Σελίδα 41 από 130 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δεν είναι μπάζα για να τα ξεφορτωθούν..
    Με τα σημερινά δεδομένα πιστεύω πως για τις κερδοφορίες τους, είναι.
    Έστω όμως, ότι στην συμφωνία για το νέο δάνειο, μπαίνει και ο όρος , ότι αντί για ρευστό, παίρνεις και τα τάδε ομόλογα τους (του Ελληνικού Δημοσίου) σε τιμή fix.
    Στην δανειακή σύμβαση (όχι στο μνημόνιο) προβλέπεται αυτό, δηλ. η μεταβίβαση του χρέους (από τους δανειστές, όχι τον δανειζόμενο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Επίσης η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων στο Αιγαίο και πέριξ αυτού δεν είναι απόφαση της Ελλάδας κι η Τουρκία δεν περνάει και την καλύτερη φάση της..
    Συμφωνώ....ακόμα και μετά το Νταβός όμως, μπορείς (έστω και λίγο) να τα χρησιμοποιήσεις ως διαπραγματευτικό ατού, ειδικά τώρα που είσαι στα τέσσερα......αυτό βέβαια θέλει και κάκαλα, και ακεραιότητα
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Διαβαζω και ακουω πραγματα που ο πασχων απο καταθληψη Καβαφης με το "αποχαιρετα τα την ,τη λογικη σου που χανεις" μοιαζει ο πιο καταλληλος ψυχολογος να περιγραψει τους Ελληνες του 2011 μ.Χ

Καταλαβαινω οτι σας εχουν πιπιλησει το μυαλο τα ΜΜΑποβλακωσης,καταλαβαινω οτι οταν ξαφνικα βρισκεσται ξεβρακωτοι απο εκει που φοραγατε μεταξωτα βρακακια ειναι καπως.....
    Ομως καποια στιγμη τα ψεμματα τελειωνουν,ο καθε κατεργαρης στον παγκο του κλπ κλπ

Πρωτα απ-ολα θα προτεινα να ακουσετε το ποντκαστ 6/6 του Μ.Ανδρουλακη ο οποιος περιγραφει ακριβως τι συμβαινει και τι προκειται να συμβει ΑΝ δεν αλλαξουν ορισμενα πραγματα.

Για την κατασταση της Ελλαδας ΔΕΝ φταινε οι ξενοι αλλα οι ΓΚΡΗΚ ιθαγενεις.
    Η παραπληροφορηση παει συννεφο...ο καθε πικραμενος ανοιγει ενα μπλογκ και απο εκει που πεταλωνε μυγες τωρα μιλαει για οικονομια μικρο κ μακρο οικονομια και αλλοι που και αυτοι ξεψειρηζαν γρυλλους διαδιδουν φημες και αυτοι για να πουν τον πονο τους και ετσι η καθε @@ρια καποιου γιγαντωνεται και θεριευει με τα σημερηνα αποτελεσματα....και θυμιζω πως σε μια μερα εγιναν ΠΟΛΛΟΙ Γκρηκ χρηματιστες και αφου τα εχασαν ολα εφταιγαν ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτους...η Μοσαντ,οι Εβραιοι,οι Αμερικανοι οι Γερμανοι οι Ιαπωνες και οι Ανουνακι του Λιακοπουλου.Εμενα δεν ηρθε κανεις να με απειλησει για να παιξω στο χρηματιστηριο...μπορει να ετυχε μονο σ-εμενα.

Αυτομαστιγωνομαστε συνεχεια...ζηταμε λεφτα για να μπαλοσουμε @@κιες που εχουν γινει αλλα παραλληλα φωναζουμε οτι χρεωκοπουμε και μεσα σε μια παγκοσμια κριση ε-απαιτουμε να μας δωσουν ΠΑΛΙ λεφτα αυτοι που εμεις απο την αλλη κραζουμε!
    Διαμαρτυριες και αλλες @@ριες θα ειχαν νοημα σε μια κοινωνια κοινωνικα ηθηκη και δικαιη..στην μπανανια δεν εχει κανενα νοημα...διαμαρτυρωμαστε γιατι τα θελουμε ολα οπως πριν...δλδ..φουλ της φοροδιαφυγης,της μιζας,του φακελωματος,του ξερεις ποιο δοντι εχω εγω,του αναπηρου που παιρνει επιδωμα ενω δεν ειναι αναπηρος,του περιφερειαρχη που δινει δουλειες στον αδερφο του κ παραλληλα σε 5 κοματοσκυλα,το ρουσφετι,το γλυψιμο,τον "καταληλοτερο" που μιλαει οποτε αυτος γουσταρει και αν γουσταρει κλπ κλπ

Και για να μην νομιζει κανεις οτι μιλαω εκ του ασφαλους...εγω απο της Ελληνικες @@ εχασα πολλα λεφτα και πληρωνω ακομα περισσοτερα στην Ελλαδα ,ομως απο την αλλη καταλαβαινω οτι αν δεν αλλαξουν τα πραγματα Ελλαδα δεν θα υπαρχει και Ελλαδα δεν θα υπαρχει γιατι πολλοι δεν καταλαβαν τι σημαινει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ακομα και τωρα αρνουνται να το καταλαβουν....

Οσο αναφορα ορυκτο πλουτο που μπορει να μας ξελασπωσει...δεν τα πολυπιστευω γιατι αν υπηρχε θα ειχαν φροντησει καποιοι να τα ξεπουλησουν.

Αυτο που χρειαζεται σημερα η Ελλαδα και ο Ελληνας ειναι εκτος απο το κραξιμο -βαζω και τον ευατο μου μεσα- και την ξερωλιαση, ειναι ΛΥΣΕΙΣ πραγματικες και οχι ουτοπικες,δραση,ομονοια και τολμη...οταν περασει η κριση μπορουμε και παλι σαν πρωτα να βγαζουμε ο ενας το ματι του αλλου.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Πρωτα απ-ολα θα προτεινα να ακουσετε το ποντκαστ 6/6 του Μ.Ανδρουλακη ο οποιος περιγραφει ακριβως τι συμβαινει και τι προκειται να συμβει ΑΝ δεν αλλαξουν ορισμενα πραγματα.

Άσε , την άποψη ότι θα μας σώσει μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους την έχουν πει κι άλλοι. Δεν χρειάζεται να μας την πει και το αριστερό πόκεμον με την πράσινη χλαμύδα.
    Κολαούζο του Παπαντρέου κι αυτός. Αλήθεια, το μνημόνιο το ψήφισε αυτός ή όχι (ρητορική ερώτηση).
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Banned Το avatar του/της WebD
    [B να ακουσετε το ποντκαστ 6/6 του Μ.Ανδρουλακη ο οποιος περιγραφει ακριβως τι συμβαινει και τι προκειται να συμβει ΑΝ δεν αλλαξουν ορισμενα πραγματα.
    [/B]
    Και μόνο που αναφέρεις τον μεγαλύτερο πολιτικό και κομματικό κωλοτούμπα φαίνεται ότι τελικά εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα από τα όσα έγιναν και γίνονται στην Ελλάδα...

Μήπως δεν είναι οι άλλοι οι ξερώλες;

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μα γιατι αυτοι που ψηφιστηκαν δεν ειναι προσωπικοτητες?
    εδω εκαναν αγωνα να μας πεισουν για το ποσο θεος ειναι ο γαπ και οι λοιποι

και μια αφελης απορια. οσοι ειναι υπερ μιας κυβερνησης προσωπικοτητων μπορουν να μας πουν ποιοι θα επιλεξουν αυτες τις "προσωπικοτητες"?

ο ανδρουλακης εχει βρει το μηνα που θρεφει τους 11. ειναι βουλευτης επικρατειας, το 8αρι πεφτει ανελειπως, φυσικα ψηφιζει ΟΛΑ τα νομοσχεδια και αυτος το παιζει και καλα "ειμαι στην απεξω"
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ...
    :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν θα με χαλαγε ναχα τα χερια μου πανω στη συντροφισσα μαρια

ειδικα καμια 15ετια πριν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    δεν θα με χαλαγε ναχα τα χερια μου πανω στη συντροφισσα μαρια

ειδικα καμια 15ετια πριν....
    Νεκρόφιλος;

:a53: :a53: :a53:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Νεκρόφιλος;

:a53: :a53: :a53:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εφτυσα τον καφε ρε βλακα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Άσε , την άποψη ότι θα μας σώσει μια κυβέρνηση προσωπικοτήτων από όλους τους χώρους την έχουν πει κι άλλοι. Δεν χρειάζεται να μας την πει και το αριστερό πόκεμον με την πράσινη χλαμύδα.
    Κολαούζο του Παπαντρέου κι αυτός. Αλήθεια, το μνημόνιο το ψήφισε αυτός ή όχι (ρητορική ερώτηση).
    Εξαρταται πως αντιλαμβανόμαστε το χρωσταω λεφτα!!
    υπαρχει περιπτωση ο υπερχρεωμενος να βαζει αυτος τους ορους και οχι ο πιστωτης?
    Δηλαδη εχει παει ποτε κανενας σε τραπεζα και εχει πει κοιτα θα μου δωσεις δανειο αλλα με τις προυποθεσεις που βαζω εγω και οχι εσυ που θα μου δωσεις τα λεφτα και αν σου αρεσει???

Αν τωρα πουμε δεν χρωσταει τιποτα η Ελλαδα δεν αναγνωριζουμε κανενα χρέος κλπ και σας κανει χαρουμενους δεν νομιζω οτι θα ειστε το ιδιο χαρουμενοι αν τα "αφεντικα σας " στην δουλεια σας πουν δεν αναγνωριζω κανενα μισθο,δεν σου χρωσταω τιποτα.
    Αυτο λεγεται αφερεγγυότης και δεν υπαρχει περιπτωση να δει η Ελλαδα ποτε ουτε κονγκολεζικο φραγκο υπο μορφη δανειου.

Εγω λοιπον ρωταω αφου εχουμε αντιληφθει ποια ειναι η πραγματικοτητα τι θα εκανε καποιος απο εμας αφήνοντας εξω τα φανταστικά σεναρια χρυσου,πετρελαιου,αεριου,ουρανιου κλπ.

@ gigenis φώτισε με ,με το τι γινεται γιατι υπαρχει περιπτωση να εχω μαυρα μεσανυχτα...πες μου τι ξερεις?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Εγω λοιπον ρωταω αφου εχουμε αντιληφθει ποια ειναι η πραγματικοτητα τι θα εκανε καποιος απο εμας αφήνοντας εξω τα φανταστικά σεναρια ...πετρελαιου,αεριου,....
    Καθόλου φανταστικά, όπως αποδεικτικά προέκυψε...
    Αυτοσκοπός ήταν, κολλητέ μου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Banned Το avatar του/της WebD
    @ gigenis φώτισε με ,με το τι γινεται γιατι υπαρχει περιπτωση να εχω μαυρα μεσανυχτα...πες μου τι ξερεις?
    Δεν είμαι μάγος να σε φωτίσω..... αλλά δεν μπορείς να βαφτίζεις ξερώλες όσους έχουν αντίθετη άποψη επειδή είπε μια παπαριά ο Ανδρουλάκης.

Επίσης δεν μιλάνε όλοι για άρνηση τους χρέους, αλλά για έλεγχο του χρέους. Από που προήρθε, ποιοι ευθύνονται (πολιτικοί, εταιρείες - Εγχώριοι και μη) και πόσο από αυτό είναι νόμιμο για να το πληρώσουμε.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση πρεμούρα από απλούς ανθρώπους (από τους πολιτικούς το καταλαβαίνω είναι υπάλληλοι) για το αν θα πάρουν τα λεφτά τους οι τραπεζίτες!!!

Πρώτα οι μισθοί, συντάξεις, παιδεία και υγεία... κι αν περισσέψει κάτι τότε θα το δώσουμε στα νόμιμα χρέη κι όχι το αντίθετο!

Υ.Γ. Άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα εδώ και δύο μήνες τα διόδια του τμήματος Κόρινθος-Πάτρα θα έπρεπε να κλείσουν καθώς σύμφωνα με την σύμβαση τα έργα θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε 32 μήνες... πράγμα που δεν έγινε!! αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν τα λαμόγια να εισπράττουν κανονικά και βαφτίζουν τον κόσμο μπαταχτσή! Να χαιρόμαστε τους πολιτικούς και την δικαοσύνη!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Εξαρταται πως αντιλαμβανόμαστε το χρωσταω λεφτα!!
    υπαρχει περιπτωση ο υπερχρεωμενος να βαζει αυτος τους ορους και οχι ο πιστωτης?
    Δηλαδη εχει παει ποτε κανενας σε τραπεζα και εχει πει κοιτα θα μου δωσεις δανειο αλλα με τις προυποθεσεις που βαζω εγω και οχι εσυ που θα μου δωσεις τα λεφτα και αν σου αρεσει???

Αν τωρα πουμε δεν χρωσταει τιποτα η Ελλαδα δεν αναγνωριζουμε κανενα χρέος κλπ και σας κανει χαρουμενους δεν νομιζω οτι θα ειστε το ιδιο χαρουμενοι αν τα "αφεντικα σας " στην δουλεια σας πουν δεν αναγνωριζω κανενα μισθο,δεν σου χρωσταω τιποτα.
    Αυτο λεγεται αφερεγγυότης και δεν υπαρχει περιπτωση να δει η Ελλαδα ποτε ουτε κονγκολεζικο φραγκο υπο μορφη δανειου.

Εγω λοιπον ρωταω αφου εχουμε αντιληφθει ποια ειναι η πραγματικοτητα τι θα εκανε καποιος απο εμας αφήνοντας εξω τα φανταστικά σεναρια χρυσου,πετρελαιου,αεριου,ουρανιου κλπ.

Φανταστικό σενάριο είναι το ότι θα μπορέσουμε να αποπληρώσουμε το χρέος , όπως υποστηρίζει ο ΓΑΠ και τα κατοικίδιά του (ανδρουλάκης βλέπε).

Είμαστε σε καλό δρόμο να φτάσουμε τα 400 δις χρέος και βλέπω ότι οι φίλοι μας είναι πρόθυμοι να μας δώσουν άλλα 90 για να πίασουμε την 500αρα που κερδίζει. Με άλλα λόγια χρέος διπλάσιο από το ΑΕΠ. Αν το να απολήρώσεις τέτοιο χρέος δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ε δεν ξέρω τι είναι.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

1 ως γνωστον δεν εχει σημασια τοσο ποσα χρωστας αλλα η ικανοτητα σου να αποπληρωνεις. και μεις εχουμε διαλυμενη παραγωγικη βαση η οποια εντος -αυτης της- εε δεν ανασυντιθεται

2 ως γνωστον επισης οσα πιο πολλα χρωστας τοσο μεγαλυτερη διαπραγματευτικη δναμη εχεις στη λογικη οτι ο δανειστης θα χασει, εσυ χαμενος εισαι. ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κρατος που καλθπτεται απο το διεθνες δικαιο περι εθνικης κυριαρχιας δηλ. δεν μπορει να απωλεσει δημοσια περιουσια (πραγμα που υπαρχει στο υπογραφεν μνημονιο)

3 συγχαρητηρια για το νεο κεφαλκο φορο που ετοιμαζουν. μεγαλα τζιμανια στο υπ.οικ. προσωπικοτητες....

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...&artid=4634854
    Εκτακτη εισφορά για τέσσερα χρόνια
    Θα ισχύσει αναδροµικά από το 2010 και αντικαθιστά τη µείωση αφορολογήτου και την εξίσωση του φόρου πετρελαίου

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF