Ένα είδος που δεν θα εκλείψει ποτέ!!!
Χαρακτηριστικά του είδους: raybanius gyalius, sagionarius, T-shirtius, vermudius, akranotus...
Aνήκει στην οικογένεια malacius malacius.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=40JM8...layer_embedded
Ένα είδος που δεν θα εκλείψει ποτέ!!!
Χαρακτηριστικά του είδους: raybanius gyalius, sagionarius, T-shirtius, vermudius, akranotus...
Aνήκει στην οικογένεια malacius malacius.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=40JM8...layer_embedded
Η απόλυτη :a31: :a31: :a31:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
cagouras made in India
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αναλώσιμοι είναι.
Ένας πάνω ,ένας κάτω'''''' δεν το καταλαβαίνει κανένας![]()
![]()
![]()
:hypnotize![]()
ναι, ναι σταυρωστε το 16χρονο για τις μ@λακιες που κανει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μ' εσας γελαω οχι μ'αυτον...
![]()
Θεούλης!!!![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Το συγκεκριμενο ειδος καγκουρα σπανιζει πλεον στην Ελλαδα
Πλεον τον βρισκεις σε κανα FZ1 ή σε Beverly
Mε αυτα τα δυο μηχανακια πρεπει μαζι με την αγορα να δινεται και εξοπλισμος(δηλαδη βερμουδα-σαγιοναρα-καπελακι-γυαλι ηλιου και κανα δυο κιλα ζελε για το μαλλι)![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ο πιτσιρικας, εχει τρομερη αισθηση ισορροπιας...
Κι ας μην εχει την παραμικρη αισθηση κινδυνου...Το πιο λογικο ειναι ν τσακιστει συντομα, και να παρει κλουβι να κυκλοφορει οταν και Αν βρει λεφτα...
ΑΝ ομως τον εβλεπε καποιος και τον πηγαινε σαν εκπαιδευομενο / μαθητευομενο κασκαντερ στην αμερικη, το μελλον του θα ηταν εχμ..Καπως πιο σιγουρο...![]()
Το :a19: δεν είναι στα κόλπα, αλλά στην σαγιονάρα![]()
Ανθεκτικότητα και τρομερό grip.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Στην Κρήτη δεν κάνουμε τέτοια πράγματα.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν παίζει να βρεις δρόμο χωρίς λακκούβα-κρατήρα για τόσο μεγάλη απόσταση.![]()
πλακα πλακα ο μικρος τα σπαει![]()
![]()
μηπως να τον καλεσουμε στην επομενη μοτοεκθεση για showman
Ετσι ακριβως.Μπορει να ειναι καγκουρας αλλα ειναι ζογκλερ ο τυπακος.Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ο πιτσιρικας, εχει τρομερη αισθηση ισορροπιας...
Κι ας μην εχει την παραμικρη αισθηση κινδυνου...Το πιο λογικο ειναι ν τσακιστει συντομα, και να παρει κλουβι να κυκλοφορει οταν και Αν βρει λεφτα...
ΑΝ ομως τον εβλεπε καποιος και τον πηγαινε σαν εκπαιδευομενο / μαθητευομενο κασκαντερ στην αμερικη, το μελλον του θα ηταν εχμ..Καπως πιο σιγουρο...![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Tίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο, το τι καμήλες και ελέφαντες θα έχει κάνει ροντέο αυτός για να το παίζει έτσι το παπί..![]()
Προστατευτικός εξοπλισμός; Μα τι λέμε τώρα; Αν το παλικάρι δεν γίνει μέλος του moto ξεχάστε το.![]()
ΥΓ: Άσε που θα του την πούμε για τα greeklish και θα την κάνει ευθύς αμέσως..:rotflmao:
Τι διαολο...Εκτος απο κολλημενο γκαζι εχει και κολλημενο λαιμο στο τιμονι..??
![]()
![]()
![]()
Let it roll baby R O L L . . . ! ! !