Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Φλας led σto XT660

Question Φλας led στo XT660

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας. Μπροστά φοράω led φλασάκια στην μοτο 12V και 0.8W. Πίσω φοράω φανάρι με ενσωματωμένα φλας απο Yamaha R1. Το πρόβλημα είναι στην συχνότητα με την οποία αναβοσβήνουν. Αναβοσβήνουν πολύ γρήγορα. Στα μπροστινά, απο το φλας - στην καλωδίωση της μοτο παρεμβάλω αυτό . Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Το φανάρι απο R1 βγάζει πέντε καλώδια. 1 για φως σταθμεύσεως, 1 για φως φρένου, 1 γείωση και απο ένα για φλας. Τα μαύρα (των φλας) απο την μηχανή δεν τα έχω συνδέσει πουθενά. Έχω συνδέσει το ένα απο την μηχανή (του φλας) με το καλώδιο απο το φανάρι.
    XT POWER ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ !!!!!!!

Κανένας φίλος????

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω για το πίσω, γιατί έχω κι εγώ από R1.
    Πιστεύω να βγάλω ακρη γιατί έχω στριμώξει και το συναγερμό εκεί μέσα.
    Για τη συχνότητα δεν ξέρω.

Καλησπέρα φίλε. Εσένα σου δουλεύουν κανονικά τα φλας? Εμένα γρήγορα. Στα αλάρμ δουλεύει νορμάλ. Μπροστά τι φλάς έχεις? Led?

Moderator
    Μπροστά έχω τα απλά της Barracuda- όχι led
    Κατά τα άλλα δουλεύουν κανονικά.
    Σου είπα θα το ψάξω γιατί φλασάκια και κωλοφάναρο τα είχε βάλει ο προηγούμενος και εγώ τα βρήκα έτοιμα γι αυτό δε ξέρω τι παιζει.

Πάντως πιστεύω 'οτι είναι κάτι απλό και θα βρεις άκρη.

Οκ φίλος. Θα περιμένω νέα σου. Κοίταξε, ή θα παρεμβάλλω κάποια αντίσταση (δεν ξέρω βέβαια τι αντίσταση ακριβώς και αν πρέπει αν βάλω και στα 4 φλας) στην καλωδίωση των φλάς ή θα αλλάξω φλασέρ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αλλαγη φλασερ θελεις.Δεν εχει να κανει με την συνδεσμολογια.Το μαμα φλασερ ειναι για λαμπες πυρακτωσεως που εχουν μεγαλυτερη καταναλωση.Με κανα 15αρι θα εισαι οκ.Οι αντιστασεις κανουν δουλεια αλλα υπερθερμαινονται,οποτε πρεπει να μπουν πολυ προσεκτικα.
    Φλασερ αλλαξα οταν εβαλα φλασακια απο απριλια (τετραδα) κι ολα καλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    επειδη ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα (εχω της rizoma), εμενα μου το παρουσιαζαι ωταν καποια αντισταση (μετατροπης απο 10w se 21w ) δεν ηταν τοποθετιμενη, ωταν τοποθετισα και τα τεσσερα led mazi me tis αντιστασεις τοτε συγχρονιστικαν, και επιδη στην αρχη τα ειχα βαλει καπως προχειρα και βιαστικα για να τα δω οποτε με καποιο τρανταγμα εβγεναι καποια αντισταση τοτε αναβοσβινε το αλλο με μεγαλη ταχυτητα και βαζωντας αλαρμ δεν συγχρονιζωταναι με την αλλη πλευρα που ειχε και τα δυο συνδεδεμενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αλλαγη φλασερ θελεις.Δεν εχει να κανει με την συνδεσμολογια.Το μαμα φλασερ ειναι για λαμπες πυρακτωσεως που εχουν μεγαλυτερη καταναλωση.Με κανα 15αρι θα εισαι οκ.Οι αντιστασεις κανουν δουλεια αλλα υπερθερμαινονται,οποτε πρεπει να μπουν πολυ προσεκτικα.
    Καλησπέρα. Τι φλασερ χρειάζεται να πάρω? Είναι όλα τα φλασερ ίδια για led? Υπάρχει κάποιο site να παραγγείλω?

Moderator
    Και μένα το μαύρο δε συνδέεται πουθενά άρα πρέπει νάναι αυτό που λέει ο Pete Townshend πιο πάνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
    Και μένα το μαύρο δε συνδέεται πουθενά άρα πρέπει νάναι αυτό που λέει ο Pete Townshend πιο πάνω.
    Εσένα πως δουλεύει? Γρήγορα ή κανονικά?

Αυτό εδώ κάνει????

Αρχικά δημιουργήθηκε από sokis8
    Αυτό εδώ κάνει????
    Κατι τετοιο ειχα βαλει.Παιζει ναναι το ιδιο ακριβως.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Κατι τετοιο ειχα βαλει.Παιζει ναναι το ιδιο ακριβως.
    Απλά βγάζω τον μαμά φλασερ και τοποθετώ αυτόν? Κάποιες αντιστάσεις που έχω στα μπροστινά φλας πρέπει να τις βγάλω όταν αλλάξω φλασέρ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sokis8
    Απλά βγάζω τον μαμά φλασερ και τοποθετώ αυτόν? Κάποιες αντιστάσεις που έχω στα μπροστινά φλας πρέπει να τις βγάλω όταν αλλάξω φλασέρ?
    99% πρεπει να βγουν.Με ακριβεια δεν μπορω να σου πω γιατι τα μπροστινα με τα πισω σου φλας ειναι διαφορετικα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φλασερ - Φλας Led , γιατί δεν δουλευουν ?
    από Lamnian στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2021, 00:36
  2. Φλας led και πρόβλημα
    από costas106 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2009, 20:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας