Άμα βάζουν και αυτοί Ohlins, πάει η Showa, θα το κλείσει το μαγαζί
(Βλέπω έχουν βάλει και την φθηνή σειρά![]()
![]()
)
Tα φρένα τ' αφησες ασχολίαστα βλέπω..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Για δείτε τι μηχανάκια καβαλάνε, και τι μπροστινά έχουν!!!![]()
![]()
Ε ρε Ωχλινς να φαν κι οι κότες.![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και η αποθεωση....
Διπλα σε αυτα να παρκαρει γιαπωνεζος ducatisti με Showa μπροστινα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα φρενα είναι ψιλολόγια ρε Νίκο... αυτα τα πηρούνια ειναι στα 10.000 USD.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Tα φρένα τ' αφησες ασχολίαστα βλέπω..![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεδομένου ότι μιλάμε για τζαπάν... και μια και την έβαλες εσύ.. που την βρήκες; Ποιοι τις καβαλάνες;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα φρενα είναι ψιλολόγια ρε Νίκο... αυτα τα πηρούνια ειναι στα 10.000 USD.![]()
10.000 upside down;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα φρενα είναι ψιλολόγια ρε Νίκο... αυτα τα πηρούνια ειναι στα 10.000 USD.![]()
Σε τσίρκο δουλεύουν;
Ούτε και ξέρω που βρέθηκε η φωτό, μου στην έστειλε ο φίλος μου ο Ducataκιας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεδομένου ότι μιλάμε για τζαπάν... και μια και την έβαλες εσύ.. που την βρήκες; Ποιοι τις καβαλάνες;![]()
Αν εχω καταλάβει καλά τα μηχανάκια είναι παρκαρισμένα εξω από μαγαζί αντιστοιχο ελληνικής καφετεριας, πηγαν οι αθρωποι να πιουνε καφεδάκι.![]()
Μπορεί μετα να πανε και μια Suzuka βέβαια...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εχμ... γιατί ξέρεις τι παίζει με την φορολογία και τ' ασφάλιτρα στην Ιαπωνία σε τέτοια μηχανάκια..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ούτε και ξέρω που βρέθηκε η φωτό, μου στην έστειλε ο φίλος μου ο Ducataκιας.![]()
Αν εχω καταλάβει καλά τα μηχανάκια είναι παρκαρισμένα εξω από μαγαζί αντιστοιχο ελληνικής καφετεριας, πηγαν οι αθρωποι να πιουνε καφεδάκι.![]()
Μπορεί μετα να πανε και μια Suzuka βέβαια...![]()
Τα ξέρω, αλλά δεν νομίζω να εχουν τετοια προβλήματα οι συγκεκριμένοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εχμ... γιατί ξέρεις τι παίζει με την φορολογία και τ' ασφάλιτρα στην Ιαπωνία σε τέτοια μηχανάκια..
Με αυτα τα πηρούνια και αυτα τα φρένα φαντασου τι θα κάνουν, θυμασαι τι λέγαμε στον καφέ πριν τη βόλτα για φρένα...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
:a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τα ξέρω, αλλά δεν νομίζω να εχουν τετοια προβλήματα οι συγκεκριμένοι.
Με αυτα τα πηρούνια και αυτα τα φρένα φαντασου τι θα κάνουν, θυμασαι τι λέγαμε στον καφέ πριν τη βόλτα για φρένα...![]()