Ωραίος ο φίλος και εγώ μαζί σου .
Ωραίος ο φίλος και εγώ μαζί σου .
Εγώ θα σου λεγα να είσαι λιγότερο αρνητικός.. Ξέρει τι σου λέει ο GIXXERAKIAS και συμφωνώ απόλυτα μαζί του έχοντας τετράχρονο 125 και βλέποντας την διαφορά μετά το στρώσιμο με φίλο που τα πήραμε μαζί.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχοντας αλλάξει μία ντουζίνα δίτροχα μάλλον δεν το λέει από κόμπλεξ.. Στην τελική δεν έχει τίποτα να χάσει η να κερδίσει.. κοινώς..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
άντε ρε να χαθείτε όλοι που κάθεστε και στρώνετε τα 125 :rotflmao: :rotflmao:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
με 4.000 που κάνει το συγκεκριμένο.. όχι στρώσιμο.. στο σαλόνι θα έπρεπε να κοιμάται το βράδυ..Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
άντε ρε να χαθείτε όλοι που κάθεστε και στρώνετε τα 125 :rotflmao: :rotflmao:![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Γρήγορος δεν είμαι και ούτε το έπαιξα ποτέ σε κανέναν αλλά ούτε και σε σένα,δεν σε γνωρίζω άλλωστε.Το μόνο που προσπάθησα να προστατέυσω ήταν τον κινητήρα σου από εσένα και εσένα απο τραβήγματα μετέπειτα,αν δεν το καταλαβαίνεις πάσο.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas275
Εγω ξέρω πως έχουμε μαζευτοι όλοι η γρήγοροι στην Ελλάδα και όλοι το πέζουν ειδικοί .![]()
Το αυτό!!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχοντας αλλάξει μία ντουζίνα δίτροχα μάλλον δεν το λέει από κόμπλεξ.. Στην τελική δεν έχει τίποτα να χάσει η να κερδίσει.. κοινώς..
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
kostas275 μην αρπάζεσαι, όλες οι συβουλές είναι φιλικές! Οπότε μην γίνεσαι καχύποπτος.
Μπορεί τα λεγόμενα του Ταχυδρόμου δυστηχώς πολλες φορες να ισχυουν στην κοινωνια μας αλλά στην προκειμενη δεν εχουν καμμία σχέση.
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Δεν αρπάζομαι απλός είπα να γράψω κάποια χαρακτηριστικά για το μηχανάκι γιατί κανένα forum δεν έχει αναλυτικά με την ευκαιρία που το έχω στα χέρια μου και όχι από ένα απλό test drive που κάνουν κριτικές , δεχτες είναι οι απόψεις αλλά ξέρω κάποια πράγματα περισσότερα για το συγκεκριμένο μηχανάκι γιατί έχω διαβάσει το Manual όπως ορίζει ο κατασκευαστείς και το βλέπω και στην πράξη και λέω αυτά που βλέπω , με τρελαίνει η ηρωνια που λέει ο κάθε ένας .
το kill switch με τον διακόπτη ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα. Το κιλλ γειώνει το +, ενω ο διακοπτης, διακοπτει.
ετσι ελεγε ο παπους παλιοτερα, τουλαχιστον.![]()
![]()
και που τόλεγε και το ξανάλεγε, ποιος τον άκουγε...??Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ετσι ελεγε ο παπους παλιοτερα, τουλαχιστον.![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
και πήρατε BMW ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μην *****, κατι μάθαμε![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Ζητώ συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα...![]()
αχαχαχαχαααχεχεχεεε
![]()