Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Ο επιμένων ΕλληΝΙΚΑ;;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αφήστε το οικονομικό κομμάτι του Έλληνα επιχειρηματία αλλά ας δούμε την ίδια την δουλειά του..

Τόσα χρόνια τους τ' ακουμπάγαμε.. λες δεν μπορεί, θα έχουν κάνει τα κουμάντα τους, θα ξέρουν τι τους γίνεται..

Πάω πριν λιγο καιρό στο κατάστημα που πήρα το RX7-GP (δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός ότι το αγόρασα από εδώ τώρα) επειδή μου έσπασε το κουμπωμα του μπροστά αεραγωγού..

- Καλησπέρα
    - Γεια σου (με ξέρουν)
    - Μου έσπασε αυτό
    - Ωχ.. GP είναι ε;
    - Ε ναι..
    - Θα πρέπει να το πας στον Ιταλό..
    - Γιατί ρε παιδιά;
    - Γιατί τα GP δεν ειναι σαν τα παλιά κι έχουν μανούρα για να γίνουν
    - Δλδ δεν ξέρετε να το φτιάχνετε; Μόνο τα μάγουλα αλλάζετε δλδ;
    - Ναι, δεν ξέρουμε, να πας στον Ιταλό αλλά απο αύριο.. τωρα θα έχει κλείσει (7μμ)
    - Μάλιστα, ευχαριστώ..

Πάω σε μαγαζί πιο κάτω και μου το φτιάξανε σε 10'..

Στο ιδιο μαγαζί πιο πάνω.. πάω για ολόσωμη..

- Γεια σας
    - Γεια σου
    - Ολόσωμη
    - Ωραία, έχουμε προσφορές
    - Να δω..
    - Αυτή.. 690 από 1290
    - "μένω άφωνος μ@λάκας"
    - "με κοιτάει"
    - γιατί αυτή η διαφορά;
    - περσινό μοντέλο

Με άλλα λογια τα περιθώρια κέρδους είναι ακόμα τεράστια και μας έχουν γραμμένους.. Στην τσέπη μας κοιτάνε και δεν τους νοιάζει η σχέση εμπιστοσύνης.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Επιμείνετε δεν επιμεινετε ελληνικα , τωρα με την πτωχευση δεν θα εχετε αλλη επιλογη.

2 μηχανες εσπρεσο , 4 καφετιερες φιλτρου , 2 mixer/shaker ηλεκτρικα για φραπε , 2 μαρκες ελληνικου καφε , ντεκαφεινε ,τσαι και χαμομηλι σε φακελακια....και ολη η εταιρια μου , πρωϊ-πρωϊ παραγγελνει ΦρεΝτο ΓΚαπουτσινο απο τον Γρηγορη.

Πολυ γουσταρω μια πτωχευση ρε γμτ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μπουφάν Triumph Steeve McQueen
    Υπαρχει τετοιο πραγμα και ακομα να βάλεις το link ????

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Tώρα βέβαια όλο αυτό κάνει και κύκλους.. γυρνάς -ας πούμε- και μας βρίσκεις όλους άνεργους επειδή δεν μας προτίμησες όταν επέλεξες (άσε στην απ'έξω τις τιμές μας που στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει και το κράτος από πίσω που κατά κάποιο τρόπο "αναγκάζει" να μένουν υψηλές..), αυτό σίγουρα θα έχει αντίκτυπο και σε σένα, οπότε; Χαμένοι απ'τη μια, χαμένοι κι απ'την άλλη..
    Το έπιασε το νόημα ο Μάκης.
    Απο την στιγμή που τα χρήματα δεν μένουν στον τόπο τους, αυτό επιβαρύνει τους πάντες!
    Ασε δε που το "Γιατί να πληρώνω μια χώρα που δεν με προσέχει" έχει γίνει σύνθημα στο στόμα των περισσοτέρων.
    Μήπως οι άλλες χώρες μας προσέχουν?? Προσφορές κάνουν...

Μην ξεχνάμε πως απο την στιγμή που καλομάθαμε στα Carrefour, Praktiker, Louis, Lidl κλπ κλπ. τα λεφτουδάκια μας αποχαιρέτησαν την Ελλάδα λόγω των δελεαστικών τιμών των "Γιγάντων".
    Οχι, δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω, απλά βλέπω πως τα αποτελέσματα στα επόμενα χρόνια θα είναι άκρως δραματικά για την Ελληνική αγορά!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Το έπιασε το νόημα ο Μάκης.
    Απο την στιγμή που τα χρήματα δεν μένουν στον τόπο τους, αυτό επιβαρύνει τους πάντες!
    Ασε δε που το "Γιατί να πληρώνω μια χώρα που δεν με προσέχει" έχει γίνει σύνθημα στο στόμα των περισσοτέρων.
    Μήπως οι άλλες χώρες μας προσέχουν?? Προσφορές κάνουν...

Μην ξεχνάμε πως απο την στιγμή που καλομάθαμε στα Carrefour, Praktiker, Louis, Lidl κλπ κλπ. τα λεφτουδάκια μας αποχαιρέτησαν την Ελλάδα λόγω των δελεαστικών τιμών των "Γιγάντων".
    Οχι, δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω, απλά βλέπω πως τα αποτελέσματα στα επόμενα χρόνια θα είναι άκρως δραματικά για την Ελληνική αγορά!
    Υπήρχε δλδ κρυφό νόημα;

Και για να σε βγάλω από το αδιέξοδο ή τις ενοχές σου.. Όταν μία χώρα δεν παράγει αυτά που καταναλώνει, τότε το χρήμα θα φύγει έξω έτσι κι αλλιώς και θα μείνει πισω χρέος από το εμπορικό ισοζύγιο..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Υπαρχει τετοιο πραγμα και ακομα να βάλεις το link ????

http://www.madss.com/eshopprod_cat_6...ion_Jacket.htm

Εαν το παραγγειλεις, προσοχη με τα νουμερα, ειναι τα αμερικάνικα (10 κατω)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και για να σε βγάλω από το αδιέξοδο ή τις ενοχές σου.. Όταν μία χώρα δεν παράγει αυτά που καταναλώνει, τότε το χρήμα θα φύγει έξω έτσι κι αλλιώς και θα μείνει πισω χρέος από το εμπορικό ισοζύγιο..
    Ναι... σωστό κι'αυτο.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Υπήρχε δλδ κρυφό νόημα;

+ 1074

Πάντως υπάρχουν και περιπτώσεις που έβαλαν μυαλό οι Ελληνες μαγαζάτορες αν οχι οι αντιπρόσωποι.

Πριν 2 χρόνια διάβαζα σε μαγαζί φίλου, έντυπο με τις 'νεες' προσφορές της αντιπροσωπείας για λάστιχα γνωστής μάρκας.

Το έντυπο είχε κι ενα κείμενο όπου ανέφερε οτι οι νέες εκπτώσεις είχαν σκοπό να αντιμετωπίσουν το 'πρόβλημα του internet!'.

Οι τιμές που τα έπαιρνε ο φίλος απο την αντιπροσωπεία ήταν πανάκριβες, και φυσικά θα έπρεπε να βγάλει κι αυτός κάτι...
    Με την έκπτωση επαιρνε χονδρική το ζευγάρι 120 Ευρώ πιο ακριβά απ ότι τα πήρα απο Αγγλία.
    Οπότε σε αυτη την φάση το inernet δεν ηταν το πρόβλημα αλλά η λύση φυσικά.

Σήμερα όμως δύσκολα θα βρεί κάποιος καλύτερη προσφορά σε λάστιχα απ' έξω, απ ότι στις προσφορές γνωστων λάστιχάδων εδώ. Δεν ξέρω απο που τα παίρνουν και τι κάνουν, αλλά εφ όσον οι τιμές είναι εφάμιλλες φυσικό είναι να τα αγοράζω από τον Ελληνα λαστιχά που θα μου τα τοποθετήσει κιόλας κι αν κατσει καμμια στραβή, θα με υποστηρίξει.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Η διαφορά των 35 ευρώ δεν είναι μικρή σίγουρα
    αλλά ίσως να τα δώσεις για τα μεταφορικά από Γερμανία. Εντάξει αυτό είναι
    ένα παράδειγμα, ίσως σε κάποια άλλα αγαθά να βρεις πολύ καλύτερες τιμές
    στο εξωτερικό.
    Αυτό προσπαθώ να επισημάνω φίλε μου.
    Τα μεταφορικά στην ίδια περίπτωση των 5-10 κιλών δεν ξεπερνάνε τα 5€ σε επιχειρήσεις του εξωτερικού. Τα ταχυδρομεία κρατάνε πολύ χαμηλά τις τιμές τους, αντιθέτως με τα ΕΛΤΑ.
    Ίσως τα ΕΛΤΑ να ξεψάρωσαν βλέποντας τις τιμές των courier ACS, DHL που σου ζητάνε τα σώβρακά σου για να μεταφέρουν κάτι στο εξωτερικό!!
    Τα ΕΛΤΑ παρόλο που είναι "τσιμπημένα" παραμένουν η οικονομικότερη λύση στην Ελλάδα (μετά απο τα δέματα που μεταφέρουμε με τα λεωφορεία.. Το λάδι απο το χωριό, κλπ κλπ).

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ....

Σήμερα όμως δύσκολα θα βρεί κάποιος καλύτερη προσφορά σε λάστιχα απ' έξω, απ ότι στις προσφορές γνωστων λάστιχάδων εδώ. Δεν ξέρω απο που τα παίρνουν και τι κάνουν, αλλά εφ όσον οι τιμές είναι εφάμιλλες φυσικό είναι να τα αγοράζω από τον Ελληνα λαστιχά που θα μου τα τοποθετήσει κιόλας κι αν κατσει καμμια στραβή, θα με υποτηρίξει.

Α γεια σου..

Σήμερα όμως δύσκολα θα βρεί κάποιος καλύτερη προσφορά σε λάστιχα απ' έξω, απ ότι στις προσφορές γνωστων λάστιχάδων εδώ. Δεν ξέρω απο που τα παίρνουν και τι κάνουν, αλλά εφ όσον οι τιμές είναι εφάμιλλες φυσικό είναι να τα αγοράζω από τον Ελληνα λαστιχά που θα μου τα τοποθετήσει κιόλας κι αν κατσει καμμια στραβή, θα με υποτηρίξει.
    Πλέον όταν κοιτάξω για μεταχειρισμένα λάστιχα για την μηχανή (είπαμε, δύσκολοι καιροί), επιλέγω να αγοράσω απο το Brno της Τσεχίας (60€ το ζευγάρι), που μου βγάζουν άνετα το καλοκαίρι...
    Απο Ελλάδα, όσο ήμουν εκεί, έβρισκα μεταχειρισμένα απο 120 έως 150€.. Ε, έχει διαφορα!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Πλέον όταν κοιτάξω για μεταχειρισμένα λάστιχα για την μηχανή (είπαμε, δύσκολοι καιροί), επιλέγω να αγοράσω απο το Brno της Τσεχίας (60€ το ζευγάρι), που μου βγάζουν άνετα το καλοκαίρι...
    Απο Ελλάδα, όσο ήμουν εκεί, έβρισκα μεταχειρισμένα απο 120 έως 150€.. Ε, έχει διαφορα!
    Μεταχειρισμένα λάστιχα και κράνη είναι κατι που ποτέ δεν κατάλαβα.

Πριν 10 μέρες εβαλα Dragon Supercorsa Pro 120-180 με 240 Ευρω, αν σου λεει κάτι. Δεν ξέρω αν διάβασες το κείμενο παραπάνω, αλλά το ζουμί είναι οτι τα τελευταια 2 χρόνια στην αγορά ελαστικών μοτό οι τιμές εχουν αλλάξει ριζικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πριν 10 μέρες εβαλα Dragon Supercorsa Pro 120-180 με 240 Ευρω, αν σου λεει κάτι. Δεν ξέρω αν διάβασες το κείμενο παραπάνω, αλλά το ζουμί είναι οτι τα τελευταια 2 χρόνια στην αγορά ελαστικών μοτό οι τιμές εχουν αλλάξει ριζικά.
    Σωστος.
    Ξαναγυρισα στον λαστιχα μου φετος.
    Οσο τα εβρισκα Αγγλια , τα ειχε κιαυτος , ετοιμοπαραδοτα μαλιστα.
    Α...και καφεδακι κερασμενο μεχρι να γινει η αλλαγη.
    Ευέλικτοι επιχειρηματιες.

Βεβαια , επειδη του εχω θαρρος , περισυ που τον ρωτησα , το ταδε λαστιχο ποσο μου το αφηνεις?
    ΟΤαν του ειπα ποσο μου στοιχιζει περασμενο κομπλε απο Αγγλια μου ειπε χυμα :
    Παρτο απεξω Γιωργο , τι να σου πω. Εγω ουτε χοντρικη δεν το παιρνω τοσο.

Αρα μηπως αλλαξε κατι απο την μερια των αντιπροσώπων ???

1)Μεταχειρισμένο κράνος δεν παίρνω και ας μου το χαρίζανε!
    Μεταχειρισμένο σετ λάστιχα που μπορούν να μου βγάλουν 5 - 6.000 χλμ. με 60 - 80€ για ενα 6μηνο (μετά έρχονται τα κρύα και τα χιόνια στην βορειότερη Ευρώπη και η μηχανή κλειδώνεται το υπόλοιπο 6μηνο), είναι σίγουρα μια καλή αγορά ετησίως... στην δική μου περίπτωση τέλοσπάντων.

2)Σίγουρα οι τιμή των ελαστικών που αγόρασες είναι πολύ καλή, θα έλεγα πως αντιστοιχεί με αυτές του εξωτερικού, κάτι που με χαροποιεί... αλλά μέχρι εκεί. Ελπίζω κάποια στιγμη να κάνουν τις ίδιες τιμές και στα υπόλοιπα προϊόντα

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Χτες παρέλαβα ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που ήθελα για να φοράω με το κράνος, εδώ που είχα ρωτήσει δεν κυκλοφορούσαν, έτσι αναγκαστικά τα παρήγγειλα από Ηνωμένες Πολιτείες...Τα γυαλιά είχαν 70 ευρώ και με τα ταχυδρομικά πήγαινε 103 ευρώ...Περιμένοντας την παραγγελία μπήκα προχτές στο site της εταιρείας και ανακαλύπτω έκπληκτος πως πλέον είχαν και έλληνα αντιπρόσωπο (ενώ δεν υπήρχε όταν έκανα την παραγγελία)...Για να μην τα πολυλογώ, από ΗΠΑ τα γυαλιά έκαναν 70 ευρώ κι εδώ τα πούλαγε απο το site του 140€ !!!!! Ακριβώς διπλάσια τιμή!!!! Ακόμα και με τα μεταφορικά ποιο φθηνά μου ήρθε να τα παραλάβω από Μασσαχουσέτη παρά από Θεσσαλονίκη!!!
    Άλλο παράδειγμα...λέω ρε γαμώτο,ναι,να στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις και προϊόντα.'Επαιρνε η γυναίκα μου τυρί για τόστ που ήταν έμενταλ Γερμανίας και είπαμε να πάρουμε κασεράκι ελληνικό...Ρε παιδιά, 20 φέτες το γερμανικό είχαν 3€ και το κασέρι είχε σχεδόν 5€ η ίδια ποσότητα...έλεος!!!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μιλάτε Ελληνικά????
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2004, 17:07
  2. Nέα ελληνικά βιομετρικά διαβατήρια
    από Κανένας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 15:22
  3. τα Ελληνικά Στρατά!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ