Σας προσκαλούμε όλους στην 2η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 10/05/2025. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ...
Διαβάζει comics κανείς? Τα αγαπημένα σας? Αυτά που έχουν χαραχτεί βαθειά μέσα στη μνήμη σας? Αυτά που σας γέμισαν με αγωνία και συγκίνηση? Παλιά όπως ο Μικρός Ήρωας ή ο Τιραμόλας Κλασικά όπως τα παπιά του θείου Walt ή πιο μοντέρνα όπως τα παπιά του Rosa 300
"Qu ils mangent de la brioche"
Ο Κίτρινος Μπάσταρδος της επιτυχίας Sin City, αλήθεια, ποιος είχε αφεθεί στον κόσμο της μαύρης κι άραχνης μελάνης, πριν δει την ταινία? (όχι εγώ) badass όσο δεν πάει....
Ριμέμπερ, ριμέμπερ δε φιφθ οφ Νοβέμπερ..... Μανιφέστο.....
Ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες.... Βίος και πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντάκ (του Don Rosa ) Αχχχχ, η πρώτη μου δεκάρα.....
Το βραβευμένο Locke & Key, αποδεικνύει πως δεν υπάρχει όριο στη φαντασία και στην κακία του κολλητού σου φίλου...
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed Ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες.... Βίος και πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντάκ (του Don Rosa ) Αχχχχ, η πρώτη μου δεκάρα..... +1 ...και ακολουθουν σε αποκλειστικοτητα φωτογραφημενο το αρχειο με τα αγαπημενα του Καπ10
Αν είχατε λιώσει την βιντεοκασέτα που σας είχε δανείσει ο μεγαλύτερος ξάδελφος με τη Νύχτα των Ζωντανών-Νεκρών του Ρομέρο, τότε αυτό θα το λατρέψετε.... Just make it through the day.....
Είναι σκοτεινά και.... ακούς έναν ήχο σαν σύρσιμο... Ανοίγεις την πόρτα και.....
Φυσικά, αν σου αρέσει ο Romero, αγοράζεις αυτό, οπωσδήποτε!
Τι δεν έβαλα? Α! τρισδιάστατα comics, ο υπολογιστής συναντά την πένα Και η Σοβιετική Ένωση την πλήρωσή της.... Αλλά την ακμή πάντα την ακολουθεί η παρακμή. Sci-Fi action με ωμή βία και παραφυσικό υπόβαθρο The Red Star
Γενικά, τα comics με Ζούπερ Ήρωες δεν που πολύ-άρεσαν. Εκτός από......... Τον Σούπερ Γκούφυ! :rotflmao: :rotflmao:
Ο αγαπημένος μου εξωγήινος συμβιωτικός οργανισμός ( ) που έχει την ικανότητα να φέρει στην επιφάνεια τον χειρότερο εαυτό σου είναι μακράν ο Venom Αλλά από το "The Amazing Spider-Man", με τα Amazing στήθη της Mary-Jane....
DAYEM!
Τί θα πάρεις αν συνδυάσεις αυτιά ποντικού, το στυλ του Χάμφεϋ Μπόγκαρτ, την ερευνητικότητα του Σέρλοκ Χόλμς και 200ml γκαφοσύνης και χιούμορ? Μίκυ Μυστήριο...