nope,Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Χμου.. φαντάζομαι χρειάζομαι account σε αυτό το picasa για να τις κατεβάσω (στην αρχική ανάλυση), ε?
ανοίγεις τη φώτο, όταν φορτώσει το photo information στα δεξιά σου πατάς το download απο πάνω κλπ κλπ κλπ![]()
![]()
nope,Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Χμου.. φαντάζομαι χρειάζομαι account σε αυτό το picasa για να τις κατεβάσω (στην αρχική ανάλυση), ε?
ανοίγεις τη φώτο, όταν φορτώσει το photo information στα δεξιά σου πατάς το download απο πάνω κλπ κλπ κλπ![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
ο panvas μου ξέφυγε .... αλλά επιφυλάσσομαι για του χρόνου![]()
![]()
Θενξ ρε αγόρι. Κλίκαρα το "download" στο αρχικό μενού και μου έβγαζε μόνο "download to picasa", το οποίο με έβαλε σε υποψίες. CheersΑρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
nope,
![]()
![]()
Life begins at 45°.
daz εχουμε το ιδιο μπουφαν ακριβως.
Γιατι σαν να εχουν ξεβαψει τα κοκκινα? Ποσες φορες το εχεις πλυνει?![]()
Δεν είναι απ' το πλύσιμο, έχει γράψει πολλά χλμ. Το φοράω συνέχεια χειμώνα καλοκαίρι και έχει φάει πολύ νερό και πολύ ήλιο. Έχω και ένα dainese αλλά δεν το φοράω ποτέ γιατί δεν έχει προστατευτικά, οπότε την έχει πληρώσει αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
daz εχουμε το ιδιο μπουφαν ακριβως.
Γιατι σαν να εχουν ξεβαψει τα κοκκινα? Ποσες φορες το εχεις πλυνει?![]()
Και ακόμα νερό δεν έχει βάλει!!!
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
ο panvas μου ξέφυγε .... αλλά επιφυλάσσομαι για του χρόνου![]()
![]()
Γενικά τις αποφεύγω...
![]()
Όμορφες φωτογραφίες παιδιά. Ειδικά του Γρηγόρη!
Να ευχαριστήσω μία ακόμα φορά τον Καπετάνιο και όποιον άλλο το οργάνωσε, το καταφύγιο αλλά και το εστιατόριο καταπληκτικά και βέβαια, όταν γύρισα σπίτι ούτε που είχα φανταστεί ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα... Σπύρος για λίντερ!!!! Ρισπέκτ...
Μία και μοναδική φωτό από μένα μιας και είχα άλλα στο νου μου...
Ο Τριμέγιστος καντηλιάζει τον Πακετάνιο για τις οδηγίες του...
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
σε ειδε το φορτηγο και παραμερισε να διαβεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()