Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Ο Νικήτας..

Smile Ο Νικήτας..

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι στα νιάτα μας περάσαμε το στάδιο "του σβούρου", έτσι το λέγαμε εμείς εδώ. Σε μια ηλικία ανάμεσα στα 15 με 20κάτι δηλαδή που είτε είχαμε, είτε ονειρευόμασταν κάποιο δίτροχο.. μαλακία είπα αφού ακόμα κι αν είχαμε όλο και κάτι διαφορετικό βλέπαμε στον ύπνο μας.
    Όμως τα όνειρα κάποιων ήταν πολύ πιο δυνατά, χίλιες φορές πιο έντονα από κάποιων άλλων κι αυτό δεν είχε να κάνει με το αν υπήρχε "κάποια" να τους περιμένει στο γκαράζ μέχρι το επόμενο πρωινό..

Την εποχή που ήμασταν "σβούροι" λοιπόν, πιτσιρικάδες με τα Νταξάκια μας, τα παπάκια, TDRάκια και λοιπά, ένα σύνολο απίστευτης και ταυτόχρονα αξέχαστης μαλακίας μαζεμένοι σε διάφορα σημεία της πόλης να λέμε του κόσμου τα όργια περί διτρόχων περισσότερο -έμπαινε και κανένα μπουτάκι στη συζήτηση κατά καιρούς..- είχαμε στην παρέα μας και τον Νικήτα. Ένα παλικάρι με το μυαλό, τη φάτσα, τη συμπεριφορά, τη φωνή και τη γενικότερη εικόνα των 80's.. μέχρι και τα παρατσούκλια που του βγάζαμε μου έχουν μείνει αξέχαστα. Στόκος, ταραμάς, φραπές..

Ότι θυμάμαι απ'τον Νικήτα ήταν 80's.. το MBX του, τo δίλιτρο Fiat 124 του πρωτοξαδέρφου του με τις μπασογουφετιέρες στο παγκάζ που έπαιζαν ασταμάτητα Maiden και ντίσκο της εποχής, ποτέ πιο κάτω απ'τα 1000 ντεσιμπέλ.. τα πικάπ του με τους δίσκους του Παπακωσταντίνου και κάποιους από Πουλόπουλο.. ρε μας είχε τρελάνει με τις βελόνες και τα καλώδια των ηχοσυστημάτων του, μπορούσε να μας έχει ατελείωτες ώρες μέσα στο δωμάτιό του και με τα ηχεία ένα τσικ πριν το μπούκωμα να μας περιγράφει την τεχνολογία που βρίσκονταν εκεί, σε ένα δωμάτιο 6 πνιγμένων από τους δίσκους και τις αφίσες τετραγωνικών που μοιραζόταν μαζί με τον μικρό του αδερφό! Κι η μάνα του απ'έξω να μη μας τη χαλάει ποτέ. Ποτέ!

..δεν ήταν μόνο αυτό ο Νικήτας. Ήταν το παλικάρι που του κάναμε πλάκες, είτε βρισκόταν μαζί μας και χαβαλεδιάζαμε μοτοσυκλετιστικώς, είτε βρισκόταν με το φρέσκο γκομενάκι και μας έβλεπε μόλις την άφηνε σπίτι. Ήταν πολύ παρλαπίπας στα μοτοσυκλετιστικά. Αράζαμε τα μοτόρια σε κάποιο πεζοδρόμιο και μιλάγαμε με τις ώρες, συνεχώς ακούγαμε κάποια εξάτμιση να έρχεται προς το μέρος μας και πριν καν δούμε τι πλησιάζει πεταγόταν πρώτος ο Νικήτας. "ΜΤΧ ξετάπωτο", "ΚR μπουκωμένο", "Τσαλάκι με Proma ζιγκλερωμένο και πετάει άκαυτες", "Εφ-Ζι-Αρ εφτάμισι με Κ&N και λίγο φαγωμένα αλυσιδογράναζα".. κι όλα αυτά λίγο πριν πεταχτούν από κάποια γωνιά..! Τις περισσότερες φορές έπεφτε έξω, εξ'ού και το "Ταραμάς". Πάντα όμως γελούσε όταν τον κράζαμε και έπεφτε με μανία στον φραπέ του. Εξ'ού και το "Φραπές"..!

Ήσουνα τόσο 80's ρε φίλε..

Τα χρόνια πέρασαν κι όλοι ακολουθήσαμε τον δρόμο μας. Ο Νικήτας άλλαξε μπόλικες δουλειές από τότε, διοργάνωσε συναυλίες με τις γνώσεις που απέκτησε στα "κλαπατσίμπαλα", έφτιαξε τρισεκατομμύρια σουβλάκια σε διάφορα οβελιστήρια της πόλης.. βρήκε ένα καλό κορίτσι απ'το Ρέθυμνο και καταστάλλαξε. Σήμερα αν δεν κάνω λάθος έχουν κι ένα παιδί. Είναι κρίμα να χάνεσαι με τέτοιους ανθρώπους ειδικά όταν βρίσκεστε τόσο κοντά. Είναι ευτύχημα όμως να έχεις πάρει από αυτούς τόσα πολλά που δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ.

Σίγουρα κάπου θα ξανασμίξουμε Νικήτα..

ωραια τα ειπες φιλε..
    ολοι εχουμε τετοιες ιστοριες στην πλατη.
    οταν τα διαβαζα ενιωθα οτι ειμασταν αραχτοι καπου και σε εβλεπα να τα λες.
    μου θυμησε και το στρατο η ιστορια σου,που βρεθηκαμε καπου,καπως,με καποιους,τοσο ξαφνικα,αποκομισαμε πολλα,ζησαμε μαζι μια αλλη ζωη και τελικα χαθηκαμε το ιδιο ξαφνικα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Με έχει πιάσει μια συγκίνηση...

(με έχει πιάσει η μ@λ@κί@ μου σήμερα)

Γειά σου Μάκη, Σε βρήκα επιτέλους!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	imagescafvbbou.jpg 
Προβολές:	1488 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	227914

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Mάκαρε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Έλα ρε, αφού είναι αστείο. Ρώτα το Μάκη αν τον πειράζει και τότε στείλτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Γειά σου Μάκη, Σε βρήκα επιτέλους!!!!
    Ώ ρε φίλε και σε μελέταγα..! Πως εξελίχθηκες έτσι μωρέ; Πάει το "Στόκος", το "Ταραμάς" και ο "Φραπές".. κατάντησες "Σιλικόνη", "Χαβιάρη" και "Φρέντο" έρμε Νικήτα, γ@μώ την παγκοσμιοποίησή μου μέσα... :rotflmao:

Μπύρες σε όλους παίδες! Δεν παρεξηγιέμαι εγώ μωρέ!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Και να παρεξηγιόσουνα, "στα @ρχίδι@ μας", που θα έλεγε και μια ψυχή εδώ μέσα...*

Όμορφες οι αναμνήσεις....

* :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μακαρεεεεεεε (παιζει να εισαι το πιο τρελο αγορι εδω μεσα )
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μακαρεεεεεεε (παιζει να εισαι το πιο τρελο αγορι εδω μεσα )
    Αν κοιτάξεις στον ορίζοντα κάτι μουρλότερο θα δεις...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR

Re: Ο Νικήτας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Είναι κρίμα να χάνεσαι με τέτοιους ανθρώπους ειδικά όταν βρίσκεστε τόσο κοντά
    Σίγουρα κάπου θα ξανασμίξουμε Νικήτα..
    ε αφού είναι και κοντά ρε μάκη πάτε για καμία κρίμα είναι
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    ε αφού είναι και κοντά ρε μάκη πάτε για καμία κρίμα είναι
    Δεν το συζητώ, πρέπει να το κάνω και να μη μείνω μόνο στα λόγια.

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    ωραια,μας συγκινησες παλι π@π@ρ@

Re: Ο Νικήτας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

μέχρι και τα παρατσούκλια που του βγάζαμε μου έχουν μείνει αξέχαστα. Στόκος, ταραμάς, φραπές..

βρε , λες ?

.

.

.

.

.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    σορρυ maki , αλλα μου ρθε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	timthumb.jpg 
Προβολές:	1135 
Μέγεθος:	18,4 KB 
ID:	228208

Ρε ο άνθρωπος γράφει και "γράφει" και εσείς τον δουλευετε?
    Άντε να χαθήτε ρεμάλια!!!

(ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω")

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF