Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Είναι γνωστό ότι βάση του νόμου του Μέρφι όποιος οργανώνετε και το ψάχνει εξονυχιστικά κάτι θα ξεχάσει ή κάτι θα πάθει ή και τα δύο... οπότε καλό ταξίδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργη
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Είναι γνωστό ότι βάση του νόμου του Μέρφι όποιος οργανώνετε και το ψάχνει εξονυχιστικά κάτι θα ξεχάσει ή κάτι θα πάθει ή και τα δύο... οπότε καλό ταξίδι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργη
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αυτά ειναι!!!![]()
Καλό δρόμο να έχεις, όλα τα άλλα λύνονται!
![]()
![]()
![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
ρε ειστε πολυ μαγκες, ζήτω τα φορουμ! αν υπηρχαν στην εποχη μου θα ειχα ταξιδεψει περισσοτερο. Sapadak δωσε μου τα λινκς αν και το πιθανοτερο ειναι να μην κλεισω γιατι δεν μπορω και δεν θελω να υπολογισω το πότε θα ειμαι που.
Πολύ καλό ακούγεται - τα χιλιόμετρα ΠΟΛΛΑ βέβαια!
Όρεξη - χρόνο - λεφτά να έχεις και είναι τέλεια!
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest
Βρε μη κλεισεις απλα εχετα στο χαρτη σημειωμενα που ειναι για να πας αν χρειαστει τελικαΑρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
ρε ειστε πολυ μαγκες, ζήτω τα φορουμ! αν υπηρχαν στην εποχη μου θα ειχα ταξιδεψει περισσοτερο. Sapadak δωσε μου τα λινκς αν και το πιθανοτερο ειναι να μην κλεισω γιατι δεν μπορω και δεν θελω να υπολογισω το πότε θα ειμαι που.
Hotel BARA
(Hegyalja 34-36, 11. Újbuda, 1118 Budapest)
Hotel BARA junior
(Hegyalja 34-36, 11. Újbuda, 1118 Budapest)
Ειχαμε μεινει στο BARA.
καθαρο μια χαρα, δεν εχει aircon μονο.
Α
Εχει και υπογειο παρκιν 3 επιπεδα
Από την μικρή μου εμπειρία να σου πω να ξοδέψεις όσο περισσότερο χρόνο γίνεται πριν και μετά τον αγώνα στην πίστα. Εκεί είναι το ζουμί. Ο αγώνας καθ' αυτός δεν...
Αν θες ρίξε μια ματιά και σε αυτή την καταπληκτική πόλη... Kutna Hora
Από εδώ!
Τέλος ένας παλιός θαμώνας του φόρουμ, νυν γυρολόγος των μοτοφόρουμ πάσης φύσεως, έχει πολύ υλικό να σε βοηθήσει: Εδώ,διάβασε και παρακάτω και αν θες κάνε και μία επίσκεψη στην φημισμένη εκκλησία. Εγώ το είχα αποφύγει.
Καλά να περάσετε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
αμα χορτασεις εσυ
φορτο για μενα μια τσεχα με χασκι ματια![]()
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
σκεφτομουνα και εγω λογω 15αυγουστο να παω...τελικα δεν...αλλα απο ενα γρηγορο ψαξιμο που ειχα κανει...και μπορεις να το κανεις και εσυ...το πιο οικονομικο ειναι οδικος...αθηνα-Brno 1800+ χλμ...απο Ancona ειναι 1200+ χλμ (βαζοντας μεσα και τα 200 της Πατρας) αλλα για εκεινη την περιοδο το πλοιο ειναι 200αρα ανετα(καταστρωμα εννοειτε)...χρονικα ειναι πιο γρηγορα να πας οδικος...για το καταλυμα γενικα δεν ειχα πολυψαχτει γιατι σκεφτομουνα για camping διπλα στην πιστα...βεβαια μπορεις να ψαχτεις για μακρυνα χωριουδακια αν θες κατι πιο οικονομικο σε κρεββατι...ειχα ψιλοκοιταξει γενικα και δεν κρατησα στοιχεια...αντε πηγαινε να εχουμε και εμεις info για την επομενη φορα (μας)...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
ετοιμαζομαι που λετε να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια (να δω και τον ροσι πριν πεθανω) και να ακολουθησω το επιτελικο σχεδιο γιουργια δηλ χωρις να εχω κλεισει ουτε εισητηριο για το πλοιο ουτε ξενοδοχεια ουτε εισητηριο για τον αγωνα. παρακαλω οποιος εχει αντιρηση να το πει τωρα διαφορετικα να σωπασει για παντα. χαρη παντως θα μου κανετε αν μου πειτε τι με συμφερει οικονομικα γενικως γιατι αν κολησω καπου θα ειναι μονο στο χρημα ο ανεπροκοπος. πχ αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο? να παρουμε δεδομενο οτι η ταλαιπωρια δεν με νοιαζει καθολου, αν και 43 ετων μπορω να οδηγω ολη μερα και να κοιμαμαι σε κλαδι δεντρου. θενκς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sapadak τα τσεκαρα ηδη θενκς. PanVas αυτο θα κανω, οσες περισοτερες βολτες με παιρνει. απο την φημησμενη εκκλησια δεν θα περασω γιατι δεν πιστευω και στο θεουλη, οποτε μονος μου πορευομαι. (χα ολα εναντιον μου ειναι). blackbusa πολυ κατατοπιστικά αυτα που λες.
καλα τα μειον 600 χιλ αλλα η διαδρομη μεσω βαλκανιων ειναι πανεμορφη.Φυσικα αν το βλεπεις το ταξιδι αποκλειστικα ως τελικο προορισμο την Τσεχια και αν θελεις πιο ξεκουραστα ειναι μεσω ιταλιας...δεν το συζηταω!!!
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
μεσω καραβιου χωρις καμπινα και με τον πανικο του αυγουστου δεν το βλεπω τοσο πιο πολυ ξεκουραστο...Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
καλα τα μειον 600 χιλ αλλα η διαδρομη μεσω βαλκανιων ειναι πανεμορφη.Φυσικα αν το βλεπεις το ταξιδι αποκλειστικα ως τελικο προορισμο την Τσεχια και αν θελεις πιο ξεκουραστα ειναι μεσω ιταλιας...δεν το συζηταω!!!![]()
λοιπον κανονιστε την πορεια σας. ειμαι πολυ επιρεπεις σε οτι λετε και σας ευχαριστω. μου αλαζετε το σκεπτικο αλλα εχουμε καιρο να τα λεμε, εγω αυτο που με νοιαζει ειναι απο που βολευει οικονομικα. αυτο να εχετε στο μυαλο σας. ηδη βρηκα εναν μηχανικο μεσα απο αυτο το φορουμ στην καλιθεα για ενα γερο σερβις και παω αποψε να το παρω. 423 ευρω θα δωσω και ειναι τα μισα απο οσα εχω να κανω στο μηχανακι πριν φυγω γιατι ηταν ''χρεπι'' οπως ειπε και ο μηχανικος.
Δεν παιρνεις και κανεναν ανορθωτη και αντλια βενζινης μαζι σου? Ποτε δεν ξερεις!!![]()
Αστειευομαι! Ευχομαι οτι καλυτερο![]()
οκ, αν πουμε λοιπον Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία και πισω, τι χρηματα να υπολογιζω για βενζινες διοδια? εχει κανεις αναλογη εμπειρια?
Θα μεταλάβω με νερό θαλασσινό
στάλα τη στάλα συναγμένο απ' το κορμί σου
σε τάσι αρχαίο, μπακιρένιο αλγερινό,
που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν..