Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Η έλλειψη της μηχανής με κάνει να καταλαβαίνω τι είναι αυτό που μου λείπει!!!!

Με κάνει να εκτιμώ αυτό που έχασα!!!!!
    Αμα σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...

Λοιπόν παιδιά σήμερα θα σας διηγηθώ μία ιστοριούλα!
    Εδώ και καιρό έχω μετακομίσει σε καινούργια πολυκατικοια οπου μεταξύ των άλλων ενοίκων είναι και κάποιος γύρο στα 60 χρόνων,ο οποίος δεν ακούει καλά!
    Η δουλειά του έμαθα από κάποιους ήτανε λέει να έφτιαχνε βενζινάδικα και να τα συντηρεί μου είπε προτεραία ο ίδιος άλλα δεν κατάλαβα καλά λόγω του ότι δεν μιλάει και καλά,άλλα καταλαβαίνει τα πάντα!!
    Ένα απόγεμα λοιπόν έπλενα τη μότο μου ένα Ζ750 μαύρο και είχα ακουμπισμένο στο περβάζι μια αλοιφή γυαλισματος διπλά στη μοτοσυκλέτα.
    Και ενώ εγώ βρισκόμουνα σε σημείο που δεν φαινομουνα(όχι επιτιδες)έτυχε να βγαίνει ο άνθρωπος αυτός και το μάτι του να πέφτει κατευθείαν επάνω στην αλοιφή,την ποιανη και την περιεργάζεται να δει τι είναι"α λέω αυτός ξέρει από τέτοια"
    Ενώ λοιπόν είχαμε μόνο ένα" γεια" στην είσοδο όποτε βρισκόμασταν,άρχισε να μου εξιστορεί με λίγα λογία πως βρίσκεται σε αυτη τη κατάσταση σήμερα.
    "Και εγώ μου λέει είχα μια jawa αγωνιστικια στα νιάτα μου,φορουσα κράνος και της ειχα βαλει και προστατευτικα σιδερα,μου το ειχε πει καποιος που ειχα δει μου λεει ουτως ωστε αμα πεσεις να μην σε πλακωσει η μηχανη αλλα να εισαι κατω απο αυτα τα σιδερα"κατι σαν τα σημερινα μανηταρια δηλαδη.
    "Ειχα και vespa μου κανει ειμουνα απο τους πρωτους εφτα στην ελλαδα,εβαζα το κοστουμακι μου και την κοικλοφορουσα μου κανει"
    "Μια μερα λοιπον μου λεει πηγαινε στη δικια του να την π@@@η καταλάβατε και όπως κατεβενε λέει από το αιγαλεο σε μια γέφυρα πετάγεται ένας βλάκας "όπως πάντα"και τον κοπανάει μια καλή,από τότε εγχειρησεις και λοιπές θεραπείες ο άνθρωπος τελικά κατελυξε από ότι κατάλαβα από αυτά που μου έλεγε να λειτουργεί με τον μισό του εγκεφαλο!!!! γιαυτο και μιλάει έτσι.
    Μάλιστα μου έδειξε τι δεν μπορεί να προχωρήσει σε ευθεία γραμμή όπως αυτοι που σου βαζουνε όταν είσαι μεθυσμένος άλλα περπατάει κανονικά όμως>Επισεις πάει από τη μεριά που ερχονται τα αμάξια για να τα βλέπει γιατί δεν τα ακουει.Οι γιατροί του είπανε ότι η ιδιοσιγρασια του σαν ανθρωπος του επιτρέπει να περπατάει και να ζει κανονικα.Και τώρα μένει ποια λουτρακι για να ηρεμεί το κεφάλι του από την βαβούρα της Αθήνας.
    Για όλα αυτά όμως που έπαθε δεν μπορεί να ξαναοδηγησει μοτοσυκλέτα ,αλλιώς θα οδηγούσε ξανά!!!!!!"Ο παντοδύναμος λέει έτσι αποφάσισε,τι να κάνουμε"και έδειχνε με το χέρι του τον ουρανό,δεν κατηγόρησε κανέναν.
    Στο τελος ξερεται τι μου είπε?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "μπράβο μου λέει που έχεις και οδηγάς μοτοσυκλέτα και την αγαπάς την μαύρη σου(επειδή το χρώμα της είναι μαύρο την είπε έτσι)σε καταλαβαίνω απολυτά σε καταλαβαίνω μου λέει!!
    Μάλιστα μου είπε και ένα κόλπο το είχανε φαίνεται παλιά αντί τους σημερινούς συναγερμούς"να βάλεις ένα διακόπτη κρυφό να κόβεις το ρεύμα εκτός από το κλειδί για να μην το κλεψουνε,γιατί ξέρουνε αυτοί"
    Υ.Γ Βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αξίζει η ζωή σου για μια μοτοσυκλέτα!!!!!!!!??????
    Εγώ θα έλεγα μάλλον ΝΑΙ

Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

Επισεις αυτο πυ ξεχασα να πω ειναι,οτι οταν επεσε την κρατουσε γερα και απο οτι φανεται η μηχανη τον "μαρκαλεψε καλα"αν την ειχε αφησει μου ειπε δεν θα παθενε τοση ζημια.
    Παντος ο ανθροπως αυτος περπαταει κανονικα αμα τον δειτε δεν καταλαβενεται κατι..
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Άκου ρε φίλε πάθος ο παππούς...ακόμα και μετά απο τέτοιο στραπάτσιο με τη βέσπα και αυτός εκεί .

Εγώ αν πάθαινα, χτύπα ξύλο, κάτι ανάλογο ούτε που θα ήθελα να ξανασυλλαβίσω τη λέξη "μηχανή".
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Δεν ητανε με τη vespa με τη jawa ητανε την αγωνιστικια τετοιες ειχανε τοτε φεναιτε.

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
    Υ.Γ Βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αξίζει η ζωή σου για μια μοτοσυκλέτα!!!!!!!!??????
    Εγώ θα έλεγα μάλλον ΝΑΙ

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Αμα σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα...
    Είναι μεγάλη πίκρα!!!!

Όσο για τον παπού και τα λόγια του να τα ακούν μερικοί που ενώ έχουν το μικρόβιο, σκέφτονται να πάρουν αντιβίωση (αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει)

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Ωραία τα λέτε...

το θέμα είναι... "αξίζει να ζείς χωρίς χέρια ή χωρίς πόδια ή ανάπηρος από την μέση και κάτω για μια μηχανή?"

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    Ωραία τα λέτε...

το θέμα είναι... "αξίζει να ζείς χωρίς χέρια ή χωρίς πόδια ή ανάπηρος από την μέση και κάτω για μια μηχανή?"

κανένας δεν αγοράζει μια μηχανή και λέει. ωραία σήμερα θα φάω τα μούτρα μου. ολοι μας είμαστε αισιόδοξοι και κανουμε τα παντα για να μείνουμε όρθιοι. βέβαια αυτό εξαρτάται απο το πως πηγαίνει ο καθε ένας.

Ωραία τα λέτε...

Και ποιός είπε ότι χωρίς πόδια ή χωρίς χέρια δεν μπορείς να ζήσεις???
    Άλλοι κερδίζουν μετάλλια έτσι!!!!

Το θέμα δεν είναι τι ΜΠΟΡΕΙ να πάθεις πάνω σε μια μηχανή αλλά αν αυτό που σου προσφέρει είναι περισσότερο από αυτό που μπορεί να σου πάρει!!!
    Αυτό που σου δίνει είναι δεδομένο και αυτό που παίρνει είναι πιθανότητα!!!!

Μ'αρέσει να ζώ με τα δεδομένα!!!!!

moda banana Το avatar του/της monstermind
    omfg!

omfg!
    μετάφραση;;;

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    μετάφραση;;;
    Oh my fruity grapes

ελληνικη σαλατα
    Olives, Mayo, Feta, Garlic.

καλα καλα μην βαρατε
    Oh My Fucking God

wtf
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ

ελληνικη σαλατα
    Olives, Mayo, Feta, Garlic.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλά όλα αυτά!!!

Κανείς δεν είναι μό0νος του. Όλοι έχουν κάποιους να τους περιμένουν. Και όσοι δεν έχουν το μικρόβιο λένε:
    "Τι τι θες τη μηχανή?Πάρε ένα αυτοκινητάκι"

Παίρνεις το αυτοκίνητο και μετά πάλι πάνω σε μια μηχανή. Και ξαναλένε:
    "Πήγεναι με το αυτοκίνητο να πας πιο καλά, πιο άνετα!"

Το θέμα είναι αν μπορείς να ζήσεις χωρίς τη μηχανή, κι αν ναι για πόσο και πόσο καταπιεσμένος θα νοιώθεις!!!!

Σελίδα 10 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 02:42