Σελίδα 17 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 712131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Η συζητηση γινετε οχι μονο για το τωρα αλλα και για το μετα , γιατι αυτος που θα θελει να επιλεξει να εχει μεγαλυτερη βαση .
    και για του λογου το αληθες http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4 αυτο ειναι πραξη οχι λογια , και πανω απ΄ολα μετρο συγκρησεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kepler Fun
    Δηλαδή αγαπητέ Terens τέτοια απάντηση πωλητή δεν σου κάνει εντύπωση ?

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο με 20.000χλμ μοντέλο 06 και μετά από 1 χρόνο καίει λάδια και σου λένε θα στο φτιάξω με έκπτωση 50% και θα σου ξαναδώσω εγγύηση, αυτό τι είναι?

Δεν είναι καλή θέληση ? (για εμπορικούς βέβαια λόγους). Ξέρεις να το κάνει άλλη αντιπροσωπία στην Ελλάδα? Εγώ όχι.

Και μια και λέμε για γιαπωνέζικα να αναφέρω και την δική μου (μεμονωμένη ίσως) περίπτωση. Μετά από 3 χρόνια και περίπου 30Κ χλμ, αγορασμένο καινούργιο strom (Κηφισίας-Μαρούσι) άρχισε να καίει λάδια.

Τα service εως τότε αντιπροσωπίας και ουδέποτε ταλαιπωρημένο (ούτε καν πεσμένο από το stand).

Αρνητική αντιμετώπιση από όλους, το έδωσα ανταλλαγή σε έμπορο για ένα κομμάτι ψωμί και η suzuki έχασε για πάντα έναν πελάτη.

IΣΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.....

Νά έξηγήσω λοιπόν .....
    Δέν θά άγόραζα ποτέ κάποιο μηχανάκι που μού ύπόσχονταν ότι έπειδή
    στήν άγορά έχει βρωμίσει ότι καίει μοτέρ...........
    αύτοί θά μέ ΚΑΛΥΠΤΑΝ..
    Θά θεωρούσα καλή θέληση έκ μέρους τού καταστήματος, άν άγόραζα
    όποιοδήποτε μηχανάκι ,πού θά μπορούσε νά βγάλει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βλάβη,
    ΙΣΩΣ προσεχώς λόγω τού ότι είναι μεταχειρισμένο , ΚΑΙ.....
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ μού έδινε κάποιο είδος έγγύησης.
    Τό νά μού ύπόσχονται............ότι θά μέ καλύψουν έπειδή
    τό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ σκορπάει....??

ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ...??

έπίσης.........

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ....??

Άφού καί αύτός καί ό ύποψήφιος άγοραστής γνωρίζουν.....

Ύπάρχει άλλος τρόπος νά τού χρυσώσουν τό χάπι
    τού κακομοίρη τού άγοραστή...??

Θα θελα να ξερα αν το παιδι με το GS ηξερε το ιστορικο αυτου του μοτερ.
    Απο το 2006 που συστηθηκε εχει προβληματα.

Εγω παντως μια χαρα τα ξερα..... αλλα ελα που το ερωτευτικα ο μ@@κας.

Παλαιό μέλος
    Παρακολουθώ το thread από την αρχή και έτυχε να γνωρίσω το άτυχο παλικάρι σε μια εκδρομή στην Εύβοια. Μάλιστα εγώ του πρότεινα να σηκώσει το thread εδώ. Που να ξερα τότε...

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και μακάρι να μη συμβεί σε άλλους. Μέσα από το συνεργείο της Bmw έμαθα πως πρόκειται για πρόβλημα που είχαν τα πρώτα f800gs που βγήκαν. Από εκεί και πέρα μου είπαν δεν τίθεται κανένα θέμα με μεταγενέστερα μοντέλα.

Είμαστε μια παρέα η οποία αποτελείται (μέσα στα άλλα) από 5 f800gs . Όλοι μας μπαίνουμε χώμα, οι άλλοι συχνότερα από εμένα και οι 2 δεν έχουν χάσει trail ride μέχρι τώρα. Μάλιστα θα τρέξουν και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Τα μηχανάκια όλων μας είναι μαμά. Κανένα από αυτά δεν έχει κάνει κιχ! Σε κάθε σέρβις μόνο λαδάκια και τα προβλεπόμενα.

Στόχος μου σε αυτό το μήνυμα δεν είναι να πείσω κάποιον για την αξιοπιστία του μοντέλου. Ποσώς μ'ενδιαφέρει κιόλας. Μάλιστα κούφια η ώρα μπορεί στον οποιοδήποτε από εμάς να τύχει κάτι ακόμα και αύριο.

Το θέμα είναι πόσο εγκάθετοι είναι κάποιοι και το τι μπουρδολογία έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε ορισμένα σχόλια...

Σωστά δεν θα έπρεπε να συμβεί ότι συνέβη στο μοντέλο του φίλου και όντως η Bmw πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.Κι ας ήταν μεταχειρισμένο από το εξωτερικό, πράγμα που δε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι στρώσιμο ή τι χρήση έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
    Ωστόσο για κοιτάξτε λίγο πόσες σελίδες έχει φτάσει το thread. Έλεος , βγήκε κάθε καημένος και ξεσπάθωσε. Την τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο ήταν στο s1000rr (εντελώς τυχαία...)

Ξέρω πως δεν γίνομαι ευχάριστος σε πολλούς με αυτά που λέω, αλλά απλά δε με νοιάζει. Βγείτε έξω και χαρείτε τα μηχανάκια σας όποια και αν είναι αυτά.

Κι αν είναι Bmw εσείς ξέρετε γιατί τα πήρατε και καλά κάνατε. Αν δεν είναι πάλι ξέρετε και πάλι καλώς κάνατε.

Αν χαλάσει μια μέρα η μηχανή σας, προς Θεού ΜΗ βγείτε να το γράψετε στα φόρουμ. Ναι εγώ το λέω αυτό που πρότεινα στο φίλο να το γράψει. Ελάχιστοι θα στεναχωρηθούν μαζί σας και ακόμη πιο λίγοι θα κάνουν ή θα πουν κάτι που θα σας βοηθήσει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά θα εκμεταλευτούν την ευκαιρία για να πουν τη παπαριά τους. Και είναι άσχημο, ειδικά αν ο άλλος έχει τη στενοχώρια του. Ότι μηχανάκι και αν καβαλούσε, σίγουρα είναι δεμένος μαζί του και τον πονάει.

Εύχομαι ολόψυχα να είματε όλοι καλά και ποτέ να μη βρεθούμε στη θέση του φίλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX
    Θα θελα να ξερα αν το παιδι με το GS ηξερε το ιστορικο αυτου του μοτερ.
    Απο το 2006 που συστηθηκε εχει προβληματα.

Εγω παντως μια χαρα τα ξερα..... αλλα ελα που το ερωτευτικα ο μ@@κας.
    Ειναι γιατι πιστεψες οτι συμετεχεις σε κατι σημαντικο (BMW) και η συνεπειες δεν θα σε αγκιξουν δες και θα καταλαβεις γιατι δεν σου ειπα τυχαι οτι ολαστην ζωη ειναι μια επιλογη που την κανεις εσυ αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι τα κρητηρια σου.
    http://www.youtube.com/watch?v=ALg7D...layer_embedded

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ο κόσμος κουβαλάει πολύ κόμπλεξ & παράλληλα δεν έχει με τι να ασχοληθεί πραγματικά.
    Άντε, περιμένετε τώρα να έρθουν τα κουπόνια σας, αφού δείξατε πάθος και δύναμη στο θάψιμο της Βαυαρέζικης εταιρείας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Παρακολουθώ το thread από την αρχή και έτυχε να γνωρίσω το άτυχο παλικάρι σε μια εκδρομή στην Εύβοια. Μάλιστα εγώ του πρότεινα να σηκώσει το thread εδώ. Που να ξερα τότε...

Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και μακάρι να μη συμβεί σε άλλους. Μέσα από το συνεργείο της Bmw έμαθα πως πρόκειται για πρόβλημα που είχαν τα πρώτα f800gs που βγήκαν. Από εκεί και πέρα μου είπαν δεν τίθεται κανένα θέμα με μεταγενέστερα μοντέλα.

Είμαστε μια παρέα η οποία αποτελείται (μέσα στα άλλα) από 5 f800gs . Όλοι μας μπαίνουμε χώμα, οι άλλοι συχνότερα από εμένα και οι 2 δεν έχουν χάσει trail ride μέχρι τώρα. Μάλιστα θα τρέξουν και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν. Τα μηχανάκια όλων μας είναι μαμά. Κανένα από αυτά δεν έχει κάνει κιχ! Σε κάθε σέρβις μόνο λαδάκια και τα προβλεπόμενα.

Στόχος μου σε αυτό το μήνυμα δεν είναι να πείσω κάποιον για την αξιοπιστία του μοντέλου. Ποσώς μ'ενδιαφέρει κιόλας. Μάλιστα κούφια η ώρα μπορεί στον οποιοδήποτε από εμάς να τύχει κάτι ακόμα και αύριο.

Το θέμα είναι πόσο εγκάθετοι είναι κάποιοι και το τι μπουρδολογία έχω διαβάσει μέχρι τώρα σε ορισμένα σχόλια...

Σωστά δεν θα έπρεπε να συμβεί ότι συνέβη στο μοντέλο του φίλου και όντως η Bmw πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.Κι ας ήταν μεταχειρισμένο από το εξωτερικό, πράγμα που δε μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι στρώσιμο ή τι χρήση έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
    Ωστόσο για κοιτάξτε λίγο πόσες σελίδες έχει φτάσει το thread. Έλεος , βγήκε κάθε καημένος και ξεσπάθωσε. Την τελευταία φορά που είδα κάτι ανάλογο ήταν στο s1000rr (εντελώς τυχαία...)

Ξέρω πως δεν γίνομαι ευχάριστος σε πολλούς με αυτά που λέω, αλλά απλά δε με νοιάζει. Βγείτε έξω και χαρείτε τα μηχανάκια σας όποια και αν είναι αυτά.

Κι αν είναι Bmw εσείς ξέρετε γιατί τα πήρατε και καλά κάνατε. Αν δεν είναι πάλι ξέρετε και πάλι καλώς κάνατε.

Αν χαλάσει μια μέρα η μηχανή σας, προς Θεού ΜΗ βγείτε να το γράψετε στα φόρουμ. Ναι εγώ το λέω αυτό που πρότεινα στο φίλο να το γράψει. Ελάχιστοι θα στεναχωρηθούν μαζί σας και ακόμη πιο λίγοι θα κάνουν ή θα πουν κάτι που θα σας βοηθήσει.

Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά θα εκμεταλευτούν την ευκαιρία για να πουν τη παπαριά τους. Και είναι άσχημο, ειδικά αν ο άλλος έχει τη στενοχώρια του. Ότι μηχανάκι και αν καβαλούσε, σίγουρα είναι δεμένος μαζί του και τον πονάει.

Εύχομαι ολόψυχα να είματε όλοι καλά και ποτέ να μη βρεθούμε στη θέση του φίλου.
    Εχεις δικιο εν μερει, πολλες μπουρδολογιες παιζουν σε τετοια θεματα, οταν ομως για ενα μοντελο ακουστουν πολλα περιστατικα... τοτε κατι συμβαινει & καλα θα ηταν να το ξερουμε, πχ για το χιλιαρι ss της bmw.

Υγ. τα 5 που δεν επαθαν τιποτα δεν λεει κατι, το ενα ομως που χαλασε αδικαιολογητα... Ασχετο πιστευω με την αγαπη που εχει ο καθενας για την μηχανη του, απλως θα ξερει ποια σημεια να προσεξει, αν με καταλαβαινεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Εχεις δικιο εν μερει, πολλες μπουρδολογιες παιζουν σε τετοια θεματα, οταν ομως για ενα μοντελο ακουστουν πολλα περιστατικα... τοτε κατι συμβαινει & καλα θα ηταν να το ξερουμε, πχ για το χιλιαρι ss της bmw.
    1) Οπου υπαρχεις καπνο υπαρχει και φωτια ...

Ναι μεν αλλα ==>

2) Και οπου ακους πολλα κερασια παιρνε μικρο καλαθι ...
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Είναι άσχημο το μηχανάκι που εμπιστευτήκαμε να μας προδίδει! Γιατί περί αυτού πρόκειται. Εμπιστευτήκαμε την εταιρεία που το κατασκεύασε, την τεχνολογία που αγοράσαμε και κατ' επέκταση την ίδια τη μηχανή. Πιστέψαμε πως θα καλύψει τις ανάγκες μας και δεν θα μας υποχρεώσει να σπρώχνουμε ή να πληρώνουμε πάλι.

Και είναι άσχημο αυτό..

Όλοι συμπάσχουμε με τον παθόντα γιατί ξέρουμε πόσο άσχημο είναι.

Απ' την άλλη όμως δεν θα κάνει κανένας γαργάρα τις απόψεις του. Ίσως όσο στεναχωρημένος είναι αυτός που την έπαθε, τόσο απογοητευμένος να νιώθει και αυτός που ήθελε να πάρει το ίδιο αλλά τώρα φοβάται.
    Και εγώ προσωπικά, σε αυτή την περίπτωση θα έβγαζα χολή για οποιαδήποτε εταιρεία.

Πολλές φορές έχω υιοθετήσει ακραίες απόψεις για πολλά μοντέλα και το ξέρω. Το έχω επισημάνει κιόλας, ενώ ενίοτε αναφέρω και τους λόγους.

Καμία σχέση όμως δεν έχουν όλα αυτά με όσους αγόρασαν το οτιδήποτε, με όσους έπαθαν ή έπραξαν το οτιδήποτε.

Τα σχόλια του καθενός χαρακτηρίζουν τόσο τις απόψεις του όσο και τις εμπειρίες του. Τα παθήματα και τα μαθήματα, τις ανασφάλειες και τις προκαταλήψεις του.

Ο κάθε ένας έχει τους δικούς του λόγους να υμνεί ή να θάβει το οτιδήποτε.

Και αν κάποιος νομίζει πως αυτό δεν είναι το κατάλληλο θρεντ για να βγάλει ο καθε ένας χολή για τα mbw ας μου υποδείξει ποιο είναι.

Αν δεν πει εδώ πως ΤΑ ΒΜW ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ που θα το πει?

Προσωπικά δεν συμφωνώ πως το συγκεκριμένο είναι μπουρδέλο και μάλλον έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν πως μόνο τα πρώτα μοντέλα έπασχαν απ το εν' λόγο πρόβλημα.

Δεν μπορώ όμως να διαφωνήσω στο γεγονός πως η bmw από after sales support σκίζει...

ΤΣΕΠΕΣ.

Και δεν ξέρω αν είναι η μόνη που το κάνει

αλλά ξέρω πως είναι η μόνη που το φωνάζει...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

χωρίς λόγο.

Την ευθύνη για τα παραπάνω πιστεύω πως την έχουν πρώτα τα εξουσιοδοτημένα
    και μετά η bmw.

Καλά ξεμπερδέματα στον φίλο που την πάτησε.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
    Ειναι γιατι πιστεψες οτι συμετεχεις σε κατι σημαντικο (BMW) και η συνεπειες δεν θα σε αγκιξουν δες και θα καταλαβεις γιατι δεν σου ειπα τυχαι οτι ολαστην ζωη ειναι μια επιλογη που την κανεις εσυ αλλα το θεμα ειναι ποια ειναι τα κρητηρια σου.
    http://www.youtube.com/watch?v=ALg7D...layer_embedded
    Συμφωνω απολυτα στο οτι ο καθενας πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες των επιλογων του.

Τα κριτιρια του καθενως ειναι τελειως υποκειμενικα και προσωπικα.

Ηθελα 2κυλινδρο μοτερ
    Ηθελα ABS και απο τα καλυτερα φρενα της αγορας
    Ηθελα εξελιγμενες αναρτησεις
    Ηθελα να ΜΗΝ εχει τρελα γκαζια γιατι ειμαι νουμπας
    Ηθελα να ειναι στην αιχμη της τεχνολογιας.

Και κυριως την ηθελα γιατι τη βλεπω και φτιαχνομαι!

Αν ειχα 10000€ να τη παρω καινουργια θα την επαιρνα. ειχα μονο 5000€

Αν επροκειτο για το βασικο μεσο μετακινισης ισως να εψαχνα ενα TDM η ενα CBF

Και οντως συμμετεχω σε κατι σημαντικο : Οδηγω οπως και συ μοτοσυκλετα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user

Υγ. τα 5 που δεν επαθαν τιποτα δεν λεει κατι, το ενα ομως που χαλασε αδικαιολογητα... Ασχετο πιστευω με την αγαπη που εχει ο καθενας για την μηχανη του, απλως θα ξερει ποια σημεια να προσεξει, αν με καταλαβαινεις
    Για το συγκεκριμένο μοντέλο (f800) δεν νομίζω να έχουν ακουστεί τόσα πολλά. Το αντίθετο θα έλεγα μάλιστα.

Για μένα παραμένει ένα απ' τα καλύτερα στην κατηγορία.

Απ' την στιγμή που έχουμε τόσο άμεση και ακριβή πληροφόρηση νομίζω πως πρέπει να καταλαβαίνουμε από μόνοι μας πότε ένα μοντέλο δεν κουβαλά τα προβλήματα της εκάστοτε εταιρίας.

Ας μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.

Το ss δεν έχει αποδείξει τίποτα ακόμα εκτός από δύναμη και προβλήματα αλλά και αυτό δεν έχει τόσο χρόνο στην αγορά ούτε και τις απαραίτητες πωλήσεις ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Δεν βλέπω όμως τι σχέση έχει με το f800 το οποίο έδειξε το ακριβός αντίθετο τουλάχιστον όσον αφορά την αξιοπιστία.

edit.. εκτός και αν το γεγονός πως είναι και τα δύο bmw αρκεί.
    Sent from me using a computer.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    την τελευταια βδομαδα εχω μετρησει καμια 15αρια 800 να περνανε για μανη,ολα απο εξωτερικο.θεωρω οτι παντα τα πρωτα μοντελα ειναι μουλαρια και στη συνεχεια βελτιονωνται.κατι τετοιο ισχυει με το 800 και απο προσωπικη πειρα και με τα adventure 950 της ktm καθως και με το vstrom650.ειμουν κατοχος και των δυο και εχω αποψη.σιγουρα αλλο βελτιωνουμαι ποιωτητα σε περιφεριακα και αλλο να διαλυει το μοτερ.παντως οι εταιρειες τα προ-παραγωγης καλυτερα να τα δοκιμαζουν ελλαδα με τις κυλκλοφοριακες συνθηκες που εχουμε.τελος να θυμηθουμε οτι οι εταιριες δοκιμαζουν τα μηχανακια τους με γνομωνα 20%καθημερινοτητα και 80%διασκεδαση σ/κ.στην ελλαδα νομιζω ισχυει το αντιθετο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Mα το τεχνολογικό ρίσκο που θα πάρει είναι συνυφασμενο με την ακρίβεια/ποιότητα που μπορούν να παρέχουν οι εκάστοτε προμηθευτές.

Μπορεί το πρωτότυπο F800S να έκανε 250.000 χλμ χωρίς πρόβλημα, τα παραγωγής όμως διέλυσαν σε χρόνο dt.

Οσο για τα Bandit και κατα πόσο άλλαξαν, δεν ξερω που κολλάει, αλλά δεν εχουν καμμία σχέση με τα μοντέλα προ 10ετίας.
    Βασικά τώρα ειναι ψεκαστά και υδρόψυκτα, ενω ηταν με καρμπυρατέρ και αερο/ελαιόψυκτα.
    Πες τα γμτ στους θεωρητικους της τεχνης εδω μεσα!
    Εχω ακουσει αυτο ,το αλλο ,ομως......το ταδε κτλ.ΑΙΝΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!

τι εννοει ο ποιητης?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    ΟΛΑ τα μηχανάκια χαλάνε. Απλώς άλλα χαλάνε και τα φτιάχνεις με €100 κι άλλα τα φτιάχνεις με €1000+

Τα υπόλοιπα σχόλια είναι για την κουβέντα και να πειράζει ο ένας τον άλλο να περνάει η ώρα...
    Give me fuel, Give me fire

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic