουραν να επαιζε με το Ολυμπιακο θα τον εβγαζες λιγο ....χειροτερο του Καιμακογλου...

-μεταξυ μας δεν επαθε κανεις τιποτα λεγοντας ενα καλο λογο για καποιο που δεν φοραει τη φανελα της ομαδας του..-

κατα τ αλλα μ αρεσει που κατηγορεις τους γαβρους για ...κολημενους και δεν εχεις πει ΕΝΑΝ μα ΕΝΑΝ καλο λογο για καποιον που παιζει -επαιζε στον γαβρο...

καταρχην δοκτωρα, εχω πει καλα για παικτες του ολυμπιακου....αλλα περα απο την πλακα,,,δεν θυμαμαι να υπαρχει καποιος που να αξιζει....αν εξαιρεσεις κλειζα και ζιζιτς που ελεγα οτι μου αρεσουν, δεν βρισκω αλλους.

αλλα εσεις βρισκετε.....
    για αυτο και εχετε να παρετε 15 χρονια πρωταθλημα.....αλλα ξεχασα, φταιει η διαιτησία.

βασιλακη αγορι μου, παρε δωρακι απο μενα

μπας και ξυπνησεις καποια στιγμη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	superdeportereesspain.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	125,7 KB 
ID:	228069

βασιλακη αγορι μου, παρε δωρακι απο μενα

μπας και ξυπνησεις καποια στιγμη

και μια μεταφρασουλα σε περιπτωση που δυσκολευεασι

Όνομα:	superdeporteres.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	116,6 KB 
ID:	228070

ta ypoloipa aurio giati molis gurisa

Όνομα:	9umtd.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	48,9 KB 
ID:	228141

ta ypoloipa aurio giati molis gurisa
    ρε μαλακα τι ειναι αυτο???ειχα ακουσει οτι ο γκαστονε ειχε σκοπο να ευλογησει τους γαυρους εξαιτιας του ΒΕ ΣΠΑΝ...τελικα αλλαξε γνωμη και τους μαμησε???

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα εκεί που ανήκει
    Φυσικά οι γάβροι μετά το ξυλίκι που έπεσε στο 1ο μισό μιλάνε πάλι για διατησία. Πάλι φταίνε οι "γκρίζοι λύκοι" αλλά μάλλον έπρεπε να τραυματιστεί και ο Φώτσης με τον Καλάθη για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

και θέτω ερώτηση κρίσεως
    γιατί ο τσακ νορις είναι ο μόνος που μπορεί να πανηγυρίσει στον πειραιά;

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημα εκεί που ανήκει
    Φυσικά οι γάβροι μετά το ξυλίκι που έπεσε στο 1ο μισό μιλάνε πάλι για διατησία. Πάλι φταίνε οι "γκρίζοι λύκοι" αλλά μάλλον έπρεπε να τραυματιστεί και ο Φώτσης με τον Καλάθη για να είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

και θέτω ερώτηση κρίσεως
    γιατί ο τσακ νορις είναι ο μόνος που μπορεί να πανηγυρίσει στον πειραιά;

Να πανηγυρίσει στον Πειραιά πρωτάθλημα μπάσκετ;
    Φίλε Αυτό Ούτε ο τσακ νορρις Ούτε με τη βοήθεια του τσακ νορρις......
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρε σεις.....

Ενταξει που τους σπασατε στο ξυλο.....

Ενταξει που κομισαριος του αγωνα δεν ειδε τιποτα και φωναζε περισσοτερο απο τον Θανασσακη οτι φυγανε σαν κυριοι.......

Τις πολυθρονες του γηπεδου......

Γιατι θελατε να τις αρπαξετε.....????

<<<Το σκηνικό επαναλήφθηκε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα! Κι ενώ απέμεναν 3,5'' για το τέλος του αγώνα, οι ίδιοι οπαδοί πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και όρμηξαν στο παρκέ έχοντας διπλό σκοπό! Να πανηγυρίσουν με τους παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του τίτλου και συνάμα να… χτυπήσουν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού…

Αμέσως οι περισσότεροι παίκτες των «ερυθρολεύκων» πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά για τον λόγο του ότι απέμεναν 3,5 δευτερόλεπτα επανήλθε στο παρκέ μια πεντάδα για να τελειώσει το ματς. Μόλις έγινε αυτό ξεκίνησαν τα… όργανα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς Βαγγέλης Αγγέλου δέχθηκε γροθιά στο μάτι με αποτέλεσμα να μαυρίσει το μάτι του, ενώ αρκετές ψιλές «έφαγαν» οι Ερτσεγκ, Παπανικολάου, Σπανούλης και Μπουρούσης. Ο τελευταίος προσπάθησε να ανταποδώσει με κλωτσιές και με τη βοήθεια των παικτών του Παναθηναϊκού αποσύρθηκε για τα αποδυτήρια. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα υποστήριξαν πως ο Μπουρούσης δέχτηκε και πέτρα στο μάτι!

Ο Νίλσεν δέχθηκε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι, ενώ ένα ισχυρό δυναμιτάκι έσκασε πήγε να σκάσει μπροστά στον Θοδωρή Παπαλουκά. Εκείνος το κλώτσησε μακριά και έτσι γλίτωσε από τα χειρότερα. Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης απώθησε την τελευταία στιγμή κάποιον οπαδό των «πρασίνων» ο οποίος προσπάθησε να προπηλακίσει τον Χαλπερίν. Μάλιστα σκίστηκε και η φυσούνα κατά τη διάρκεια του τεταμένου κλίματος.

Ένα κλίμα που μύριζε… μπαρούτι από την αρχή αφού αρκετοί άνθρωποι με κουκούλες κυκλοφορούσαν στα πέριξ του γηπέδου, ενώ δεν ήταν λίγες οι κροτίδες που έσκαγαν πριν από το τζάμπολ του αγώνα στη μεριά του «ερυθρόλευκου» πάγκου.

To αποκορύφωμα στο φινάλε; Οι κάφροι... σήκωσαν και επιχείρησαν να κλέψουν τις πολυθρόνες που βρίσκονται στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου, με τους σεκιουριτάδες (όσοι είχαν απομείνει...) να δίνουν μάχη για να τους συγκρατήσουν.

Στα αποδυτήρια υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Μίλαν Τόμιτς και τον κομμισάριο του αγώνα Θανάση Γιοχαλή, όταν ο πρώτος του ζήτησε εξηγήσεις για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνα τα όσα έγιναν στο φινάλε. Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ο κομμισάριος υποστήριξε πως «δεν έγινε τίποτα» και «φύγατε σαν κύριοι από το γήπεδο»! >>>

http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...ubid=128677180

Όνομα:	pegasus_large_t_1041_105406868.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	48,7 KB 
ID:	228145

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

http://www.ethnos.gr/ethnosport/arti...ubid=128677180

loipon mias kai imoun mesa......MONO o bourousis kai o peodocits efagan kati psiles....ola ta alla einia MALAKIES.

epanalamvanw imoun mesa.....mi mou arxisete ma auti grafei etsi i alli grafei alliws klp klp....

re seis gaurakia peite mou......kai extes i diaitisia eftaige???? peite mou re seis..

DEN BOREI....KATI PREPEI NA FTAIEI.....

xwris diamantidi!!!!!!!!!!!!
    me tragika pososta sta diponta......
    me tragikous sato, nikolas......

ti prepei na ginei gia na nikisete????? sfagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........i diaitisia prepei na ftaieiiiiiiiiiiiii
    beeeeeeeeeeee
    beeeeeeeeeeee

den ginetai alliws.....kati ftaiei.......

doctor.....ekeino ton spanouli re......kratiste ton gia xronia

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα