Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 221

Θέμα: Ετήσια Βόλτα moto.gr και διαχωρισμός των Γκρουπ

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Παντως στο κομματι Ζεμενο-Καρακόλιθο πήγαμε με τα όρια :wacko:
    τσαντάκηδες αλήτες μηχανόβιοι

:rotflmao: :rotflmao:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Παντως στο κομματι Ζεμενο-Καρακόλιθο πήγαμε με τα όρια :wacko:
    Δεν έχω ιδέα ποιο ήταν αυτό, αλλά θα εμπιστευτώ το λόγο σου :P
    Life begins at 45°.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    τι λες ρε τραγανόβλαχε με τη λαδιέρα λέμε ;;;

ο σαπίλας έμεινε από λάστιχο και ήρθε τελικά ο άνθρωπος

ο Βάντας έπαθε πλάκα γιατί κάποιος ανεύθυνος έβαλε χέρι και πάλι καλά που δεν σαβουρώθηκε ... (αλλά επειδή τον ξέρω καλά το Βάντα και είναι μοβόρικο μούτρο θα πάει στο μαγαζί του τύπου με καμινέτα και γκαζοτανάλιες και δε θα μείνει κολυμπιθρόξυλο λέμε )

ο πάκαμαν έβαλε χέρι μόνος του και να κάνει το κουνέλι γιατί άμα δεν ξέρεις αστο το γαμήδι εκεί λέμε

ο κάτ από την τούμπα τη στατική έσπασε μανέτα καθρέφτη ζελατίνα και στράβωσαν κάγκελα ... κάποιο στοιχείο στη μπαταρία έπαθε κλακαζ το μηχανάκι όμως δεν έκανε κιχ ... έσβυσε στην Αθήνα μετά από πεντακόσα χλμ και πήγα μετά από 20 λεπτά και το έβαλα μπρος με πήγε και στο σπίτι και στη δουλειά ...

αυτό που δεν καταλαβαίνεις ρε χαλέα είναι ότι τα χόνδα μένουν ....απλά όμως μένουν ... δεν σκορπάνε τα άντερα τους στη άσφαλτο σαν τα ιταλικά τροπέτα που καβαλάς λέμε ...

οι 3 στους 4 ηταν στο γκρουπ μου...
    ο ενας ...λιντερ που ...προσπαθουσε να...ξεφυγει

κ οι αλλοι δυο προσπαθουσαν απελπισμενα να...μεινουν ...πισω μου-και να μην περασουν απο...πανω μου λολ-

απλα οι Χοντα δεν περασαν το τεστ...γιατρου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ε μα λέω κάτι παράλογο ρε μαν ;;; όχι πείτε μου δηλαδής

περίμεναν όλοι οι εγκάθετοι να μαγαρίσουν την Χόνδα ...

και ο άλλος ο λασπολόγος με το τριμπούρδελο τον είδα εγώ μέσα ... που κάπνιζε και έγραφε +1050 ο χάλιας ...

που όταν μου πήραν τους τίγρηδες και τα πραπριλια μου τα στρώνανε νύχτα μην κανουν κραπ τα μπιστόνια και γίνουν χαρτοπόλεμος οι μπιέλες και γίνουν ρόμπα με τα κασόνια τους λέμε ...

Αμα κακογεράσει ο άνθρωπας και τσαγιωθεί από scooter παθαίνει παράκρουση ρπμ....

Ρε κωλόγερε, τον απινιδωτή απ΄τα γκριπ τον έβγαλες για να μη σε παίρνει ο ύπνος? Πάρε το φουρκόνι σου αγόρι μου και τράβα στην Αθηνάς να κάνεις κανένα delivery ασβέστη. Αϊντε λέμε....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Εκδρομή χωρίς γκρίνια είναι φαΐ χωρίς αλατοπίπερο..

Περί γκρουπ κανόνων κ.λ.π με 'χουν καλύψει άλλοι (road-sniper), οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ πάντως δεν είδα κανά απρίλια ή τραίουμφ να κάνει ούτε κιχ.
    Έτσι για να τα βάλουμε σε μία τάξη, σύμφωνα με τον πίνακα των συμμετοχών έχουμε:

Ιαπωνικά: 76
    Ευρωπαϊκά: 34

Αλίμονο αν...

Άσε που πιστεύω ότι όλο κιχ κάνανε μήπως χρειαστεί να τα μαζέψει ο μπόγιας και λέγαμε μετά εμείς ότι δεν πρόλαβαν να πούνε ούτε αυτό...:rotflmao:

Έχε χάρη ξαναλέω που δεν ήταν Τρίτη-Τετάρτη για τα ΚΤΜ ή Χριστούγεννα η εκδρομή, έτσι για να βλέπαμε και κάνα παπρίλια με φάτνη στο κάρτερ να το κάνουμε χάζι ψέλνοντάς του τα κάλαντα* των άγιων εκείνων ημερών...:rotflmao:

Τα Μπεμβέ είχαν τον κωλόφαρδο δεν το συζητώ..:rotflmao:

Τα Τράιουμφ πόσα ήταν; 2; 3; Λιγότερα απ'όσα έπαθαν βλάβη λέμε..:rotflmao:

ΥΓ: Αστειεύομαι βέβαια για να μην παρεξηγηθεί κανείς και ευχηθεί να μου καεί ο ανορθωτής, έτσι κι αλλιώς στο πρόγραμμα τό'χω κι αυτό..

*- Θα πρότεινα το "Ω Έλατο" να ταιριάζει και με το περιβάλλον που επισκευτήκατε

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Είδα πολλά μοντέλα διπλά τριπλά και εξαπλά, αλλά R1 μόνο ένα

Καλά για το Gixxer δεν το συζητώ, μύρισε ο τόπος! :wacko:

Τελικά, ακριβής "απογραφή" συμμετοχών υπάρχει;
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Νίκο το γκρουπ σου πήγε καλά; Όλοι μαζί; Χαλαρά; Κινδυνέψατε; Όχι. Και είστε το γρήγορο γκρουπ. ΟΚ, είχατε μία ατυχία, αλλά ήταν απλά ατυχία, δεν έγινε λόγω πίεσης αυτό. Δεν πήγατε ξύνοντας, δεν πιεζόσασταν να περάσετε ο ένας τον άλλον, δεν κάνατε αγώνα. Και φαντάσου τώρα μέσα στο γκρουπ σου τον έναν που πάει με τα μισά χιλιόμετρα παντού. Και ΑΠΑΙΤΕΙ να τον περιμένετε όλοι σας. Και βλέπει ότι δεν κολλάει, όπως κολλατε οι άλλοι. Πάτε τάπα; Όχι. Πολεμάτε; Όχι. Αλλά για τον αργό οδηγό, είσαι "αεροπορία". Και το πρόβλημα δεν είναι τελικά το πως οδηγείς εσύ και άλλοι δώδεκα, είναι το ότι εκείνος ο ένας δεν θα έπρεπε να είναι μαζί σου. Και τελικά, είναι λάθος ο ένας; Είναι λάθος οι άλλοι δώδεκα; Είναι λάθος που το θίγουμε το θέμα;
    αυτο ρε γιαννη που πετας μια παπαρα και οποιον παρει ο χαρος μου λες πως το κανεις

το γκρουπ μας πηγε καλα,πηγαμε ολοι μαζι (εκτος απο 2 λαθη) για τα οποια δε μπορει να επιρριψει ευθυνες κανεις ουτε στον τουμπα που εφυγε ευθεια μετα τη δαυλεια ουτε σε μενα που καναμε 8χλμ παραπανω για να βρουμε το καταφυγιο.αν θες και το γιατι ζητα να σου το πω.και χαλαρα πηγαμε.και δεν κινδυνεψαμε.το ''οχι'' που απαντας μονος σου απο που στο διατανο το βγαζεις???

και μια ακομα ερωτηση.

τι ατυχια ειχαμε που δεν το καταλαβα εγω σε αντιθεση με σενα που δεν ησουνα καν στο γκρουπ μου???

αντε και μια τελευταια ερωτηση

ρε μλκ παιρνεις ναρκωτικα?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια χαρά ήταν το Α γκρούπ. Δυναμικό, σβέλτο και.. εξερευνητικό όπως και αρμόζει σε όποιον μοτοσυκλετιστή σέβεται τον εαυτό του!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε μλκ παιρνεις ναρκωτικα?
    Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;

Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες; Επίτηδες το έκανε το παιδί, από βίτσιο; Ή αποφασίσατε στην τελευταία στροφή πριν τα σπίτια της Γραβιάς να μπείτε οριακά και γλίστρησε; Θέλω να πιστεύω ότι έγινε από ατυχία...

Και ότι είπα, το λέω γιατί βλέπεις πως οι απόψεις στο παρόν Τhread είναι, ή κατεβαίνεις το βουνό με σβησμένο το μοτέρ όπως αναγκαστικά έκαναν μερικοί ή πας αεροπορία. Το αυτονόητο, να πας σβέλτα με ροή και έναν ωραίο ρυθμό χωρίς τσίτα γκάζι, τσίτα φρένο δεν το σκέφτεται κανείς; Αυτό κάνατε εσείς οι "αρχοντικοί" στο κομμάτι Καφετέρια-Γραβιά όσο ήμουν πίσω σας και το χάρηκα. Αυτό ήθελα (και νομίζω όλοι αυτό περίμεναν) ότι θα κάνει το γκρουπ με τα μεγάλα στριτ. Δεν έγινε, ΟΚ. Του χρόνου, πως θα αποφευχθεί αυτό; ΑΥΤΟ συζητάμε. Και το πήγατε όλοι σας αλλού.

Και ξαναλέω, ενώ βλέπουν μερικοί ότι ΔΕΝ κολλάνε με ένα γκρουπ, κατσικώνονται εκεί. Και από το αυτονόητο που είναι το να κάνει ο κάθε ένας την εκδρομή του στο γκρουπ που πάει στον ρυθμό του, πήγαμε στο ποιός οργανωτής φταίει, στο ποιός ήταν ο ένας ο δύος ο τρίας που πήγαινε αργά, στο ότι κακώς μιλάμε γενικότερα, στα ναρκωτικά... Ξεκολλάμε;

Να ενημερώσω, με αφορμή το ποστ του Άρη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ειδα την φωτό του Transalp με τα λάδια και νευρίασα, ευτυχώς δεν έπεσε η Αλκηστη. Ομως οποιος έσφιξε αυτη την τάπα πρέπει να τ ακούσει ενα χεράκι.

Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω.
    safety doesn't happen by accident

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δεν αποκλείεται. Ποιά παπάρα είπα Γιώργη;

Στο γκρουπ σου δεν ήμουν, αλλά αυτό με το Duke αν δεν το πεις ατυχία πως το λες; Επίτηδες το έκανε το παιδί, από βίτσιο; Ή αποφασίσατε στην τελευταία στροφή πριν τα σπίτια της Γραβιάς να μπείτε οριακά και γλίστρησε; Θέλω να πιστεύω ότι έγινε από ατυχία...

Και ότι είπα, το λέω γιατί βλέπεις πως οι απόψεις στο παρόν Τhread είναι, ή κατεβαίνεις το βουνό με σβησμένο το μοτέρ όπως αναγκαστικά έκαναν μερικοί ή πας αεροπορία. Το αυτονόητο, να πας σβέλτα με ροή και έναν ωραίο ρυθμό χωρίς τσίτα γκάζι, τσίτα φρένο δεν το σκέφτεται κανείς; Αυτό κάνατε εσείς οι "αρχοντικοί" στο κομμάτι Καφετέρια-Γραβιά όσο ήμουν πίσω σας και το χάρηκα. Αυτό ήθελα (και νομίζω όλοι αυτό περίμεναν) ότι θα κάνει το γκρουπ με τα μεγάλα στριτ. Δεν έγινε, ΟΚ. Του χρόνου, πως θα αποφευχθεί αυτό; ΑΥΤΟ συζητάμε. Και το πήγατε όλοι σας αλλού.

Και ξαναλέω, ενώ βλέπουν μερικοί ότι ΔΕΝ κολλάνε με ένα γκρουπ, κατσικώνονται εκεί. Και από το αυτονόητο που είναι το να κάνει ο κάθε ένας την εκδρομή του στο γκρουπ που πάει στον ρυθμό του, πήγαμε στο ποιός οργανωτής φταίει, στο ποιός ήταν ο ένας ο δύος ο τρίας που πήγαινε αργά, στο ότι κακώς μιλάμε γενικότερα, στα ναρκωτικά... Ξεκολλάμε;
    To SD δεν ήταν στο γκρουπ το δικό μας..

Ηρέμησε λιγο..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

Δεν χρειάστηκε. Εγώ έκανα απλά μια περιγραφή του συμβάντος. Ο μάστορας έγινε ράκος, ο υπαίτιος (βοηθός) έφυγε και ο ίδιος ξηγήθηκε με καινούρια λάδια, καινούριο πίσω λάστιχο, καλό πλύσιμο και... wp ανάρτηση πίσω.

Αναρτηση γιατι ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ξηγήθηκε ο μάστορας!

Συγχωρεμένος να είναι για την ταλαιπωρία τότε!

Νίκο χαλαρός είμαι. Τελος πάντων... όπως και να έχει... το πράγμα και ξέφυγε και χάθηκε.

Να πούμε πάλι για σπασμένα Χόντα; Οι άλλοι τρεις τι δωράκια πήραν;

Σελίδα 12 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ετήσια βόλτα moto.gr, 2012. Αναλυτική διαδρομή και γκρουπ
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2012, 21:31
  2. Ετήσια βολτα moto.gr - ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ - 2011
    από Cpt. Haddock στο forum Εκδηλώσεις παλαιοτέρων ετών
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 19:53
  3. Ετήσια Βόλτα moto.gr. 2010 - ΣΧΟΛΙΑ