Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: πετροβαμβακας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2

πετροβαμβακας?

Τι διάφορα έχει ο πετροβαμβακας που δίνουν στο μότομαγαζα ,με το πετροβαμβακα απ τα υλικά οικοδομών?
    Θέλω να βάλω στην εξάτμιση μου κ αυτός απ τα μότο μαγαζα στοιχίζει πολύυυυυυυ παραπάνω από αυτόν που έχει ο μάντρας με τα υλικά οικοδομών…….
    Τι σκατα με 30 ευρο που κανει στα μοτο μαγαζα περνω τσουβααααααλια απ την μαντρα να χω να βαζω…………
    Δεν κάνει για εξάτμιση?
    θα των <<καψει>> γρηγοροτερα?
    Τι?

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    αδερφε στο ιδιο διλλημα ημουν και γω και πηρα απο μαντρα τελικα και δεν ειχα προβλημα για 15000 χλμ...
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    2 ευρω το τετραγωνικο τον ειχα παρει
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Πόσο έχουν οι προτηγανισμένες πατάτες στο σουβλατζίδικο και πόσο έχουν οι προτηγανισμένες πατάτες σε up-class δήθεν γαλλοεστιατόριο?

"Qu ils mangent de la brioche"

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    κανενα προβλημα. Αλλα!!!!! εχουμε διαφορες στην πυκνοτητα τους.
    Αλλος για εσωτερικα πανελλα, αλλος για εξωτερικη μονωση, αλλος για το ενα αλλος για το αλλο.

στο DT εχω στουμπώσει καργα πετροβαμβακα και δεν εχω κανενα προβλημα. Ηταν απο εσωτερικα χωρισματα Γραφειων.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Πάρε από μάντρα, παιδί μου, και γράψε τους λοιπούς στα @@ σου! Απλά ζήτα πετροβάμβακα για θερμοπρώσοψη τύπου "Κέλυφος". Η καλλίτερη λύση.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Πάρε από μάντρα, παιδί μου, και γράψε τους λοιπούς στα @@ σου! Απλά ζήτα πετροβάμβακα για θερμοπρώσοψη τύπου "Κέλυφος". Η καλλίτερη λύση.

εμ... ετσα θα καμω!!!!
    σιγα μην του δωσω ενα 30αρι,δεν παω να τα φαω σουβλακια.....

και μην των βαλεις......δεν ειναι καλος.....εχω εγω....(με 10 κιλα σκονη που μου ξεμεινε στο μαγαζι κ ψαχνω κανα μαλακα να δωσω....
    σαν του ζηκου την κοσερβα....αμπελοφυλα )τσσσ ρε λακη...

ευχαριστω παιδες!!

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Πάρε από μάντρα, παιδί μου, και γράψε τους λοιπούς στα @@ σου!
    Σωστό

... Απλά ζήτα πετροβάμβακα για θερμοπρώσοψη τύπου "Κέλυφος". Η καλλίτερη λύση.

Άσχετο αλλά φιλότιμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Άσχετο αλλά φιλότιμο
    Γιατί; Εσείς τι βάζετε μέσα στη θερμο/ψη;

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εξηλασμένη ή διογκομένη πολυστερίνη, αλλά το θέμα μας είναι ο πετροβάμβακας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Εξηλασμένη ή διογκομένη πολυστερίνη, αλλά το θέμα μας είναι ο πετροβάμβακας.
    Γροίκα πως το σιάχνουμε εμείς:
    Τοιχοποιία κτιρίου, πολυστερίνη, πετροβάμβακας (ή υαλοβάμβακας), πολυστερίνη, σοβάς.

Παρόμοια θέματα

1. Γεμισμα τελικων - Πετροβαμβακας
    από KeLeYTiS στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2006, 20:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ