Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παιδες(λεμε τωρα...) καλα να περασετε και να προσεχετε ρε!!!
![]()
![]()
![]()
.........![]()
γιατι δεν έρχεσαι ρε ... ?
Παιδες(λεμε τωρα...) καλα να περασετε και να προσεχετε ρε!!!
![]()
![]()
![]()
.........![]()
γιατι δεν έρχεσαι ρε ... ?
Καλημέρες! Θα είμαι εκεί κανονικά!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Οπότε αναχώρηση από τα έβερεστ αυστηρά 7:00![]()
Μέχρι αύριο που θα σας βρω δεν θα έχω δίκτυο, επομένως ΑΝ αλλάξει κάτι, vaska σε παρακαλώ ρίξε τηλέφωνο![]()
Τα λέμε από κοντά αύριο το πρωί!
![]()
![]()
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
Για να μην σας κουοταρω εναν-εναν για να σας βρισω,ενα θα σας πω:
Ειστε τυχεροι που δεν θα ρθω...![]()
![]()
Δυστυχως,οικονομικοι καθαρα λογοι δεν θα μου το επιτρεψουν.Ελπιζω να τα πουμε συντομα φιλτατοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για να μην σας κουοταρω εναν-εναν για να σας βρισω,ενα θα σας πω:
Ειστε τυχεροι που δεν θα ρθω...![]()
![]()
Δυστυχως,οικονομικοι καθαρα λογοι δεν θα μου το επιτρεψουν.Ελπιζω να τα πουμε συντομα φιλτατοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ παίζει να σας βρω στο δρόμο..1ον είναι βάρβαρη η ώρα, 2ον θα πηγαίνετε σα κουλάδια με το Βασίλη leader :P , 3ον να κάνω τη σκούπα μιας και θα λείψει η αξιοπιστία του camen και 4ον είμαι προς Ρίο..μη μπαίνω μέσα και έξω τσάμπα :P
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Θαα ειναι ανοιχτο εκεινη την ωρα το μαγαζι να πιουμε εναν καϊφέ;;;
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Δεν ξέρω. Να ξυπνήσεις νωρίτερα και να φτιάξεις καφέ σπίτι σου. Κοπρίτη, που πιάνεις το κρεββάτι και ξεχνάς να σηκωθείς (μη ρωτήσεις πως το ξέρω, έχω κι εγώ τους ρουφιάνους μου).Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Θαα ειναι ανοιχτο εκεινη την ωρα το μαγαζι να πιουμε εναν καϊφέ;;;
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε γλήγορε εσύ, με τι μηχανάκι θα είσαι???Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Εγώ παίζει να σας βρω στο δρόμο..1ον είναι βάρβαρη η ώρα, 2ον θα πηγαίνετε σα κουλάδια με το Βασίλη leader :P , 3ον να κάνω τη σκούπα μιας και θα λείψει η αξιοπιστία του camen και 4ον είμαι προς Ρίο..μη μπαίνω μέσα και έξω τσάμπα :P
Σε ποιό σημείο θα μας περιμένεις μιας και σου πέφτει βαρύ να έρθεις να σε δούμε στα εβερεστ???
Αν τελικά σου επιτρέψει η γυναίκα να έρθεις, τι ώρα πρέπει να είσαι πίσω να μη σε αρχίσει στις παντοφλιές???
:rotflmao: :rotflmao:
Παρ την σκουφια σου κ βαρα μεΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Κοπρίτη, που πιάνεις το κρεββάτι και ξεχνάς να σηκωθείς (μη ρωτήσεις πως το ξέρω, έχω κι εγώ τους ρουφιάνους μου).
:rotflmao:
Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή.
Ψεύδεστε κύριε, εγώ είμαι δούλος της αφεντικίνας, σκλάβος που λένε, δεν εργάζομαι στο δημόσιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από loylas
Παρ την σκουφια σου κ βαρα με
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ψεύδεστε κύριε, εγώ είμαι δούλος της αφεντικίνας, σκλάβος που λένε, δεν εργάζομαι στο δημόσιο.
Αν δεν σε ηξευρα προωπικως κ δια φατσας, θα μπορουσα βεβαιως βεβαιως να υποθεσω οτι επαγγελεσαι ιερευς![]()
![]()
![]()
Τετοιο παπα που ριχνεις αδερφακι μου, που τον βρισκεις ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()