Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    τι λες ρε τραγανόβλαχε με τη λαδιέρα λέμε ;;;

ο σαπίλας έμεινε από λάστιχο και ήρθε τελικά ο άνθρωπος

ο Βάντας έπαθε πλάκα γιατί κάποιος ανεύθυνος έβαλε χέρι και πάλι καλά που δεν σαβουρώθηκε ... (αλλά επειδή τον ξέρω καλά το Βάντα και είναι μοβόρικο μούτρο θα πάει στο μαγαζί του τύπου με καμινέτα και γκαζοτανάλιες και δε θα μείνει κολυμπιθρόξυλο λέμε )

ο πάκαμαν έβαλε χέρι μόνος του και να κάνει το κουνέλι γιατί άμα δεν ξέρεις αστο το γαμήδι εκεί λέμε

ο κάτ από την τούμπα τη στατική έσπασε μανέτα καθρέφτη ζελατίνα και στράβωσαν κάγκελα ... κάποιο στοιχείο στη μπαταρία έπαθε κλακαζ το μηχανάκι όμως δεν έκανε κιχ ... έσβυσε στην Αθήνα μετά από πεντακόσα χλμ και πήγα μετά από 20 λεπτά και το έβαλα μπρος με πήγε και στο σπίτι και στη δουλειά ...

αυτό που δεν καταλαβαίνεις ρε χαλέα είναι ότι τα χόνδα μένουν ....απλά όμως μένουν ... δεν σκορπάνε τα άντερα τους στη άσφαλτο σαν τα ιταλικά τροπέτα που καβαλάς λέμε ...

Μακράν η καλύτερη απάντηση που δόθηκε, κάθε γραμμή και 2 ατάκες

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Μακράν η καλύτερη απάντηση που δόθηκε, κάθε γραμμή και 2 ατάκες

ε μα λέω κάτι παράλογο ρε μαν ;;; όχι πείτε μου δηλαδής

περίμεναν όλοι οι εγκάθετοι να μαγαρίσουν την Χόνδα ...

και ο άλλος ο λασπολόγος με το τριμπούρδελο τον είδα εγώ μέσα ... που κάπνιζε και έγραφε +1050 ο χάλιας ...

που όταν μου πήραν τους τίγρηδες και τα πραπριλια μου τα στρώνανε νύχτα μην κανουν κραπ τα μπιστόνια και γίνουν χαρτοπόλεμος οι μπιέλες και γίνουν ρόμπα με τα κασόνια τους λέμε ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ πάντως δεν είδα κανά απρίλια ή τραίουμφ να κάνει ούτε κιχ.

4 μπουρδέλα είχαν θέματα και μία μηχανή (superduke)

και ο άλλος ο λασπολόγος με το τριμπούρδελο τον είδα εγώ μέσα ... που κάπνιζε και έγραφε +1050 ο χάλιας ...
    που όταν μου πήραν τους τίγρηδες και τα πραπριλια μου τα στρώνανε νύχτα μην κανουν κραπ τα μπιστόνια και γίνουν χαρτοπόλεμος οι μπιέλες και γίνουν ρόμπα με τα κασόνια τους λέμε ...
    Μαστορα, δε μπορεις να καταλάβεις την αρχοντιά του να σκορπάει μπιστόνι βερσους της μιζεριας να μενεις απο μπαταριαταπααλενκορδονιβροντακας να πουμε

Τα σαξωνικα μοτόρια πανε μεχρι το τέλος και πεθαίνουν ηρωικά, δεν τα σέρνουν με Π και οξυγόνα...

Ασε που το συγκεκριμένο γατι, ουτε σωστα στρώθηκε (απo test ride ειναι), ουτε εγω το προσεχω ιδιαίτερα, λαδια καθε οποτε και σταθμη να κοιταξω ποτε.

Το μοτόρι ειναι Κούγκι, ανατιναζεται μια και καλή
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το μοτόρι ειναι Κούγκι, ανατιναζεται μια και καλή
    ντάξει ρε Σαμουήλ αμανες είναι έτσι πάμε πάσο :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ πάντως δεν είδα κανά απρίλια ή τραίουμφ να κάνει ούτε κιχ.

4 μπουρδέλα είχαν θέματα και μία μηχανή (superduke)
    ασε ρε που μου έχεις το γιαπωνεζάκι για σκύλο όλη μέρα και το πραπριλια κυριλάτζα κλειδωμένο με κουκουλες στα ζεστά μη σκορπίσει ...

ντάξει ρε Σαμουήλ αμανες είναι έτσι πάμε πάσο :rotflmao:

Ε, μα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	strip_joebar_eng-004.jpg 
Προβολές:	220 
Μέγεθος:	229,1 KB 
ID:	228401
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Να με συμπαθάτε αλλα πληρεις οδηγίες βγήκαν. Και περιγραφικά και με λινκ στο google maps. Ποτέ δεν υποχρεώσαμε κανεναν να έρθει με καποιο γκρουπ υποχρεωτικά.

Θα μπορούσε ανετα καποιος να ξεκινησει στις 10 και με λιγο πλακωμα να ειναι 12+ στο καταφυγιο. Ο baron ηρθε και μας βρηκε κατ' ευθειαν στην ταβερνα πχ

Αρκει να το έλεγε για να ξερουμε πόσοι θα ειμαστε στην ταβερνα, μονο αυτό

καπτεν δεν ειπα πουθενα κατι για την δουλεια που εγινε απο σενα και τα υπολοιπα παιδια,ισα-ισα που απ'οτι ειδα -απο το νετ διοτι δεν ημουν στην εκδρομη δυστηχως-εγινε και μαμω τις δουλεις,και κουραστηκατε πολυ και απ'οτι φανταζομαι η δουλεια που κανατε ηταν ακομα περισσοτερη απ'αυτη που ειδαμε
    αυτα απλα για να εξηγουμαστε και να μην παρεξηγουμαστε

τωρα η προταση μου ηταν, εσεις σχεδιαστε την εκδρομη σας ομορφα και ωραια,οπως την γουσταρετε-με εδω μεσα(εσεις να την κανετε εγω να βλεπω-υποσχεση στον εαυτο μου πως του χρονου θα '΄μαι εκει-)και βγαλτε μια ανακοινωση για τους ανυπομονους η τους γρηγορους- no offense παιδες ετσι?- να πανε μονοι τους για να ευχαριστηθουν και 'κεινοι μην πριζουν και σας,δωστε και ενα road book σε pdf και τελος

ολα αυτα ειναι μια προταση απλη ετσι,απλα και μονο κουβεντα να γινετε
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    και βγαλτε μια ανακοινωση για τους ανυπομονους η τους γρηγορους- no offense παιδες ετσι?- να πανε μονοι τους για να ευχαριστηθουν και 'κεινοι μην πριζουν και σας,δωστε και ενα road book σε pdf και τελος
    Αυτό που λέμε εδώ και 4354356 σελίδες είναι ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν περισσότεροι του ενός "ανυπόμονοι" και "γρήγοροι", μπορούν κάλλιστα να φτιάξουν ένα δικό τους γκρουπάκι και να γουστάρουν εξίσου, χωρίς να πιέζεται κανείς. Αν είναι ο καθένας να πηγαίνει μόνος του, δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής στην ετήσια του moto.gr.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Αυτό που λέμε εδώ και 4354356 σελίδες είναι ότι, από τη στιγμή που υπάρχουν περισσότεροι του ενός "ανυπόμονοι" και "γρήγοροι", μπορούν κάλλιστα να φτιάξουν ένα δικό τους γκρουπάκι και να γουστάρουν εξίσου, χωρίς να πιέζεται κανείς. Αν είναι ο καθένας να πηγαίνει μόνος του, δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής στην ετήσια του moto.gr.
    αν δεις ειπα πιο πανω οτι δεν το διαβασα ολο
    επισης δεν ξερω αν μπορουνε οι διοργανωτες να κανουνε γρηγορο γκρουπακι 1ον διοτι το γρηγορα θα κινειται παρανομα αρα και επικυνδηνα-για τους ιδιους και για τον υπολοιπο κοσμο-και 2ον πως θα ξερουν ποιον να βαλουν στο γρηγορο? και γω λεω λεω πως ειμαι γρηγορος αλλα-να το παιξω και λιγο sniper- @@
    φιλικα παντα
    for sale!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    αν δεις ειπα πιο πανω οτι δεν το διαβασα ολο
    επισης δεν ξερω αν μπορουνε οι διοργανωτες να κανουνε γρηγορο γκρουπακι 1ον διοτι το γρηγορα θα κινειται παρανομα αρα και επικυνδηνα-για τους ιδιους και για τον υπολοιπο κοσμο-
    Εδώ δε θα απαντήσω γιατί θα με λογοκρίνουν. Αλλά δε νομίζω ότι ήμασταν εντός ορίων καθόλη τη διαδρομή ένιγουει.

και γω λεω λεω πως ειμαι γρηγορος αλλα-να το παιξω και λιγο sniper- @@
    φιλικα παντα
    Δεν έχεις ακούσει την παροιμία? "Ο βήχας και τα χέρια δεν κρύβονται". Αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να πηγαίνει στο όριο του (ή/και παραπάνω) για να το παίξει γρήγορος, τότε απλά του αξίζει ότι κι αν πάθει. Δεν είναι ευθύνη των διοργανωτών.
    Life begins at 45°.

Δεν έχεις ακούσει την παροιμία? "Ο βήχας και τα χέρια δεν κρύβονται". Αν κάποιος είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να πηγαίνει στο όριο του (ή/και παραπάνω) για να το παίξει γρήγορος, τότε απλά του αξίζει ότι κι αν πάθει. Δεν είναι ευθύνη των διοργανωτών.
    αν και συμφωνω σε μεγαλο μερος,διαφωνω στο οτι δεν εχει ευθυνη η διοργανωση,στους μεμονομενους,οντως δεν εχει
    for sale!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ολοι εσεις οι βλασφημοι θα πληρωσετε οταν ερθει η ωρα, για οσα λετε για τα Χοντα

Εδώ δε θα απαντήσω γιατί θα με λογοκρίνουν. Αλλά δε νομίζω ότι ήμασταν εντός ορίων καθόλη τη διαδρομή ένιγουει.
    Παντως στο κομματι Ζεμενο-Καρακόλιθο πήγαμε με τα όρια :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών