+1000 ! Απο τα αγαπημενα μου μαζι με ολα τα υπολοιπα τυπου Donald Duck!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες....![]()
![]()
Βίος και πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντάκ (του Don Rosa )
Αχχχχ, η πρώτη μου δεκάρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
+1000 ! Απο τα αγαπημενα μου μαζι με ολα τα υπολοιπα τυπου Donald Duck!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ένας από τους αγαπημένους μου ήρωες....![]()
![]()
Βίος και πολιτεία του Σκρούτζ Μακ Ντάκ (του Don Rosa )
Αχχχχ, η πρώτη μου δεκάρα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ciao Super Sic...
μην ξεχναμε και τον δικο μας λεανδρο με την "χωματερη "του
http://www.scribd.com/doc/1039102/-
![]()
Καλό! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
μην ξεχναμε και τον δικο μας λεανδρο με την "χωματερη "του
http://www.scribd.com/doc/1039102/-
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
"Simmons was murdered during a mission in Botswana for the USSG's Operation Knightstrike by best friend and fellow mercenary Bruce Stinson (also known as Chapel), at the order of Director Wynn.
Afterwards, Simmons is sent to hell because of his life as an assassin.
Making a deal with a devil, Simmons agrees to become a Hellspawn and serve Malebolgia if he is allowed to see his wife, Wanda, one last time.
Malebolgia returns Simmons to the world, but with little memory, a badly burned and disfigured body, and magical powers. He is also assigned a watch dog, known as the Clown. Simmons slowly realizes that five years have passed.
When he decides to visit Wanda for his "one final visit", he shapeshifts his body, but discovers his transformation ability cannot give him his former appearance.
He discovers that his wife, Wanda Blake, has since married his best friend, Terry Fitzgerald, and the two have a daughter, Cyan. His life over, Simmons has two choices before him: follow Malebolgia, or renounce the devil."
http://en.wikipedia.org/wiki/Spawn_%28comics%29
Ενδιαφέρον....
Τα έχω όλα....![]()
![]()
Όταν κυκλοφορούσαν ήμουν πολύ μικρός για να τους δώσω σημασία, προτιμούσα τους Χιούι, Λιούι και Ντιούι! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Δεν τα γνωριζεις?????
- Druuna (του μεγάλου Sarpieri)
- Blake & Mortimer (Edgar Jacobs - Βελγικη σχολή Ligne claire και συνσκιτσογραφος του Herge)
- Corto Maltese (φυσικα)![]()
Θα τα κοιτάξω όμως!![]()
Και αυτά τα έχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
εγω αυτο διαβαζα..![]()
![]()
![]()
Όπως και του Judge Dredd.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Τα έχω όλα....![]()
![]()
ΤΟΣΟ ενδιαφέρον, ε?![]()
Και καμιά 50-60 απο αυτά....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
antirix -symfonix
Ναι, ...και άνετα μεταφέρονται... τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή, στα αγγλικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΤΟΣΟ ενδιαφέρον, ε?![]()
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ (σε ολες τους τις μορφες...)
MARVEL COMICS (σχεδον ολα...)
ΑΓΟΡΙ γιατι ειχα πορωση με το δικαστη Ντρεντ τοτε...
Και λιγο απ'ολα ποτε - ποτε, αστεριξ, λουκυ λουκ, βαβουρα, παραπεντε, MAD (το θυμαται κανεις αυτο?) το αμερικανικο κυριως, και κατι Ταραρατατα, Ζακουλα, ΤΕRROR, Oltretomba (αυτο ειναι Ιταλικο...) για την καταπιεσμενη προ-εφηβικη σεξουαλικοτητα των '80ς...![]()
![]()
Και φυσικα, δεν ελειψε ο υπερμεγεθης τρισμεγιστος ΑΡΚΑΣ!!!!
Εχω πορωση ακομα με την καλη εικονογραφηση...
Ειναι οντως ΤΕΧΝΗ...
![]()
![]()
![]()
αν όταν ήσουν μικρός δεν έδινες σημασία στη druuna κάτι δε πήγαινε καλά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Όταν κυκλοφορούσαν ήμουν πολύ μικρός για να τους δώσω σημασία, προτιμούσα τους Χιούι, Λιούι και Ντιούι! :rotflmao:![]()
Θα τα κοιτάξω όμως!![]()
και καπταιν.. serpieri είναι![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
καλα ντε, ενα λαθος καναμεΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
και καπταιν.. serpieri είναι![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais