Σελίδα 52 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 242474849505152535455565762102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 766 έως 780 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από railDG
    ..........Μάλλον ΠΑΛΙ δεν κατάλαβα με τι άνθρωπο μιλάω,αλλά δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε γιατί δεν θα συνεννοηθούμε κιόλας.
    κανενα προβλημα.εγω παντως ειχα ολη την καλη διαθεση να συνενοηθουμε

υ.γ.χου,σταμπακ,τζιτζιες
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Siemens,βατοπαιδι,υποβρυχια.

Δημευση της περιουσιας των υπευθηνων ως ανταλλαγμα της ζημιας που προκαλεσαν στην χωρα και ουτε φυλακη ουτε τιποτα ,απλα πεταμα στην κοινωνια χωρις φραγκο στην τσεπη.

Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει (εκτός ίσως από τα υποβρύχια) γιατί είναι παραγεγραμμένα σύμφωνα με αρ. 86.
    Για να αλλάξει το 86, πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα. Για να αλλάξει το σύνταγμα, πρέπει να περιμένουμε άλλα δύο χρόνια (νομίζω) για αναθεωρητική βουλή.

Εκτός και αν καταλύσουμε το σύνταγμα, πάμε σε πραξικόπημα δηλαδή, και αρχίσουν να αποβιβάζονται Ολλανδοί και Αμερικάνοι πεζοναύτες στο Λαύριο και την Κατερίνη
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Χμμμ...

http://www.newsit.gr/default.php?pna...=81395&catid=3

Δηλαδή τι....???? να μας δώσουν πίσω κοντα στα 160δις (ανηγμένες τιμές) και να μπουν μετά οι Γερμανοί σε επιτήρηση.....αυτό μας λένε ότι ζητούν...?????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Δηλαδή τι....???? να μας δώσουν πίσω κοντα στα 160δις (ανηγμένες τιμές) και να μπουν μετά οι Γερμανοί σε επιτήρηση.....αυτό μας λένε ότι ζητούν...?????
    Το θεμα (για μενα) ειναι οτι την κινηση την εκαναν Γερμανοι πολιτες.Μαλλον η απαντηση στην παγκοσμιοποιηση ειναι ο διεθνισμος.

http://news247.gr/ellada/politiki/de...o.1097812.html
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κανενα προβλημα.εγω παντως ειχα ολη την καλη διαθεση να συνενοηθουμε
    Καλά,λοιπόν,μιας και σήμερα είμαι στις καλές μου για πες.:smilea: Είχαμε μείνει στο ότι δεν έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι νομίζω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Siemens,βατοπαιδι,υποβρυχια.

Δημευση της περιουσιας των υπευθυνων ως ανταλλαγμα της ζημιας που προκαλεσαν στην χωρα και ουτε φυλακη ουτε τιποτα ,απλα πεταμα στην κοινωνια χωρις φραγκο στην τσεπη.

Αντιστοιχη αντιδραση σε οποιον διαβαλει το συνταγμα και την χωρα.

Αυτα ειναι τα αιτηματα μας ,αρχιστε να τα υλοποιητε και φευγουμε απο το συνταγμα.

Εχουν και το θρασσος οι παπαρες να ζητανε λυσεις απο τον απλο λαο,αυτο κανονικα και μονο που εκφραζετε θα πρεπε να λογος για δημοσιο εξευτελισμο αλλα , Ελληνες -Νεοελληνες λεμε.
    Δεν είναι τόσο απλό(δυστυχώς).Πίσω από αυτούς που μας κυβερνάνε κινούν τα νήματα πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις,οπότε κι όλα αυτά να γίνουν στους δικούς μας πολιτικούς θα έρθουν άλλοι δικοί μας ή ξένοι που θα κινούνται στην ίδια βάση.Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να δούμε πραγματική αλλαγή,όχι το πολιτικό προσωπείο.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αλλάξει αν θέλουμε να δούμε πραγματική αλλαγή,όχι το πολιτικό προσωπείο.
    Και στην Αίγυπτο το αλλάξανε. Δες τώρα τι έγινε! "Καλέσανε" το ΔΝΤ!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Και στην Αίγυπτο το αλλάξανε. Δες τώρα τι έγινε! "Καλέσανε" το ΔΝΤ!
    Μα γιατί,από τη δικτατορία δεν είναι ένα βήμα εμπρός η δημοκρατία του ΔΝΤ;

Βασικά δεν άλλαξε το πολιτικό σύστημα.Σε καπιταλισμό ήταν σε καπιταλισμό παρέμειναν.Όπως όλο το παγκόσμιο σύστημα άλλωστε.Αυτό που άλλαξε είναι μάλλον τα συμφέροντα των εχόντων.Γιατί κι αυτοί βρε παιδί μου σκίζονται για το ποιος θα φάει τα περισσότερα,οπότε τρώγονται και μεταξύ τους.Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Παλαιό μέλος
    Το πλήθος δεν είναι αυταξία.
    Το πλήθος έχει αξία όταν γνωρίζει τι θέλει και το λέει. Ακόμα καλύτερα είναι όταν το πλήθος σκέφτεται όχι για τον εαυτό του αλλά και για τους υπόλοιπους, στη γειτονιά, στη χώρα, στον πλανήτη...

Το πλήθος αυτό, ξέρει τι θέλει αλλά δεν το λέει. Θέλει ένα ντάντεμα, ένα χάιδεμα, ένα ταπ ταπ στην πλάτη, πριν το ρίξουν για σφαγή. Αλλά το θέλει.

Το πλήθος αυτό με τα χαρακτηριστικά αυτά θα νομιμοποιήσει τον επόμενο που θα κάτσει στο σβέρκο μας, όπως και αν το λένε.

Οι εξαιρέσεις, που νομίζουν ότι το πλήθος θέλει ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ισότητα, δικαιοσύνη και άλλα παρόμοια, θα διαψευστούν.

Το πλήθος ψάχνει βοσκό.
    Αν έψαχνε κάτι για όλους, δεν θα πήγαινε πλατεία (ή μόνο). Θα έβγαινε από την πόρτα του, θα πήγαινε στη δουλειά του και θα είχε χιλιάδες προβλήματα να λύσει και χιλιάδες ανθρώπους να βοηθηθεί.

Το πλήθος ζητά πολιτειακή αλλαγή. Αλλά ούτε αυτό μας το λέει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Η καυστική απάντηση των πολιτών στο κυβερνητικό βίντεο

http://dai.ly/j8ONbp

http://news247.gr/ellada/politiki/de...o.1097812.html
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Σήμερα Δευτέρα , η καθημερινή συνέλευση δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς έχει προγραμματιστεί η «Ημέρα διαβούλευσης και ενημέρωσης για το χρέος», όπου ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος και οι οικονομολόγοι, Γιάννης Βαρουφάκης, Δημήτρης Καζάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσουν τον κόσμο για τη δανειακή σύμβαση και την αντιμετώπιση του χρέους.

οι εχοντες γνωσεις , απορειες , ερωτησεις ας τις θεσουν ...LIVE

+

Για οσους ενδιαφερονται και βρισκονται μακρια το εχει LIVE εδω:http://www.ustream.tv/channel/syntag...medium=8391147
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Καλά,λοιπόν,μιας και σήμερα είμαι στις καλές μου για πες.:smilea: Είχαμε μείνει στο ότι δεν έχω καταλάβει τι άνθρωπος είσαι νομίζω.
    straight.το φοραω και σε eau de toilet για να μου το θυμιζει :wacko:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    straight.το φοραω και σε eau de toilet για να μου το θυμιζει :wacko:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Άντε βρε!
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Εγώ μετά από χθες δεν νομίζω να ξανακατέβω. Αηδίασα πραγματικά με την όλη ιστορία με τους "Πάνω" και τους "Κάτω" και τους ηλίθιους τσαμπουκάδες. Δεν περίμενα οτι το όλο πράγμα θα φτάσει να παρουσιάζει τόσο μεγάλη εσωτερική τριβή. Περίμενα είτε διάλυση λόγω αδιαφορίας με το πέρασμα του χρόνου είτε διάλυση μέσω καταστολής όταν και εάν η όλη φάση "δυνάμωνε". Τελικά μπορούμε να το γαμήσουμε και μόνοι μας.

Συνελεύσεις δεν έχω παρακολουθήσει πολύ αλλά χθες άκουγα συνέχεια κάτι για "Αμεσοδημοκρατία". Αν αυτό αναφέρεται στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο της συνέλευσης, πάω πάσο.

Επειδή όμως έχω την, πιθανόν λανθασμένη, εντύπωση πως μιλάνε για αλλαγή πολιτεύματος, έχω συμπληρωματική πρόταση για την έξοδο από την κρίση.

Να κρατικοποιήσουμε το θυσαυροφυλάκιο του Σκρουτζ Μακ Ντακ στην Λιμνούπολη, να ξεχρεώσουμε τους δανειστές μας και να επενδύσουμε την τυχερή του δεκάρα στην δημιουργία Οργανισμού Εντοπισμου και Καταστροφής Ουράνιων Τόξων μέσω της Αφαίρεσης της Χύτρας με τα Χρυσά Νομίσματα στην Βάση τους (ΟΕΚΟΤΑΧΧΝΒ).
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ