γιατι θες λινκ για αυτα?πρωτη φορα τ'ακους απο μενα??
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
εκανα και μια προσθηκη...αλλα ναι...πρωτη φορα ακουω οτι ο Rossi ειχε δηλωσει οτι πηγε σε ενα σουπερ γουαου μηχανακι και θα τα σαρωσει ολα...και αυτο απο εσενα...η στο ειπε προσωπικα αλλα δεν τον κοβω για κολλητο σου....η καπου το διαβασες...σωστα???Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σαν να ψιλοβρίσκει μου φαίνεται...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπάρχει λέμε , πόσο πιο κάτω !!!!!!!!
![]()
![]()
Respect mah authoritah!!!!
λες το ντουκατι να ειναι πιο μπουρδελο απο το γιαμαχα της πρωτης χρονιας του ροσσι??
τοτε το πηρε και ηταν το πιο αξιο πρωταθλημα που εχω δει,με υπερπροσπαθεια..εκει μπραβο του,
φετος μη μου πεις οτι το ντουκ ειναι πιο μπορδελο απο το γιαμαχα??
δεν εχετε καταλαβει μαλλον τι εχει γινει..
ο ροσσι δεν εχει χασει την αξια του...απλα εχουν βρεθει 4-5 ακομα πιο αξιοι απο αυτον...
ο ροσσυ 32..οι αλλοι??
οταν επερνε τα πρωταθληματα με ποιους ετρεχε???
κοιτα την τοτε ηλικια του και τον συναθλητων του.
τωρα παθενει αυτα που εκανε....
Είσαι καλό παιδί, αλλά έχεις ένα κόλλημα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
λες το ντουκατι να ειναι πιο μπουρδελο απο το γιαμαχα της πρωτης χρονιας του ροσσι??
τοτε το πηρε και ηταν το πιο αξιο πρωταθλημα που εχω δει,με υπερπροσπαθεια..εκει μπραβο του,
ο ροσσι δεν εχει χασει την αξια του...απλα εχουν βρεθει 4-5 ακομα πιο αξιοι απο αυτον...
ο ροσσυ 32..οι αλλοι??
τωρα παθενει αυτα που εκανε....
Πρέπει να καταλάβεις οτι οταν υπαρχουν πχ 4 Ducatia στο πρωτάθλημα (περσι), καταφέρνει να το πηγαίνει καλά μόνο ένας (Stoner), αλλά κι αυτός δεν ανεβαίνει καν στο βάθρο τους πρωτους 3+ μηνες του πρωταθλήματος, ενω οι άλλοι οχι μόνο είναι στον πάτο/άπατο΄αλλά καταστρέφεται και η καριέρα τους (Melandri), μαλλον το μηχανάκι δεν είναι και τόσο καλό... ε?
Οσο για το αν ο Rossi εχει φάει τα ψωμιά του η όχι, ο καιρός θα το δείξει, εγω πιστεύω οτι εχει ακόμα πολλά να δείξει ακόμα.
Λες πχ αν καβαλούσε το Ρεπσώλ να ηταν πίσω από τον Stoner? Δεν νομίζω...
Επίσης μην συγκρίνεις τα 1000ρια με τα 800ρια (Yamaha τότε με Ducati σήμερα), είναι αλλο έργο τελείως.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
ο ροσσυ 32..οι αλλοι??
τωρα παθενει αυτα που εκανε....![]()
![]()
![]()
εισαι θεος λεμε...λεπον ενα ενα...
η Ducati σαν εταιρια και σαν φιλοσοφια ηταν παντα φτιαχνουμε το μηχανακι και ελα οδηγε να το τρεξεις....μπορεις??κατι οπως και Ηonda...οταν πηρε ο Stoner το πρωταθλημα ολοι λεγαμε εδω θα πεσει εκει θα πεσει αλλα τελικα δεν επεφτε...παλευε στις στροφες να μεινει κοντα και μετα στην ευθεια μην τον ειδατε τον Παναη...αξιος ειπαμε και μαγκια του που καποια στιγμη ενω το ειχε παρει το γκαζι δεν το εκλεισε ποτε...βεβαια σε καποιους αλλους αγωνες εφευγε απο την αρχη μπροστα και δεν χρειαζοταν να πιεζει τοσο αλλα και παλι το Ducati ηταν χωροπηδαγε σαν καγκουρο...και δεν εφταιγε η υπηκοτητα του αναβατη...![]()
οταν πηγε ο Rossi στην Yamaha μια βασικη παραμετρος ηταν οτι δεν υπηρχε μηχανακι...δεν μου φαινετε και περιεργο αφου ειχe αναλαβει την εξελιξη o Biaggi..αρα ξεκιναμε απο την αρχη...απο το μηδεν...λευκο χαρτι...εκει φανηκε η μαγκια του Burges αλλα και του Rossi βεβαια γιατι αυτος εδινε στα στοιχεια....μια εταιρια που ειχε καταντησει χειροτερη απο την kawasaki αρχισε να θεριζει...![]()
το ducati ειναι ενα μηχανακι που βρηκε ετοιμο ο Rossi και που πρεπει να βελτιωσει οτι μπορει...και σιγουρα ειναι οσο μπουρδελο οσο και περισυ...νομιζω η Yamaha το πηρε περισυ η οχι
εμεις οντως δεν εχουμε καταλαβει...οπως και μετα τον κοτοπουλα και το καγκουρο τον λεγανε ολοι ξοφλημενο και παλι τον πηρε (οπως λες )για αλλα 2 χρονακια...![]()
![]()
![]()
ο Rossi σιγουρα λογω ηλικιας δεν παει οπως παλια...αλλα αυτα τα νεουδια χωρις ολα αυτα τα ηλεκτρονικα επανω τους δεν θα μπορουσαν να βγουνε απο τα pit...ειναι πολυ ικανοι...εχουν ταλεντο...αλλα φαινονται ολοι ιδιοι...ε ρε κατι γλεντια που θα κανει στο μελλον ο αφανας μολις ξεκαβλωσει και αυτος λιγο...θα τους κανει ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...γιατι???εχει το τσαγανο που οι αλλοι δεν το εχουν...και δεν ειναι κλαψομουνις....
σε αυτο με την ηλικια δεν εχεις και αδικο...με τον Sete ετρεχε και τον Biaggi...γατακια ολα...οι πιο παλιοι δεν ξερω αν τον εκαναν μια χαψια...λογικα ναι...αλλα μετα δεν θα ετρεχε στην μαμακα του για παρηγορια...![]()
και επειδη link δεν μπορεις να βαλεις γιατι δεν υπαρχει...ο Rossi δηλωσε οτι επιτελους πηγε στην εταιρια που γουσταρε αυτος και ολη η Ιταλια...ιταλος οδηγος...ιταλικο μηχανακι...το ονειρο...αυτο εννοουσε οτι ηθελε...το μηχανακι σαν ονομα...οχι το αντικειμενο που τρεχει...για το συγκεκριμενο εχει δηλωσει οτι εχουν παραααααααααααααα πολυ δουλεια να κανουν...και φανταζομαι εννοει απο του χρονου...που ολα ξαναξεκινανε απο το γνωστο λευκο χαρτι...![]()
το χει ξανακανει αλλωστε...2 χρονια αποχη να ψαρωνουν και να χαιρονται τα γατακια και να πινουν σαμπανιες και μετα παλι στο ξυδακι....![]()
το 7 στην αρχη ειναι οτι εισαι γαυρος???αν ναι πεστο νωριτερα να μην κουραζομαι αδικα....![]()
7=sete στα πορτογαλικα
για τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα,εχω βαρεθει να κανω παραθεση αντιπαραθεση,εσυ τα βελεις ετσι,εγω τα βλεπω διαφορετικα..
οτι τα βλεπουμε διαφορετικα ειναι οντως ετσι...αλλα τα γεγονοτα δυστηχως με διαψευδουν συνεχεια...Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
7=sete στα πορτογαλικα
για τα αλλα δεν εχω να πω τιποτα,εχω βαρεθει να κανω παραθεση αντιπαραθεση,εσυ τα βελεις ετσι,εγω τα βλεπω διαφορετικα..![]()
+ πολλά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
οταν υπαρχουν πχ 4 Ducatia στο πρωτάθλημα (περσι), καταφέρνει να το πηγαίνει καλά μόνο ένας (Stoner), αλλά κι αυτός δεν ανεβαίνει καν στο βάθρο τους πρωτους 3+ μηνες του πρωταθλήματος, ενω οι άλλοι οχι μόνο είναι στον πάτο/άπατο΄αλλά καταστρέφεται και η καριέρα τους (Melandri), μαλλον το μηχανάκι δεν είναι και τόσο καλό... ε?
Οσο για το αν ο Rossi εχει φάει τα ψωμιά του η όχι, ο καιρός θα το δείξει, εγω πιστεύω οτι εχει ακόμα πολλά να δείξει ακόμα.
Λες πχ αν καβαλούσε το Ρεπσώλ να ηταν πίσω από τον Stoner? Δεν νομίζω...
![]()
Στο καλό... δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
Ο αγώνας ήταν μια μαλακιά και μισή ούτε προσπεράσματα ούτε τπτ. Άμα το συνεχίσουν έτσι θα δούμε κάνα άλλο πρωτάθλημα μην ανησυχούν κάτι θα βρούμε . Και F1 βλέπαμε παλιά αλλά το κάναν μαλακιά και δεν ξαναείδαμε .
![]()
Give me fuel, Give me fire
πολυ γουσταρω που κλαινε τα ροσακια και τα yanahakia honda κλαινε ακομα περοσοτερο....
καλο ειναι να ξερεις ποτε να αποχωρεις...του εφτεγαν τα λαστιχα,τα μηχανακια,ο ωμος που ποναγε...η αιμοροιδα που ματωνε....
αντε τωρα με το κωλοροσι...
ειναι θρυλος και εκανε πολλους να δουνε gp αλλα καιρος και για κανεναν αλο...
αμαν πια,μας τα εκαναν zepelin...
4ος 5ος 6ος βγαινει με 20 δευτερα διαφορα και ακομα με το ροσσι ασχολειστε,κολημενοι,δεν ειναι παναθηναικος ολυμπιακος το gp ρε!!!!ξεκολατε!!!το καλυτερο συνολο κερδιζει...ξεκολατε!!!
και αν δεν ηταν ο τσιμπουκοβιος του ροσι να τους ριχνει φετο ουτε βαθρο δεν θα ειχε ανεβει!!!ο παπαρας που για την παπαρια του εριξε το στονερ και δεν ειναι πρωτος!!!τελος παντων,αυτα τα θρεντ παντα με χαλανε!!!
![]()
![]()
![]()
The precious made me do it...
Ρε παιδια αυτος ο Στονερ μου καθεται στ @@ !!
Τα τελευταια 2 χρονια δεν εκανε απολυτως τιποτα στην εξελιξη της Ντουκατι...απολυτως τιποτα!!
Πηρε μια μοτο που ηταν φτιαγμενη απο εμπειρια κ τουμπες του Καπιροσι,κερδισε ενα ΓΠ και μετα σκοταδι...αφου εκανε ναζια και τσαλιμακια στην Ντουκατι του δινουν ποδι η εφυγε μονος του και παει στην Χοντα και παιρνει μοτο ετοιμη αφου τα προηγουμενα 2 χρονια ειχαν βγαλει την "Μαντονα" του ΠεΔροζα κ Ντοβιτσιοζο οι Ιαπωνες να φτιαξουν επιτελους μια μηχανη που να μπορει να συναγωνιστει την Υαμαχα...και ετσι ο κυριος ρολλινγκ Στονερ ηρθε και εκατσε!!
Ο Φλορεντζο απο τοτε που εφυγε ο Ροσσι πελαγοδρομει γιατι εξελιξη μαλλον δεν εχει γινει στην Μ1.
Ο Σιμοντσελι εχει μια μοτο που ειναι η περσινή Χονδα αλλα εχει την υποστηριξη της μαμας Χονδα και παρολαταυτα ειναι μια πολυ δυνατη μηχανη.
Ο Ροσσι πληρωνει τωρα τις μακακιες αλλων...φτιαχνει ακομα μια μηχανη απο την αρχη.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
1 Jorge LORENZO Yamaha SPA 98
2 Casey STONER Honda AUS 91
3 Andrea DOVIZIOSO Honda ITA 63
4 Dani PEDROSA Honda SPA 61
5 Valentino ROSSI Ducati ITA 58
6 Nicky HAYDEN Ducati USA 47
7 Ben SPIES Yamaha USA 36
8 Hiroshi AOYAMA Honda JPN 36
9 Marco SIMONCELLI Honda ITA 32
10 Cal CRUTCHLOW Yamaha GBR 30
11 Hector BARBERA Ducati SPA 26
12 Karel ABRAHAM Ducati CZE 24
13 Colin EDWARDS Yamaha USA 21
14 Toni ELIAS Honda SPA 20
15 Loris CAPIROSSI Ducati ITA 16
16 Alvaro BAUTISTA Suzuki SPA 11
17 Randy DE PUNIET Ducati FRA 6
Για οσους λενε για τον 'γιατρο" οτι ειναι ξωφλημενος!! (τουλαχιστον για φετος)
Θα σας πω οτι, αν στους επομενους 3 αγωνες (Αγγλια-Ολλανδια-Ιταλια) μαζεψει 90+!! βαθμους
Μαλλον το τελος της χρονιας, θα εχει εκπληξεις!! για τους..................νεους!!!
υγ. Μην ξεχνατε οτι δουλευουν συνεχεια εκει, στο κοκκινο!! εργοστασιο!!, 26/5 ηταν στο Mugello και δοκιμαζανε παλι!!, οχι μονο την gp12..................
Αντε να δουμε.................ειναι αλλιως ο παλιος?????
![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από AKIS BUSA
Για οσους λενε για τον 'γιατρο" οτι ειναι ξωφλημενος!! (τουλαχιστον για φετος)
Θα σας πω οτι, αν στους επομενους 3 αγωνες (Αγγλια-Ολλανδια-Ιταλια) μαζεψει 90+!! βαθμους
Μαλλον το τελος της χρονιας, θα εχει εκπληξεις!! για τους..................νεους!!!
θες να πεις να παει απο τους 58 στους 90?? ε,και?? οι αλλοι θα εχουν παει στους 150...
γιατι για να μαζεψει 90+ βαθμους σε 3 αγωνες με την καθε πρωτια να δινει 25..ειναι λιγο δυσκολο...![]()
![]()
![]()
και γω υποστηριζω ροσι και πιστευω οτι εχει ακομα να δωσει.πιστευω οτι θα προσπαθησει για ενα πρωταθλημα με ντουκατι ωστε να αποσυρθει.το αν μπορει θα φανει απο του χρονου..
παντως τα τελευταια χρονια οι καλυτερες μαχες που εχουμε δει ηταν με πρωταγωνιστη τον ροσι.
και ο χορχε περσι αλλα και ο στονερ φετος το μονο που κανουν ειναι να φευγουν μπροστα και να εξαφανιζονται..στην ισπανια προχτες ηταν απο τους πιο βαρετους αγωνες..
γενικα ο βαλε προσφερει πολυ θεαμα και νομιζω οτι το αθλημα ακομα τον χρειαζετε.