Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Βάζελοι vs γαύροι

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΠΕΡΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ.....

Πιο συγκριμένα, οι εκπρόσωποι των "ερυθρόλευκων" μέσω του εκπροσώπου τους, Γιώργου Λούβαρη τόνισαν ότι επιθυμούν το 20% των εισιτηριων του αγώνα. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε αποδεκτό από τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βασιζόμενοι στην απόφαση του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιώργου Λιάνη τόνισαν ότι μόνο οι δικοί τους οπαδοί πρέπει να βρεθούν στις εξέδρες της Λεωφόρου.

Μετά την συνάντηαη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Λούβαρης τόνισε: "''Εμείς ζήτησαμε το 20% των εισιτηρίων όπως δικαιούμαστε. Ο ΠΑΟ δεν τηρεί, όμως, το fair play, στηριζόμενος στην απόφαση Λιάνη και αρνείται. Η αστυνομία μας διαβεβαίωσε ότι εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Εύχομαι και ελπίζω ο νέος Υφυπουργός να ξεκινήσει την καριέρα του με μια ιστορική απόφαση και εννοώ την κατάργηση της απόφασης Λιάνη. Δηλαδή την κατάργηση της άνισης μεταχείρισης των ομάδων και να εφαρμόσει τις βασικές αρχές της ισονομίας. Ο κ. Ορφανός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ο νόμος προβλέπει για παρουσία Εισαγγελέα. Οπως έγινε στην Ριζούπολη, έτσι πρέπει να γίνει και στη Λεωφόρο"

ΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ......
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

BIBIKOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΑΤΙΟΣ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΑΡΝΑΚΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Re: ΠΕΡΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    Μετά την συνάντηαη ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Λούβαρης τόνισε: . Οπως έγινε στην Ριζούπολη, έτσι πρέπει να γίνει και στη Λεωφόρο"

......
    EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ......
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

Re: BIBIKOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
    ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΑΤΙΟΣ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΡΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΑΡΝΑΚΙ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!

ΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧΩΧ........

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ........

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

TO DERBY THA GINEI XORIS OPADOYS

ME KOKKINA KASKOL MIAS KAI O ORFANOS DHLOSE OTI DEN THA ALAXEI KANENAS NOMOS MEXRI TO TELOS THS TREXOYSAS PERIODOY!!KAI O PANATHINAIKOS...DE DINEI OYTE FOTOGRAFIA APO EISHTIRIO..

Οπως είπε και ο DUKASII,
    οι οπαδοί του ολυμπιακού δε θα παραστούν τελικά στον αγώνα της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
    Κάπου διάβασα ότι τα μέλη της θύρας 7 ετοιμάζουν να πάρουν με τσαμπουκά εισιτήρια και να μπουν με το έτσι θέλω στο γήπεδο. Χθες μάλιστα στην εκπομπή στο TV Magic οι τύποι εκεί απειλούσαν ότι θα πάνε στη Λεωφόρο και ότι θα κάψουν την Αθήνα. (Ποιοί είναι, οι Νέρωνες?)
    Να δούμε τι θα πουν και οι άλλοι της θύρας 13.
    Αναμένουμε...
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

kala...ayta..mporei na ginoyne mono..

se kamia ekmpomph...ths thiras 7...h se kana gyrisma tainias!

RE POY ZOUNE AYTOI;;;;;

Αν είδε κανείς την εκπομπή χθες στο Magic, να μας πει λεπτομέρειες, γιατί εγώ πρόλαβα μερικές από τις απειλές που ξεστόμιζαν προς το τέλος και όχι όλες.
    Ετσι για να προσέχουμε όταν θα κυκλοφορούμε, μήπως και κανένας της θύρας 7 μας κάψει τη μηχανή ή το σπίτι.
    Ε, ρε μαμήσι που θέλουν οι "Τσουκαλάδες"...
    αλλά το ταξίδι...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥ

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!!ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΑΠΕΞΩ!!!

ΚΡΙΜΑ!

Re: ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΥ

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΑΘΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!!!ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΟΦΩΡΟ ΑΠΕΞΩ!!!

ΚΡΙΜΑ!
    Κρίμα?
    Τι κρίμα ρε πλανητάρχη?
    Ξέχασες τα περσινά στη Ριζούπολη?
    Επειδή έχω ακόμα επαφές με παλιιούς συνδεσμίτες, αν και είμαι μακριά από τη πρωτεύουσα, μου είπαν ότι το ματς πολύ πιθανό να μην αρχίσει καν, μετά από αυτά που θα κάνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η αποστολή του ολυμπιακού είναι πιθανόν να μη καταφέρει να μπει στο γήπεδο και να πάρουν την ομάδα και να φύγουν, με ότι συνεπάγεται αυτό...
    αλλά το ταξίδι...

ti lete re..

kai ego nomiza...oti milame gia mpala...

Re: ti lete re..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    kai ego nomiza...oti milame gia mpala...

DUKASII,
    μάλλον μόνο μπάλα δε θα δούμε...
    Ξύλο, ξύλο και πάλι ξύλο...
    αλλά το ταξίδι...

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΤΕ .......

ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΣΙ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΑΠΕΞΩ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ!!ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΙΝΤΕΡ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΓΗΘΕΙ ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΣΟΥΝΑ!!!!!

ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειμαι χαζος.Τωρα ειδα αυτο το ποστ;;;;;;;;;;;;;;;;
    Λοιπον, ελπιζω αυτα που λεει ο xtmpam να γινουν και σε χειροτερες ποσοτητες απο αυτες που λενε.Οχι οταν τα εκαναν αυτοι και γελαγαν ηταν ωραια και τωρα μαλακιες.Και θελω να πιστευω οτι θα τους σκισουμε εδω μεσα.

Re: ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ

ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΤΕ .......

ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΣΙ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΑΠΕΞΩ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ!!ΕΙΧΑΝ ΧΕΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΛΕΓΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΙΝΤΕΡ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΘΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΗΓΗΘΕΙ ΠΡΩΗΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΣΟΥΝΑ!!!!!

ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!
    Τα θυμήθηκες πλανητάρχη τα περσινά...
    Εμείς όμως δεν είχαμε διοίκηση τότε για να πάρει την ομάδα και να φύγει.
    Αυτοί φέτος έτσι και γίνει κάτι θα φύγουν αμέσως, αφού ξέρουν ότι το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο το έχουν χαμένο, όχι γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα, αλλά γιατί η Λεωφόρος θα είναι καμίνι και τηγάνι συνάμα για τους γαύρους...
    Και που να δεις τι έγινε ακόμη πέρυσι στα αποδυτήρια της Ριζούπολης...μου τα έλεγε μπάτσος που ήταν εκεί...
    αλλά το ταξίδι...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40