Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 348

Θέμα: Rossi-Ducati-mugello 2011

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LogOutGoRide
    Την Τετάρτη θα έχω νεότερα και θα πιέσω λόγω του οτι ''πέρασαν και οι μέρες'' και μπλα μπλα μπλα ''που να δώσω τα εισιτήρια'' μπλα μπλα μπλα... ,αλλιώς στις 28/6 θα πάω στην δουλειά με δέρματα ,μπότες,γάντια και το κράνος στο χέρι
    Η μηχανή θα είναι αναμμένη για κάθε περίπτωση

Να το κάνουμε σαν την διαφήμιση της coca-cola?
    Πιπίνια,κομάντα,εκρήξεις, και γρήγορα αυτοκίνητα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
    Ήρθαν και τα εισιτήρια της πίστας!!

Όπως έχω ξαναπεί, θα προσγειωθούμε Ρώμη, θα έχουμε νοικιασμένο αυτοκίνητο και θα μείνουμε Φλωρεντία. Θα παρακολουθήσουμε χρονομετρημένα και αγώνες, δηλαδή Σαββάτο και Κυριακή.

Για να πάμε με το αυτοκίνητο στην πίστα και να μην ταλαιπωρηθούμε πολύ τι ώρα θα προτείνατε να ξεκινήσουμε;

Ποιοι άλλοι τρόποι υπάρχουν να πάμε στη πίστα (λεωφορείο, τρένο?) και απο που προμηθευόμαστε τυχόν εισιτήρια;

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά πάμε πρώτη φορά και δε θέλω να πελαγώσουμε ή να ξενερώσουμε για κάποια τέτοια βλακεία!
    το προβλημα δεν ξερω αν ειναι τοσο το να πας η να γυρισεις....επιστροφη ...με το αυτοκινητο δεν ξερω ποσο μακρυα/κοντα θα μπορεσεις να παρκαρεις...εχω διαβασει για 5χλμ μακρυα μεχρι διπλα στην πιστα...αρα σιγουρα θα εχει περπατημα....εμεις οπως ειπε και ο Ακης στις 5 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ακουνε ΟΛΟΙ???και θα ειμαστε με μηχανες...και επιστροφη για εμας κανα 2ωρω λογικα μετα το τελος του αγωνα για να γλυτωσουμε οσο περισσοτερη κινηση γινετε...θα παιξει πικνικ...για τις μπυρρες δεν βλεπω να υπαρχει μελλον...

απο γενικα αναγνωσματα που εκανα υπαρχει σιγουρα τρενο απο Firenze (googlare Firenze Santa Maria Novella=σταθμος τρενου να δεις που ειναι)οπου σε πανε στο Borgo San Lorenzo και απο εκει εχει λεωφοριακια να σε πανε στην πιστα...νομιζω στην εισοδο Casanova-Savelli...αν εχεις εισητιρια ελευθερης εισοδου σε πανε κατευθιαν στην πηγη...
    διαβασα κατι αλλο για λεωφοριακια απευθειας απο Firenze αλλα δεν γνωριζω την εγκυροτητα...και σιγουρα θα ειναι ιδια ταλαιπωρια αφου τρως ολη την κινηση...αν πας απο austostrada σιγουρα θα γινετε πανικος στα διοδια...

ελπιζω να βοηθησα...αν θες αλλαζουμε και τηλεφωνα ωστε αν χρειαστεις κατι και μπορουμε να βοηθησουμε και οπως προειπα ισως να καταφερουμε να κατσουμε και παρεα...

Την Τετάρτη θα έχω νεότερα και θα πιέσω λόγω του οτι ''πέρασαν και οι μέρες'' και μπλα μπλα μπλα ''που να δώσω τα εισιτήρια'' μπλα μπλα μπλα... ,αλλιώς στις 28/6 θα πάω στην δουλειά με δέρματα ,μπότες,γάντια και το κράνος στο χέρι
    Η μηχανή θα είναι αναμμένη για κάθε περίπτωση
    ρε τι μπορει να σκαρφιστει ο ανθρωπος για να μην δει την πεθερα του...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ....

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε τι μπορει να σκαρφιστει ο ανθρωπος για να μην δει την πεθερα του...

Πίστεψέ με ,αυτή την φορά θα χαρώ πολύ να την δω

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΡΕ....
    Το ελπίζω και γω.Είπαμε μέχρι την τελευταία στιγμή πρέπει να μου βγεί η ψυχή

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Να το κάνουμε σαν την διαφήμιση της coca-cola?
    Πιπίνια,κομάντα,εκρήξεις, και γρήγορα αυτοκίνητα?

Ναι αλλά...πιπίνια?
    Είμεθα και δεσμευμένοι ΑθρώπΟΙ :ZZZ:

Ναι αλλά...πιπίνια?
    Είμεθα και δεσμευμένοι ΑθρώπΟΙ :ZZZ:
    δηλαδη τα υπολοιπα τα ''εχεις''??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δηλαδη τα υπολοιπα τα ''εχεις''??

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οχι ,είναι όμως πιο πιθανό να τα αποκτήσω :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Manhunter αν μπορείς ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτά που ρώτησα πιο πάνω και αν θες ρίξε μια απάντηση!

Ευχαριστώ!

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Manhunter αν μπορείς ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτά που ρώτησα πιο πάνω και αν θες ρίξε μια απάντηση!

Ευχαριστώ!

Noμίζω οτι σου απάντησε ο blackbusa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Συγγνώμη, δεν είχα δει την απάντηση!!

@Blackbusa Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Κοίταξα τις περιοχές και τους σταθμούς, όλα μια χαρά. Μπήκα κι εδώ για να δω τους τρόπους και μετά εδώ για να δω διαθεσιμότητα εισιτηρίων και τιμές, βάζω ημερομηνίες και ώρες, μου βγάζει τα διαθέσιμα δρομολόγια για Borgo San Lorenzo αλλά όποιο δρομολόγιο κι αν επιλέξω και πατήσω continue για να δω τιμές μου βγάζει μήνυμα "We are sorry but the chosen solution is not purchasable"... :/

Μάλλον θα τους στείλω mail (και στο about mugello και το ferroviedellostato) μπας και βγάλω άκρη και κλείσω τα εισιτήρια απο τώρα γιατί δε ξέρω τι θα παίζει με διαθεσιμότητα μετά (ας ελπίσουμε να μην έχουν τελειώσει από τώρα)!!

Τηλέφωνο θα σου στείλω μέσα στη βδομάδα (αν μπορείς στείλε μου και το δικό σου) για να τα πούμε!
    Με γενικής εισόδου είμαστε και λογικά ναι, παρέα θα είμαστε στη πίστα!

Indianos Το avatar του/της indianaki

mugello

Εμείς κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο από skyline
    Και τα εισιτήρια τοι πλοίου από Ηγουμενίτσα ΑΝΕΚ
    Θα ξεκινήσουμε πέμπτη μεσημεράκι από Θεσσαλονίκη
    Με στάση Μέτσοβο για καφεδάκι….
    Είμαστε 4 άτομα ( Yamaha r1 – V-Strom 650 – Varadero )
    :a44:

Συγγνώμη, δεν είχα δει την απάντηση!!

@Blackbusa Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Κοίταξα τις περιοχές και τους σταθμούς, όλα μια χαρά. Μπήκα κι εδώ για να δω τους τρόπους και μετά εδώ για να δω διαθεσιμότητα εισιτηρίων και τιμές, βάζω ημερομηνίες και ώρες, μου βγάζει τα διαθέσιμα δρομολόγια για Borgo San Lorenzo αλλά όποιο δρομολόγιο κι αν επιλέξω και πατήσω continue για να δω τιμές μου βγάζει μήνυμα "We are sorry but the chosen solution is not purchasable"... :/

Μάλλον θα τους στείλω mail (και στο about mugello και το ferroviedellostato) μπας και βγάλω άκρη και κλείσω τα εισιτήρια απο τώρα γιατί δε ξέρω τι θα παίζει με διαθεσιμότητα μετά (ας ελπίσουμε να μην έχουν τελειώσει από τώρα)!!

Τηλέφωνο θα σου στείλω μέσα στη βδομάδα (αν μπορείς στείλε μου και το δικό σου) για να τα πούμε!
    Με γενικής εισόδου είμαστε και λογικά ναι, παρέα θα είμαστε στη πίστα!
    εχμμμμμμμμ...και mail να τους στειλεις μαλλον θα σε γραψουν...αν ειναι και στα αγγλικα λεμε για τριλογια... μην ανησυχεις για τα τρενα...επειδη ξερουν τι γινετε εκτος απο τα εξτρα βαγονια που βαζουν εχουν και παραπανω δρομολογια...αρα δεν θα υπαρχει προβλημα...το πολυ πολυ να φατε λιγο τσαμπουκα αν αναγκαστητε να πατε με αυτοκινητο...οσο περναει ο καιρος θα κοιταω αν βγαλουν καμμια ανακοινωση για τις μετακινησεις και θα σε ενημερωσω...αν ειναι ισως να τα πουμε και στην Φλωρεντια μπας και μπορω να βοηθησω...το τηλεφωνακι με πμ...

Re: mugello

Αρχικά δημιουργήθηκε από indianaki
    Εμείς κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχείο από skyline
    Και τα εισιτήρια τοι πλοίου από Ηγουμενίτσα ΑΝΕΚ
    Θα ξεκινήσουμε πέμπτη μεσημεράκι από Θεσσαλονίκη
    Με στάση Μέτσοβο για καφεδάκι….
    Είμαστε 4 άτομα ( Yamaha r1 – V-Strom 650 – Varadero )
    με το ιδιο καραβι θα ταξιδευουμε λογικα...αν δειτε σε καμμια γωνια εναν τρελλαμενο (Κιμωνας)...εναν σε ενα βαρελι μπυρρας (Ακης)...καποιον με τρελλογουστοζοπουστικαλευκαγυαλια (Σταυρος)...πειτε ενα γεια...οι υπολοιποι ειμαστε νορμαλ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. υπαρχει ενδεχομενο να δειτε και εναν με καμμια κατσαρολα στο κεφαλι και μπλαστη στον κ#@ο...θα ειναι ο Κωστας....αν οχι ισως να θελετε να ερθετε παρεα (ερχετε απο Ξανθη)...ακουει ο γαλατας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis

Re: Re: mugello

με το ιδιο καραβι θα ταξιδευουμε λογικα...αν δειτε σε καμμια γωνια εναν τρελλαμενο (Κιμωνας)...εναν σε ενα βαρελι μπυρρας (Ακης)...καποιον με τρελλογουστοζοπουστικαλευκαγυαλια (Σταυρος)...πειτε ενα γεια...οι υπολοιποι ειμαστε νορμαλ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. υπαρχει ενδεχομενο να δειτε και εναν με καμμια κατσαρολα στο κεφαλι και μπλαστη στον κ#@ο...θα ειναι ο Κωστας....αν οχι ισως να θελετε να ερθετε παρεα (ερχετε απο Ξανθη)...ακουει ο γαλατας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Re: Re: mugello

Είμαι σιδεροκωλος .Θα κατέβω Αθήνα και το καράβι από Πάτρα είπαμε.
    Μπορεί στην επιστροφή αν δεν εχω φράγκα για βενζίνες και κατέβω Ηγουμενίτσα.

ο γαλατάς

Σελίδα 12 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112131415161722 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Murphy Vaffanculo...mugello 2011
    από blackbusa στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 237
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2012, 22:41
  2. Murphy Vaffanculo...mugello 2011 (Spam άλλα..... )
    από manhunter στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2011, 12:44
  3. Mugello 2011
    από amyroukai στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2011, 19:34
  4. Συνέντευξη Rainey για Rossi/Ducati
    από road spirit στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 12:39

Κανόνες δημοσιεύσεων