Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Τελικά τα δύο αναπάντητα ερωτήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα είναι έαν υπάρχει Θεός ή όχι και εάν τα BMW είναι υπερτιμημένα και ζημιάρικα ή όχι...

Και τα αγγούρια!! και τα αγγούρια!!!.....:rotflmao:

"Οί Γερμανοί πάντα είχαν τό στύλ στό νά ρίχνουν τό φταίξιμο σέ άλλους.
    Μέχρι καί στά ΑΓΓΟΥΡΙΑ τό έκαναν....!!""

edit
    sorry.. Δεν είδα το τελευταίο του Mike
    Οι εγκάρδιες ευχές εξυπακούονται

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gidimitropoulos
    Τιμολόγιο πρώτο σύνολο 1365ευρώ για ανταλλακτικά με το 50% δηλαδή χωρίς το 50% 2730 ευρώ.Αντικαταστάθηκαν:μπλοκ κινητήρα,έμβολα(πιστόνια),μέταλλα στροφάλου,μέταλλα μπιέλας,φλάντζες,τσιμούχες κλπ.Τιμολόγιο δεύτερο service 30.000km(εργασία-αναλώσιμα) περίπου 375 ευρώ.Τιμολόγιο τρίτο κατέβασμα-ανέβασμα κινητήρα-εργασία επισκευής μοτερ 470 ευρώ, με μια παραμυθένια έκπτωση 120 ευρώ,συνολο 350 ευρώ.Γενικό σύνολο με την προκαταβολή των 1000 ευρώ που είχα δώσει 2090 ευρώ.Μου έδωσαν γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά για 2 χρόνια και τις γνωστές γενικές οδηγίες γιά στρώσιμο και αλλαγή λάδια-φίλτρο λαδιού σε 1000km.

Κύριε Μάικ, μετά συγχωρήσεως, αλλά εγώ ως αμερόληπτη και λίαν ενδιαφερομένη αναγνώστις παρατήρησα το εξής (από αστείο έως εξοργιστικό) στη χρέωση του φίλου μας:

ΓΙΑΤΙ τον χρέωσαν service 30.000 km (375) ευρώ για έναν κινητήρα ο οποίος μπήκε (και χρεώθηκε ΚΑΙ ως ανταλλακτικά ΚΑΙ ως εργασία) ουσιαστικά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ;;;

Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ο κινητήρας έχει πρακτικά 0 χλμ., εξού και οι οδηγίες για στρώσιμο και αλλαγή λαδιών/φίλτρου στα 1000 km). Αυτό το Τιμολόγιο ΚΑΚΩΣ πληρώθηκε...

Αγαπητέ Δημητρόπουλε, μην ξεχάσεις να περιλάβεις και αυτό στις ... "ευχαριστίες" για την "πολιτική" της εταιρείας (την οποία έχω φάει κι εγώ με το κουτάλι στο παρελθόν...)

Καλούς δρόμους!

edit: εκτός αν χρέωσαν 375 ευρώ για έλεγχο υγρών φρένων ...
    Dura lex, sed lex.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το thread θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για ευχές στο παλικάρι. Όποιος δεν... ας πάει στο άλλο thread να γράψει ότι γουστάρει να ξεσπάσει να νοιώσει λίγο καλά.

Αν συνεχιστεί στο παρόν κράξιμο, το thread θα κλειδώσει.

Αν ευχηθώ να μην ξαναπάθει πάλι κάτι από τους τρισκατάρατους Βαυαρούς που μας έφεραν τον Όθωνα και φυλακίσανε το Μακρυγιάννη,έκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους και δε μας δανείζουνε να μη χρεωκοπήσουμε και πάνε και αγοράζουνε τα πανάκριβα υπερτιμημένα μηχανάκια τους από πάνω...σε ποια κατηγορία εμπίπτω;;;
    Πέραν της πλάκας νομίζω πως πρέπει να κλειδώσεις όπως πολύ καλά λες το παρόν,οι ευχές για απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και η χολή σε μοτοσυκλέτες με ελικάκι έιναι και τα δύο δεδομένα...

Παλαιό μέλος
    Τελικά χθες το μεσημέρι μετά από 36 ημέρες παρέλαβα.Τιμολόγιο πρώτο σύνολο 1365ευρώ για ανταλλακτικά με το 50% δηλαδή χωρίς το 50% 2730 ευρώ.Αντικαταστάθηκαν:μπλοκ κινητήρα,έμβολα(πιστόνια),μέταλλα στροφάλου,μέταλλα μπιέλας,φλάντζες,τσιμούχες κλπ.Τιμολόγιο δεύτερο service 30.000km(εργασία-αναλώσιμα) περίπου 375 ευρώ.Τιμολόγιο τρίτο κατέβασμα-ανέβασμα κινητήρα-εργασία επισκευής μοτερ 470 ευρώ, με μια παραμυθένια έκπτωση 120 ευρώ,συνολο 350 ευρώ.Γενικό σύνολο με την προκαταβολή των 1000 ευρώ που είχα δώσει 2090 ευρώ.Μου έδωσαν γραπτή εγγύηση στα ανταλλακτικά για 2 χρόνια και τις γνωστές γενικές οδηγίες γιά στρώσιμο και αλλαγή λάδια-φίλτρο λαδιού σε 1000km.
    Δεν σας κρύβω πως αρκετά σφιγμένος και ίσως φοβισμένος έφυγα.Άλλη μηχανή σαν να το καβάλαγα πρώτη φορά.Όλα δούλευαν ρολόι.Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό που ένιωσα εγώ το ΄νιωσε και ο γερμανός που την πρωτοπήρε.πάντως η αίσθηση που είχα δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που είχα νιώσει όταν την πρωτοκαβάλησα με 7300km.Το μηχανάκι φυσάει και αν μη τι άλλο εχουν ΄κανει καλή δουλειά(Παναγιώτη πραγματικά μπράβο).ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονη και την συμπαράσταση.
    Ευχαριστώ τον Νίκο.S που με προέτρεψε στην Εύβοια ναγράψω την ιστορία στο forum.
    Tέλος ευχαριστώ τον Σταύρο και τον Παναγιώτη στον Βαγιανέλλη για την βοήθεια.

Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν μπορώ να εκφράσω ευχαριστίες στην BMW HELLAS για την εντελώς
    απαράδεκτη αντιμετώπιση.
    Καλά χιλιόμετρα να έχεις φίλε και να χαρείς τη μοτοσικλέτα σου από εδώ και πέρα!

Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Κύριε Μάικ, μετά συγχωρήσεως, αλλά εγώ ως αμερόληπτη και λίαν ενδιαφερομένη αναγνώστις παρατήρησα το εξής (από αστείο έως εξοργιστικό) στη χρέωση του φίλου μας:
    ΓΙΑΤΙ τον χρέωσαν service 30.000 km (375) ευρώ για έναν κινητήρα ο οποίος μπήκε (και χρεώθηκε ΚΑΙ ως ανταλλακτικά ΚΑΙ ως εργασία) ουσιαστικά ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ;;;
    Επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ο κινητήρας έχει πρακτικά 0 χλμ., εξού και οι οδηγίες για στρώσιμο και αλλαγή λαδιών/φίλτρου στα 1000 km). Αυτό το Τιμολόγιο ΚΑΚΩΣ πληρώθηκε...
    Τα σέβη μου για την παρατηρητικότητά σας δεσποινίς!:a19:

Ευχή λοιπόν.. να δωθεί μια απάντηση που να αποκαθιστά το κύρος της ελικοφορούσας...

Αγαπητέ Δημητρόπουλε, μην ξεχάσεις να περιλάβεις και αυτό στις ... "ευχαριστίες" για την "πολιτική" της εταιρείας (την οποία έχω φάει κι εγώ με το κουτάλι στο παρελθόν...)

Καλούς δρόμους!

+1000 αυτό πραγματικά είναι εξοργιστικό !!! :rotflmao:

Του χρέωσαν λέει Service κινητήρα , σε τοποθέτηση καινούριου κινητήρα !! Γαμώ !!! και συ τα πλήρωσες και τους ευχαριστείς κιόλας επειδή παρακολουθούν το φορουμ ?? Είσαι γνήσιος BMWδάκιας !! Εύγε !!
    KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
    Του χρέωσαν λέει Service κινητήρα , σε τοποθέτηση καινούριου κινητήρα !! Γαμώ !!!
    Σκέφτομαι τώρα... μήπως του έκαναν το σέρβις πριν την επιβεβαίωση της βλάβης στο παλιό μοτέρ; "Και να τον χρεώσουν τόσα;"..θα μου πεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Χθες βραδυ , εγραψα ενα κατεβατο...αλλα το μετανιωσα και το εσβησα μετα.

Οταν εχεις να κανεις με φανατισμό , (Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος ,ΠΑΣΟΚ - ΝΔ , BMW - JAPAN)
    δεν εχει κανενα απολύτως νόημα.

Καλες βολτες σε όλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σκέφτομαι τώρα... μήπως του έκαναν το σέρβις πριν την επιβεβαίωση της βλάβης στο παλιό μοτέρ; "Και να τον χρεώσουν τόσα;"..θα μου πεις...
    Θα σου πω ότι κατά την "διακριτική της ευχέρεια" θα έπρεπε να μην είναι τόσο τυπική και να το έκανε γαργάρα αν διέκρινε την βλάβη αφού έκανε service .. (να μην πω τίποτα παραπάνω εδώ) και συ θα μου πεις μα ήδη έχει εξυπηρετήσει το παλικάρι με 50% έκπτωση και 120ε δώρο εργατικά ...

Πραγματικά απαράδεκτο όπως και να χει .. ειδικά με τα τιμολόγιά της ..
    KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lamnian
    Θα σου πω ότι κατά την "διακριτική της ευχέρεια" θα έπρεπε να μην είναι τόσο τυπική και να το έκανε γαργάρα αν διέκρινε την βλάβη αφού έκανε service .. (να μην πω τίποτα παραπάνω εδώ) και συ θα μου πεις μα ήδη έχει εξυπηρετήσει το παλικάρι με 50% έκπτωση και 120ε δώρο εργατικά ...
    Αμ δε που θα στο πω εγώ αυτό;;;

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σας υπενθυμίζω τι είπε ο φίλος μας στο πρώτο του ποστ:

Κατά το προγραμματισμένο service στα 29854km στις 9 /5/2011 ενημερώθηκα ότι υπάρχει θόρυβος κινητήρα και ότι θα κατέβει η μηχανή.Μου ανακοίνωσαν ότι έχουν κολλήσει τα δύο πιστόνια και οι δύο κύλινδροι.
    Δεν ξέρω.... εγώ τόσο ψύχραιμη.... ΔΕ θα ήμουν.. :rotflmao:
    Dura lex, sed lex.

Δεν είναι θέμα της εταιρίας , αυτή αναγνώρισε πιθανή αστοχία υλικού και έκανε έκπτωση 50% στα ανταλλακτικά ίσως και στην εργασία τοποθέτησης , (εξ`ου και η έκπτωση ??).

Το θέμα είναι καθαρά του συγκεκριμμένου καταστήματος-εξουσιοδοτημένου για το οποίο έχω άποψη αλλά δεν θα την πώ.

Σε κάθε περίπτωση τα χρήματα για σέρβις είναι αχρεωστήτως καταβληθέντα και πρέπει να επιστραφούν...

Η Ερρικα (μπράβο ρε κοριτσάρα) ξέρει πως!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σας υπενθυμίζω τι είπε ο φίλος μας στο πρώτο του ποστ:

Δεν ξέρω.... εγώ τόσο ψύχραιμη.... ΔΕ θα ήμουν.. :rotflmao:
    Ε εσυ εχεις και το μαχαιρι , εχεις και το πεπονι , εισαι και Γυναίκα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το thread θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για ευχές στο παλικάρι. Όποιος δεν... ας πάει στο άλλο thread να γράψει ότι γουστάρει να ξεσπάσει να νοιώσει λίγο καλά.

Αν συνεχιστεί στο παρόν κράξιμο, το thread θα κλειδώσει.

AYTONOHTO EINAI TΟ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...........

Μέ όποιο μηχανάκι έπέλεξε.
    Έγώ όμως δέν άναφέρομαι σέ αύτόν άλλά σε ΣΕΝΑ......!!
    Άφού χαρακτήρισες όλους τούς διαφωνήσαντες μέ τήν
    έπιλογή bmw........ΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ........
    μετά μάς λές θά τό κλείσεις άν ξανασχολιάσουμε....
    ΕΣΥ δηλαδή μπορείς νά χαρακτηρίζεις...??
    Έμείς στό κάτω - κάτω τή γνώμη μας γιά τό μηχανάκι
    γράψαμε,δέν είπαμε κανέναν κομπλεξικό....!!!
    Δέν νοιώθω λεβέντη μου καμμία άνάγκη νά ξεσπάσω
    Άντίθετα νοιώθω τήν άνάγκη νά ένημερώσω καί νά
    ένημερωθώ......!!
    ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΓΡΑΨΑ....!!

Τά τελευταία 6-7 χρόνια έτυχε νά άγοράσω....
    2......BLACKBIRD
    1......V-STROM
    2......VARADERO
    2......HAYABUSA
    1.....MODENAS
    1.....DIVERSION XJ
    1.....YAMAHA 80

Tά περισσότερα τά έδωσα σχεδόν καινούργια σέ πολύ χαμηλή τιμή.....
    Τί λές θά μπορούσα άραγε νά άγοράσω κανένα bmw ή όχι...??
    Τό ότι βγαίνει τόσος κόσμος καί κράζει...........κάτι σημαίνει.
    Όχι όμως ότι είμαστε κομπλεξικοί άπαραίτητα.....
    Γιαυτό είναι τά φόρουμ,γιά νά γράφουμε τή γνώμη μας,τίς έμπερίες,
    τά παθήματα μας.
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σέ όλους τούς κατόχους bmw πού είδα
    νά αύτοσαρκάζονται βάζοντας φωτό μέ τά μηχανάκια τους πού έμειναν
    στό δρόμο καί τά πήραν μέ φορτωτική....!!!
    Γουστάρουν bmw καί δικαίωμα τους.....
    Αύτά όμως πρέπει νά γράφονται,άν πάει κάποιος σέ φόρουμ γιά bmw
    θά δεί όλα τά παρατράγουδα γραμμένα.........
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.

Νομίζω πώς έκανες λάθος πάνω στό πάθος σου νά στηρίξεις τή bmw...!!
    σέ συγχωρώ καί γιά τή δεύτερη φορά πού μούγραψες ότι είμαι
    κομπλεξικός.....!!
    Άν δέν κάνω λάθος είσαι Κρητικός............καί οί Κρητικοί νομίζω πώς
    έχουν μιά λεβεντιά νά άναγνωρίζουν τά λάθη τους....

Ουφ....

εκ των υστέρων...

Και τι δεν δα`δινα ρε πούστη μου να γίνει η BMW σπόνσορας της ΑΕΚ :rotflmao:

Σελίδα 19 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic