Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Stelle Di Notte Fuori a la Campagna !!!![]()
![]()
![]()
Ζηλεύω ο πστς και φαίνεται !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Stelle Di Notte Fuori a la Campagna !!!![]()
![]()
![]()
Ζηλεύω ο πστς και φαίνεται !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
44 days and still fucking counting...
Και για μας όλα έτοιμα! Κλείσαμε εισητήρια, αυτοκίνητο, ξενοδοχείο και βρήκα χάρτη για το gps.
Το μονο που μένει τώρα είναι να γράψω αρκετά cd για το αυτοκινητο!![]()
30 και σήμερα!!!
Έλα να 'τοιμαζόμαστε!!!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
30 και σήμερα!!!
Έλα να 'τοιμαζόμαστε!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[FONT=arial]26 μέρες λέμε....[/FONT]
Άδειασε και κανα πμ, προλαβαίνεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
[FONT=arial]26 μέρες λέμε....[/FONT]![]()
![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Άδειασε και κανα πμ, προλαβαίνεις!!!![]()
![]()
done![]()
Ήρθαν και τα εισιτήρια της πίστας!!![]()
Όπως έχω ξαναπεί, θα προσγειωθούμε Ρώμη, θα έχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο και θα μείνουμε Φλωρεντία. Θα παρακολουθήσουμε χρονομετρημένα και αγώνες, δηλαδή Σαββάτο και Κυριακή.
Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε;
Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια;
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πάμε πρώτη φορά και δε θέλω να πελαγώσουμε ή να ξενερώσουμε για κάποια τέτοια βλακεία!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Ήρθαν και τα εισιτήρια της πίστας!!![]()
Όπως έχω ξαναπεί, θα προσγειωθούμε Ρώμη, θα έχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο και θα μείνουμε Φλωρεντία. Θα παρακολουθήσουμε χρονομετρημένα και αγώνες, δηλαδή Σαββάτο και Κυριακή.
Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε; κατα τις 5 τουλαχιστον (...και χωρις πλακα!) εμεις με τις μοτο στις 5 εχουμε εγερτηριο!![]()
Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια; εδω ας απαντησει ο blackbusa που ξερει κατι παραπανω![]()
Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πάμε πρώτη φορά και δε θέλω να πελαγώσουμε ή να ξενερώσουμε για κάποια τέτοια βλακεία!
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
Καλησπέρα παιδιά,
Επειδή δεν θα πάω στο muggelo λόγω κάποιας υποχρέωσης, έχω στην κατοχή μου ένα εισιτήριο τριημέρου (Παρ-Σαβ-Κυρ) αξίας 116€. Όποιος ενδιαφέρεται και για να μη μου μείνει στα χέρια ας επικοινωνήσει με pm.
Ευχαριστώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από tralgap
Καλησπέρα παιδιά,
Επειδή δεν θα πάω στο muggelo λόγω κάποιας υποχρέωσης, έχω στην κατοχή μου ένα εισιτήριο τριημέρου (Παρ-Σαβ-Κυρ) αξίας 116€. Όποιος ενδιαφέρεται και για να μη μου μείνει στα χέρια ας επικοινωνήσει με pm.
Ευχαριστώ![]()
![]()
Τώρα τι να πω!
(φιλαράκι για άλλο πράγμα μιλάω μην το παίρνεις στραβά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
![]()
![]()
Τώρα τι να πω!
(φιλαράκι για άλλο πράγμα μιλάω μην το παίρνεις στραβά)
Kανονισε...![]()
Ειπαμε, θα πηδηξεις την μάντρα![]()
Την Τετάρτη θα έχω νεότερα και θα πιέσω λόγω του οτι ''πέρασαν και οι μέρες'' και μπλα μπλα μπλα ''που να δώσω τα εισιτήρια'' μπλα μπλα μπλα... ,αλλιώς στις 28/6 θα πάω στην δουλειά με δέρματα ,μπότες,γάντια και το κράνος στο χέριΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Kανονισε...![]()
Ειπαμε, θα πηδηξεις την μάντρα![]()
Η μηχανή θα είναι αναμμένη για κάθε περίπτωση![]()