Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
...Δεν είναι δυνατόν 15 μηχανές να κάνουν 300 χλμ και να μην αναζητούν έναν άλφα ρυθμό έτσι ώστε να βγεί ομαλά. Δέν είναι δυνατόν να βλέπεις ότι δεν μπορείς να ακολουθήσεις το ρυθμό 15 μοτοσυκλετών και να μη γυρίσεις απο μόνο σου να πεις
"όπα ρε μαλάκα κρίμα είναι για τα παιδιά, ας τους αφήσω να το χαρούν και αυτοί".
ουτε ο amyroukai ουτε κανένας δεν συμφώνησε και δε συμφωνεί να πηγαίνουμε μαλλιά. Γιατί το φτάνετε σε αυτό το επίπεδο? οκ το καταλαβαίνω οτι πάνω στην ανάγκη μας να κερδίσουμε ένα επιχείρημα το μεγαλοποιούμε και το τραβάμε αλλά έτσι δημιουργούμε την εντύπωση οτι δε μας νοιάζει τι θέλουν οι 15 αλλά ο ένας απο αυτούς μόνο. Δε μας νεάζει οτι μπορεί να χάσουμε 15 συμμετοχές αλλά άν χάσουμε μια.
εγώ λέω να μη χάσουμε ΚΑΜΙΑ.
η δύναμη του moto.gr είναι στις συμμετοχές. Λάος λέμε. Στο χέρι μας είναι να βρούμε τον τρόπο να την φτιάξουμε έτσι ώστε να έχουμε
όσο το δυνατόν περισσότερους ευχαριστημένους. Τι να το κάνω εγώ όταν έρθει ένα γκρουπ στον προορισμό και είναι όλοι σπασμένοι και μες τα νεύρα που χάλασαν και τα ευρώ τους και τον χρόνο τους και αισθάνονται στο τέλος οτι πέρασαν χάλια?
Καλές οι κουβέντες και η παρέα και τα φιλαράκια, αλλά αν είναι να το κάνουμε μόνο για κοινωνικοποίηση, τότε να έχουμε ετήσια σε ένα καφέ στο Σούνιο έτσι ώστε να χαλάσουμε και περισσότερη ώρα στην κουβέντα και στο χαβαλέ.
Ας ανοίξουμε και μια αποθήκη εγκαταλελειμμένη κάπου α βάλουμε και 4-5 τραπέζια να φέρουμε και όλοι μας απο κάνα μπουκάλι κρασί και να κάτσουμε να τα πούμε και να ευχαριστηθούμε γλέντι. Αντί να ταλαιπωρούμαστε στα ορεινά μονοπάτια χαλώντας άσκοπα βενζίνη καλύτερα στα περίχωρα της Αθήνας τότε για να μας βγεί και πιο φτηνά.
Άσε που εγώ αδυνατώ να κατανοήσω πως ακόμα και στις μέρες μας με τόση τεχνολογία στα χέρια μας χανόμαστε ή φοβόμαστε μήπως και χαθούμε 200 χλμ απο την Αθήνα? Αυτό τωρα πως να το διαχειριστούμε δηλαδή? Τι επιχείρημα να παραθέσει κανείς και να μην τον παρεξηγήσουν οτι ειρωνεύεται?
τέσπα το παράκανα