Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Aυτό λοιπόν το ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ από την αρχή ........ και δεν προσβάλλεις ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
    Όσο για το αν κάποιοι θέλανε να ξύσουν και να κάνουν επίδειξη μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά ..... κάποιοι ακριβώς αυτό έκαναν !!!
    Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ....... δεν μπορούν όμως να υποχρεώσουν το υπόλοιπο γκρουπ σε αυτόν το ρυθμό !!!
    Όχι σε ετήσια βόλτα .......
    Δε νομίζω ότι κάποιος είχε πρόθεση να προσβάλλει. Όποιος το έκανε, σίγουρα δεν ανήκει σε τέτοιες ΟΜΑΔΙΚΕΣ εκδρομές.

Από την άλλη, ξαναλέω, ωραία η παρέα, το τοπίο, η διαδρομή. Κανείς δεν είπε το αντίθετο. Άλλωστε αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της διοργάνωσης. Αλλά, όπως και να χει, για κάποιους είναι κουραστικό να ακολουθούν τον ρυθμό άλλων (ταχύτερο ή βραδύτερο, δεν έχει σημασία). Όλοι θέλουμε να ευχαριστηθούμε κάθε λεπτό της ετήσιας και, καλώς ή κακώς, ένα μεγάλο μέρος αυτής αποτελεί η οδήγηση καθαυτή. Αυτό είναι όλο και δεν έχει να κάνει με παγκόσμιους και γόνατα. Σταματήστε να το πηγαίνετε πάντα εκεί.

Ένα παιδί με πλησίασε στην ταβέρνα και με ρώτησε αν με καθυστερούσε στη διαδρομή. Τον ρώτησα απλώς ποιος είναι και τι μηχανάκι έχει (το nick μου διέφυγε αλλά καβαλούσε ένα Capo, αν θυμάμαι καλά). Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιος μπροστά μου είναι ενοχλητικά αργός. Τα έχασα βασικά και δεν ήξερα καν τι να απαντήσω :P

Ναι, σε σημεία θα μπορούσα ίσως να κινηθώ λίγο γρηγορότερα, αλλά οι ρυθμοί, όπως είπα στην αρχή, ήταν λογικοί, δεδομένων των συνθηκών και δε με απογοήτευσαν καθόλου. Συγχαρητήρια στον Κάπτεν γι'αυτό. Μόνος μου επέλεξα να μείνω στο τέλος, με τη σκούπα γιατί ήθελα να είμαι χαλαρότατος (και να μην κοιτάζω συνέχεια πίσω λόγω έλλειψης καθρεπτών :P). Δεν ήθελα ούτε στιγμή να πιέσω κάποιον ή να πιεστώ ο ίδιος. Γι'αυτό και όποτε πλησίαζα κάποιον, του έδινα να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να προσπεράσω. Μια-δυο φορές που ένιωσα ότι ήθελα κάτι παραπάνω, προσπέρασα χαλαρά και με ασφάλεια 1-2 μπροστινούς μου και πήρα τη δόση μου (ναι ναι, έχω διαβάσει τους κανόνες). Απλά.
    Life begins at 45°.

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Οι οποίοι στην πορεία έχασαν 2
    καλα μιλαμε ο τρομπαρισμος του αιωνα:a31: :a31: ...μεχρι του χρονου 1 βολτα καθε σκ και στον γυρισμο σταση στο λουτρακι για εξιλεωση....
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

συγχαρητηρια στους διοργανωτες κατ αρχην,ηταν πολυ καλη η βολτα.το γεγονος οτι το γκρουπ που επρεπε να ειμαστε δεν το βρηκαμε δεν εγινε και τιποτα,μπηκαμε στα παιδια των λουλουδιων και μια χαρα πηγαμε και η παρεα εξαιρετικη.ειναι φυσικο και επομενο σε βολτες με τοσα πολλα μηχανακια να μην μπορει να πηγαινει ο καθενας οπως πηγαινει οταν ταξιδευει μονος,αλλα δεν λεει και τιποτα.ειδα ωραιες φατσες,πανεμορφα μηχανακια,γνωρισα ωραια ατομα.προσωπικα περασα πολυ καλα και θα ειμαι και στην επομενη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    H αυτογνωσία έρχεται μετά από την εμπειρία (εκατέρωθεν), και όταν εν τέλει έρθει είναι πολύ αργά.

Τα παιδιά που τελικά καθυστέρησαν γκρουπ όλα αυτά τα χρόνια δεν ξαναπάτησαν τις επόμενες χρονιές.

Εγώ δε γνωρίζω κανέναν που έχει συμμετάσχει σε πάνω από μια ετήσια που τελικά καθυστέρησε κάποιον. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια.

Οπότε για μένα το ζήτημα που πρέπει να τεθεί είναι το πώς χειριζόμαστε τα άτομα που δε γνωρίζουμε.

είναι δύσκολο το ερώτημα πάντως γιατι ένας απο τους βασικους παράγοντες της επιτυχίας των ετήσιων του moto.gr είναι οι πολλές συμμετοχές
    Φέτος δεν γνώριζα κανέναν στο γκρουπ
    και τους καθυστέρησα και λίγο στο ανέβασμα στο Χιονοδρομικό

αλλά πάντως ρε παιδιά, ξέρω ότι γύρισα με περισσότερα από ότι έφυγα
    και του χρόνου θα είμαι εκεί,
    κι άμα κάτσει καμμιά καλή ενδιάμεση τα λέμε

SPYRO ευχαριστώ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    καλα μιλαμε ο τρομπαρισμος του αιωνα:a31: :a31: ...μεχρι του χρονου 1 βολτα καθε σκ και στον γυρισμο σταση στο λουτρακι για εξιλεωση....
    Ρε μ@λ@κα και πέτρες στα νεφρά να έχουμε, με τόσες στάσεις στο Λουτράκι θα γίνουμε καλά.

Πέραν της πλάκας ήταν δικιά μου μαλακία που χάσαμε τα παιδιά αφού ο ΝΙΟ πέρασε μπροστά γιατί είχε μελετήσει καλά την διαδρομή (36ωρίτης γαρ), εγώ έπρεπε να κάνω την σκούπα.

Ελπίζω ο Κώστας και ο Φάνης να μην με φασκελώνουν ακόμα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από desdichado
    ...και τους καθυστέρησα και λίγο στο ανέβασμα στο Χιονοδρομικό...
    Ρε ξεκολλήστε... Το να πας με 79 σε ενα σημείο όταν οι άλλοι πάνε με 80, δεν είναι θέμα για να το συζητάμε. Αυτό δεν είναι καθυστέρηση...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Η λύση είναι μια:

Θα πρέπει να υπάρχει και ένα κανονικότατο μεσημεριανό φαγητό για τους γρήγορους ΠΡΙΝ ξεκινήσει η βόλτα.

Έχεις ακούσει κανένα να στρίβει με γεμάτο το στομάχι:?:? :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από desdichado
    Φέτος δεν γνώριζα κανέναν στο γκρουπ
    και τους καθυστέρησα και λίγο στο ανέβασμα στο Χιονοδρομικό

αλλά πάντως ρε παιδιά, ξέρω ότι γύρισα με περισσότερα από ότι έφυγα
    και του χρόνου θα είμαι εκεί,
    κι άμα κάτσει καμμιά καλή ενδιάμεση τα λέμε

SPYRO ευχαριστώ
    με παρεξήγησες

εμείς φέτος όπως και πέρσι ήμασταν σούπερ. Το γκρουπ των μεγάλων onn-off rulez λέμε

αν και είχαμε 3 παιδιά που δεν έχουν ξανάρθει βόλτα με το moto.gr

μάλιστα τον ένα απο αυτούς τον μαζέψαμε στο περίπτερο Παρόλα αυτά συγχρονιστήκαμε μια χαρά όλοι. Σε τέτοιο σημείο που ακόμα και ο Φίλιππος ήταν τύπος και υπογραμμός φέτος

εγώ για αυτό προσπάθησα να πω στην αρχή οτι η κουβέντα πρέπει να τεθεί επι των παιδιών που είναι νέοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί γενικεύεται η συζήτηση. Δεν με διέψευσε κανείς στην θεωρία μου που λέει οτι ο οποιοσδήποτε που συμμετείχε έστω και μια φορά σε μια ετήσια, σπάνια καθυστερεί αδικαιολόγητα ένα γκρουπ στις επόμενες.

Απο την άλλη βέβαια, αν γίνουμε όμως επιλεκτικοί τότε θα χάσουμε την ευκαιρία να έχουμε πολυ κόσμο. Εμείς ήμασταν τυχεροί και 3 καινούργια παιδιά που ήταν μαζί μας ήταν άψογοι στο δρόμο.

επι της ευκαιρίας να πω και κάτι άλλο όμως

δε καταλαβαίνω γιατι την παίσατε στον amyroukai

μια χαρά τα λέει το παιδί. Δεν είναι δυνατόν 15 μηχανές να κάνουν 300 χλμ και να μην αναζητούν έναν άλφα ρυθμό έτσι ώστε να βγεί ομαλά. Δέν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις το ρυθμό 15 μοτοσυκλετών και να μη γυρίσεις απο μόνο σου να πεις "όπα ρε μαλάκα κρίμα είναι για τα παιδιά, ας τους αφήσω να το χαρούν και αυτοί".

ουτε ο amyroukai ουτε κανένας δεν συμφώνησε και δε συμφωνεί να πηγαίνουμε μαλλιά. Γιατί το φτάνετε σε αυτό το επίπεδο? οκ το καταλαβαίνω οτι πάνω στην ανάγκη μας να κερδίσουμε ένα επιχείρημα το μεγαλοποιούμε και το τραβάμε αλλά έτσι δημιουργούμε την εντύπωση οτι δε μας νοιάζει τι θέλουν οι 15 αλλά ο ένας απο αυτούς μόνο. Δε μας νεάζει οτι μπορεί να χάσουμε 15 συμμετοχές αλλά άν χάσουμε μια.

εγώ λέω να μη χάσουμε ΚΑΜΙΑ.

η δύναμη του moto.gr είναι στις συμμετοχές. Λάος λέμε. Στο χέρι μας είναι να βρουμε τον τρόπο να την φτιάξουμε έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ευχαριστημένους. Τι να το κάνω εγώ όταν έρθει ένα γκρουπ στον προορισμό και είναι όλοι σπασμένοι και μες τα νεύρα που χάλασαν και τα ευρώ τους και τον χρόνο τους και αισθάνονται στο τέλος οτι πέρασαν χάλια?

Καλές οι κουβέντες και η παρέα και τα φιλαράκια, αλλά αν είναι να το κάνουμε μόνο για κοινωνικοποίηση, τότε να έχουμε ετήσια σε ένα καφέ στο Σούνιο έτσι ώστε να χαλάσουμε και περισσότερη ώρα στην κουβέντα και στο χαβαλέ.

Ας ανοίξουμε και μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη κάπου α βάλουμε και 4-5 τραπέζια να φέρουμε και όλοι μας απο κάνα μπουκάλι κρασί και να κάτσουμε να τα πούμε και να ευχαριστηθούμε γλέντι. Αντί να ταλαιπωρούμαστε στα ορεινά μονοπάτια χαλώντας άσκοπα βενζίνη καλύτερα στα περίχωρα της Αθήνας τότε για να μας βγεί και πιο φτηνά.

Άσε που εγώ αδυνατώ να κατανοήσω πως ακόμα και στις μέρες μας με τόση τεχνολογία στα χέρια μας χανόμαστε ή φοβόμαστε μήπως και χαθούμε 200 χλμ απο την Αθήνα? Αυτό τωρα πως να το διαχειριστούμε δηλαδή? Τι επιχείρημα να παραθέσει κανείς και να μην τον παρεξηγήσουν οτι ειρωνεύεται?

τέσπα το παράκανα

δε καταλαβαίνω γιατι την παίσατε στον amyroukai

μια χαρά τα λέει το παιδί. Δεν είναι δυνατόν 15 μηχανές να κάνουν 300 χλμ και να μην αναζητούν έναν άλφα ρυθμό έτσι ώστε να βγεί ομαλά. Δέν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις το ρυθμό 15 μοτοσυκλετών και να μη γυρίσεις απο μόνο σου να πεις "όπα ρε μαλάκα κρίμα είναι για τα παιδιά, ας τους αφήσω να το χαρούν και αυτοί".

ουτε ο amyroukai ουτε κανένας δεν συμφώνησε και δε συμφωνεί να πηγαίνουμε μαλλιά. Γιατί το φτάνετε σε αυτό το επίπεδο? οκ το καταλαβαίνω οτι πάνω στην ανάγκη μας να κερδίσουμε ένα επιχείρημα το μεγαλοποιούμε και το τραβάμε αλλά έτσι δημιουργούμε την εντύπωση οτι δε μας νοιάζει τι θέλουν οι 15 αλλά ο ένας απο αυτούς μόνο. Δε μας νεάζει οτι μπορεί να χάσουμε 15 συμμετοχές αλλά άν χάσουμε μια.

η δύναμη του moto.gr είναι στις συμμετοχές. Λάος λέμε. Στο χέρι μας είναι να βρουμε τον τρόπο να την φτιάξουμε έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ευχαριστημένους. Τι να το κάνω εγώ όταν έρθει ένα γκρουπ στον προορισμό και είναι όλοι σπασμένοι και μες τα νεύρα που χάλασαν και τα ευρώ τους και τον χρόνο τους και αισθάνονται στο τέλος οτι πέρασαν χάλια?

Καλές οι κουβέντες και η παρέα και τα φιλαράκια, αλλά αν είναι να το κάνουμε μόνο για κοινωνικοποίηση, τότε να έχουμε ετήσια σε ένα καφέ στο Σούνιο έτσι ώστε να χαλάσουμε και περισσότερη ώρα στην κουβέντα και στο χαβαλέ.

Ας ανοίξουμε και μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη κάπου α βάλουμε και 4-5 τραπέζια να φέρουμε και όλοι μας απο κάνα μπουκάλι κρασί και να κάτσουμε να τα πούμε και να ευχαριστηθούμε γλέντι. Αντί να ταλαιπωρούμαστε στα ορεινά μονοπάτια χαλώντας άσκοπα βενζίνη καλύτερα στα περίχωρα της Αθήνας τότε για να μας βγεί και πιο φτηνά.

+1000 ολα.... Τοσο απλη ειναι η κατασταση....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Ας ηρεμήσουμε λιγο, δεν την έπεσε κανεις σε κανεναν.

Κάνουμε μια (σπαμο)κουβέντα για το αν γινεται και αν ναι με ποιο τρόπο, να έχουμε αλλη, καλυτερη λογική στα γκρουπ. Ή και να μην έχουμε γκρουπ.

Δε χρειάζεται ουτε να παρεξηγιόμαστε, ουτε να δειχνουμε καποιον ως πιο αργο (ονομαστικά ή με συγκεκριμένα μηχανακια). Μην ανησυχείτε, αυτος που ειναι και νιωθει αργος, στην πραγματικότητα το ξέρει.

Ακόμα φυσικα ειναι πολυ νωρις για την επομενη ετήσια, αλλα δεν ειναι κακο να εξερευνήσουμε πιθανες παραλλαγες. Διοτι, ναι μεν τοσα χρονια ειναι μια πετυχημενη συνταγη αφου μαζευόμαστε λαός και περναμε καλά, αλλα δεν ειναι κακό να εξελισσουμε το πραγμα.

Ιδέες λεμε. Χθες βραδυ επεσε άλλη μια. Το Σαββατο πριν την ετήσια, χρονομετρημένες ειδικες στην Καλλιρόης απο Φραντζη εως Βουλιαγμένης

Τελος παντων, θα το δουμε, πιθανοτατα η επομενη ετήσια να κινηθει σε λιγο διαφορετική λογική έστω και δοκιμαστικά.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ........
    Τελος παντων, θα το δουμε, πιθανοτατα η επομενη ετήσια να κινηθει σε λιγο διαφορετική λογική έστω και δοκιμαστικά.
    Στην επόμενη θα με βάλετε στο "ποικίλης ύλης" !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Α...και η ετήσια...ας γίνει και εξάμηνη

Εαρινή και Χειμερινή Εκδρομη !

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την ιδέα του rb και της κατάργησης leader/σκούπας.

Το σύστημα του Αρη, μπορεί να λειτουργήσει άψογα στα κλασσικά ή σε βόλτα μεταξύ γνωστών που γνωρίζουν πως οδηγάει ο καθένας, αλλά σε 100 μηχανάκια που καλούνται να αυτοδιοργανωθούν είναι εύκολο εως βέβαιο οτι κάποιοι θα σχηματίσουν γρήγορο γκρούπ και κάποιος θα θελήσει να ακολουθήσει ενώ δεν το έχει (βλ. πολεμικές βόλτες που καταλήγουν σε πτώσεις). Καλώς ή κακώς ο leader υπάρχει όχι μόνο επειδή ξέρει την διαδρομή, αλλά γιατί επιβάλλει τον ρυθμό του group.

Εκτός αυτού, λειτουργεί αποτρεπτικά σε όσους είναι νέοι στο φόρουμ χωρίς γνωστούς που θα κολλήσουν. Ενας απ΄τους λόγους της ετήσιας είναι και το know us better και ποιοι είναι πίσω απ΄τα nick.

My two cents.
    Ετσι όπως το έθεσες, εχεις ένα δίκιο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    ...Δεν είναι δυνατόν 15 μηχανές να κάνουν 300 χλμ και να μην αναζητούν έναν άλφα ρυθμό έτσι ώστε να βγεί ομαλά. Δέν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις το ρυθμό 15 μοτοσυκλετών και να μη γυρίσεις απο μόνο σου να πεις "όπα ρε μαλάκα κρίμα είναι για τα παιδιά, ας τους αφήσω να το χαρούν και αυτοί".

η δύναμη του moto.gr είναι στις συμμετοχές. Λάος λέμε. Στο χέρι μας είναι να βρούμε τον τρόπο να την φτιάξουμε έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ευχαριστημένους. Τι να το κάνω εγώ όταν έρθει ένα γκρουπ στον προορισμό και είναι όλοι σπασμένοι και μες τα νεύρα που χάλασαν και τα ευρώ τους και τον χρόνο τους και αισθάνονται στο τέλος οτι πέρασαν χάλια?

Άσε που εγώ αδυνατώ να κατανοήσω πως ακόμα και στις μέρες μας με τόση τεχνολογία στα χέρια μας χανόμαστε ή φοβόμαστε μήπως και χαθούμε 200 χλμ απο την Αθήνα? Αυτό τωρα πως να το διαχειριστούμε δηλαδή? Τι επιχείρημα να παραθέσει κανείς και να μην τον παρεξηγήσουν οτι ειρωνεύεται?

τέσπα το παράκανα
    +1
    Δεν το παράκανες. Μια χαρά τα λές. Αυτογνωσία και ανιδιοτέλεια είναι για τον ένα ή τον άλλο λόγο να αφήσεις το γκρουπ σου. Και δεν εννοώ γρήγορος / αργός, υπάρχουν και άλλοι λόγοι (π.χ. συχνοουρία λόγω ... ουρολοίμωξης ή π.χ. ανάγκη για τσιγάρο ή ξεκούραση ή ... ).

Όσοι για τον λόγο που χάνονται κάποιοι (και εμείς) πιστεύω ότι κατά 80% είναι έλλειψη προετοιμασίας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    [...]Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ώστε να περιμένουν εναγωνίως το επόμενο ηβέντ του φόρουμ.
    Δε γινεται αυτο blitz. Ολοι ευχαριστημένοι αποκλείεται να μείνουν. Παντα καποιος θα ηθελε να πάει πιο γρήγορα, καποιος πιο αργα, καποιος απο πιο ανοιχτο στροφιλίκι, αλλος θα ηθελε πιο πολλες στασεις, αλλος λιγοτερες.

Πχ εγω κι ο npat ανετα το φταναμε καταφυγιο χωρις σταση (και δεν το λέω για κατόρθωμα, απλα το έχουμε κάνει). Αλλα αλλος κόσμος που εχει καιρο να βγει, εχει λιγοτερα χλμ, μπορει σε καμια δυο στροφές να αγχώθηκε, θέλει να αραξει στην ακρη για λιγο. Αλλοι καπνιζουν, αλλοι όχι. Αλλοι φτάνουν 250 με ενα ντεποζιτο, άλλοι όχι. Πρέπει να τα σκεφτεται κανεις όλα. Γι' αυτο και δε σας σταματησα στο χιονοδρομικό για φωτο, σκεφτηκα οτι θα προτιμουσατε να το κανουμε σερι ως την ταβερνα. Μπορει να εκανα λαθος, αλλα αυτη την αισθηση είχα.

Προσπαθούμε να ειναι σε γενικές γραμμές όλοι ευχαριστημένοι. Περιθώρια βελτίωσης σιγουρα υπάρχουν, όπως πχ το να γινει διήμερη. Αλλα εδω πολλοι έχουν θεμα με τα κουπόνια τους για ημερήσιο , σκέψου για δύο μέρες.

Με δεδομένο οτι ειναι ημερήσια λοιπον βόλτα, με χιλιόμετρα απο 400 (το λιγότερο) έως 600 ( το περισσότερο) και κινούμαστε με βαση την Αθηνα, ειναι ψιλοσυγκεκριμενες οι επιλογές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Α...και η ετήσια...ας γίνει και εξάμηνη
    Εαρινή και Χειμερινή Εκδρομη !
    Δυσκολα. Δεν το λέω απο πλευράς οργάνωσης τόσο (εμενα δε με κουράζει παρ' ολο που κανω και την αφυπνιση ), οσο το οτι θα αραιώσουν οι συμμετοχές. Ας μεινουμε στη μια κι ας κοιταμε να γινεται καλυτερη.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10