Σελίδα 75 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    ..... Και όταν και αν αυτα πληρωθούν, εχετε την εντύπωση οτι η Ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα έχει απεμπλακεί απο τα δεσμά του παρελθόντος και θα μαστε ξαφνικα Σουηδια ή καποια ουτοπικη αταξικη κομουνα;

Λεμε τωρα....
    προσπάθεια να γίνετια φιλαράκι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Δηλαδή τον ανεξέλεγκτο πληθωρισμό, το αυξημενο κόστος εισαγόμενων πρωτων υλών, τους δασμούς και τις δυσκολίες των εξαγωγών, τον άν θελετε εμπορικό πόλεμο και τις ανακατατάξεις ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.... μεσω φόρων,τιμων κλπ; Και όταν και αν αυτα πληρωθούν, εχετε την εντύπωση οτι η Ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα έχει απεμπλακεί απο τα δεσμά του παρελθόντος και θα μαστε ξαφνικα Σουηδια ή καποια ουτοπικη αταξικη κομουνα;

Λεμε τωρα....
    Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, πωωωωωω
    Με το που γυρίσουμε στη δραχμή, θα φάει η καψερή 32 υποτιμήσεις σε μια ημέρα και όλα θα έλθουν να ρονταριστούν απίκο. Ο εργάτης θα χαίρεται πλέον να εργάζεται, ο εργοδότης θα χαίρεται που ο εργάτης του θα χαίρεται και όλοι θα γίνουμε μια χαρούμενη οικογένεια ξανά.
    "Τσοβόλα δώστα όλα" κι έτσι, ένα πράμα, να ούμ.
    Και θα έλθει ξανά ο γνωστός μου αγρότης από τα Χανιά να μου χτυπά επειδικτικά την κωλότσεπη η οποία θα είναι ξέχειλη τα πεντοχίλιαρα από το εμπόριο των πορτακαλιών και θα μου λέγει: είδες 15 δενδρά (5000 δηλωμένα) πόσους παράδες γεννούνε;

:wacko:

( δέστε με κοπέλια, δεν την παλεύω άλλοοοοοοο!!!! )
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    . Τα επιδόματα Λαυκα να φέρουν πίσω και όλα θα πάνε καλά.
    Δυστυχώς δεν έχεις άδικο....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ CPT

Οι άνθρωποι δεν είναι "ξεροί" αριθμοί σ' ένα λογιστικό φύλο με προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς. Πίσω από κάθε αριθμό κρύβονται "ρίζες" που δεν μπορούν ν' αποτυπωθούν στο χαρτί. Είναι λοιπόν λάθος να τους αντιμετωπίζεις ως τέτοιους.

@ sniper & spyro

Τα ίδια πράγματα αναδεικνύετε με διαφορετικό τρόπο ο καθένας. Το παράλογο που έγινε (μας το πέρασαν και το κατάπιαμε αμάσητο) λογικό. Μόνον στην Ελληνική πραγματικότητα μπορεί να συμβεί αυτό.

ΠΧ

Στην Πάτρα η χωματερή της ξερόλακας έχει κορεστεί προ πολλού και δεν μπορεί να υποδεχτεί τα σκουπίδια της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. Ο διάλογος για το άνοιγμα νέας με σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές είναι ατελέσφορος.

Η λύση από τους ιθύνοντες νόες είναι να γίνεται αποκομιδή των σκουπιδιών άπαξ εβδομαδιαίως.

Και το πρόβλημα μεταφέρθηκε στους κάδους, στους ξέχειλους από σκουπίδια κάδους, από τη στιγμή που δεν μειώθηκε στο ελάχιστο η παραγωγή σκουπιδιών από τους Πατρινούς (πως θα μπορούσε άλλωστε????).

Περιττό να πω ότι δεν υπήρξε καμία μα καμία ενημέρωση στους πολίτες αυτής της ρημαδόπολης, καμία πρόβλεψη, κανένα σχέδιο ανακούφισης. Το μόνο σχέδιο που αντιλαμβάνεται ο δικός μου άρρωστος νους είναι ότι θα ανακύψουν εντάσεις μεταξύ των πολιτών που τρώνε στη μάπα τα σκουπίδια καθημερινά και των άλλων που ζούν κοντά στην ξερόλακα που πραγματικά είναι έτοιμη να καταρρεύσει απειλώντας τους περίοικους.

Έτσι λοιπόν λύναμε πάντα τα προβλήματά μας στην Ελλάδα(τα κουκουλώναμε) να τα βρει ο επόμενος, να κάνει το ίδιο κ.ο.κ.

Το μέγα λοιπόν πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κατ' εμέ δεν είναι άλλο από την απόλυτη ανοργανωσιά, την παντελή έλλειψη σχεδίου. Και κανένας από τους 300 και τους παρατρεχάμενους δεν με πείθει ότι θα κάνει τα πράγματα αλλιώς. Είναι στην κουλτούρα μας, έχει περάσει με τα χρόνια στο DNA μας. Θα χρειαστεί να πλατσουρίσουμε στα σκατά για να δούμε κάποια αλλαγή.

Φιλικά πάντα και με απόλυτο σεβασμό σ' αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στις πλατείες στοχεύοντας ειρηνικές ανατροπές.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Πάντως για να μη μας πιάσει η μιζέρια και η απαισιοδοξία και λοιπά επικίνδυνα συναισθήματα, βλέπω τριγύρω μου όμορφα πράγματα να γίνονται.

Μας βλέπω να συζητάμε λίγο περισσότερο πέρα από τη γκρίνια και τη κλασική Ελληνική ισοπέδωση.

Είδα για πρώτη φορά λίγα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ να κυνηγάνε κουκουλοφορο-μπαχαλάκιδο-μπάτσους και ας ήμασταν κότες οι υπόλοιποι και δε βοηθήσαμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να βοηθήσουμε περισσότεροι.

Βλέπω καθημερινά η συμπεριφορά των μικρο επιχειρήσεων να καλυτερεύει και στα προϊόντα και στις υπηρεσίες.

Βλέπω κόσμο να κράζει αντι να ζηλεύει τα Grand Cherokee στη Σταδίου και λοιπά αστικά μονοπάτια.

Βλέπω εσένα Νικόλα να μου σε λιγουλάκι πιο ευαίσθητος και λιγότερο ισοπεδωτικός. (Ντάξει αυτό από μόνο του είναι άξιο αναφοράς)

Βλέπω νέα παιδιά να θέλουν να κατέβουν στη πλατεία (είτε για να αισθανθούν ότι ανήκουν κάπου είτε γιατι πάνε όλοι φίλοι τους, είτε γιατί θέλουν να τη πέσουν σε κανα κοριστάκι. Μη γελάτε ρε τρελοί και αυτό υγεία είναι. Επανάσταση χωρίς έρωτες και όνειρα δε γίνεται. Ελπίδα είναι το νέο το παιδί να βγαίνει στους δρόμους να θέλει να ονειρεύεται να αγαπήσει να πηδηχτεί, αντί να κάθετε στο σπίτι μπροστά από το facebook και να τον παίζει μόνος του. Και καλά εντάξει δεν είναι και τόσοι πολλοί αυτοί όσοι θα θέλαμε αλλά κάτι είναι και αυτό.
    Εσύ, δε θυμάμαι γιατί, μου την είχες δώσει κάποια στιγμή.

Αλλά όλο μαζί σου συμφωνώ και επικροτώ.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Βρε μαζι σου, η προσπαθεια να γινεται αλλα να ξέρουμε και τι εχουμε να επιλέξουμε....

Τεχνιέντως διατηρείται θολό το τοπίο και οι λογης λογης επαναστατικες κραυγές πιο πολύ ρομαντισμό κρύβουν παρα τον ρεαλισμο που χρειαζομαστε αυτη την στιγμή και πολιτικά και οικονομικά και μαθηματικα κλπ....

Γιατι φιλε μου οταν θα ερθει η ωρα να ψηφίσεις και να ψηφισω, εχεις την εντυπωση πως θα έχεις επιλογές και ξεκάθαρα προγράμματα ή ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα μας ρίξουν σε ψευτοδιλλήματα και στα μικροκομματικά ψέμματα τους;

Εκεινη την στιγμή ΟΛΟΙ μας θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι γι αυτο που θέλουμε απο τους εαυτούς μας.... ειτε ειμαστε στην πλατεια είτε στο παραβαν
    Ban 'em all

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Έλα μωρέ, πως κάνεις έτσι, πωωωωωω
    Με το που γυρίσουμε στη δραχμή, θα φάει η καψερή 32 υποτιμήσεις σε μια ημέρα και όλα θα έλθουν να ρονταριστούν απίκο. Ο εργάτης θα χαίρεται πλέον να εργάζεται, ο εργοδότης θα χαίρεται που ο εργάτης του θα χαίρεται και όλοι θα γίνουμε μια χαρούμενη οικογένεια ξανά.
    "Τσοβόλα δώστα όλα" κι έτσι, ένα πράμα, να ούμ.
    Και θα έλθει ξανά ο γνωστός μου αγρότης από τα Χανιά να μου χτυπά επειδικτικά την κωλότσεπη η οποία θα είναι ξέχειλη τα πεντοχίλιαρα από το εμπόριο των πορτακαλιών και θα μου λέγει: είδες 15 δενδρά (5000 δηλωμένα) πόσους παράδες γεννούνε;

( δέστε με κοπέλια, δεν την παλεύω άλλοοοοοοο!!!! )

Δυστυχώς έχεις πολλά δίκια.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=331268&cid=11
    Άντε ρε και τρόμαξα :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχει δηλωσει ο ανθρωπΑς τι ειναι.

για πες μου να μαθω και εγω......!!!!
    καλαματιανος

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=331268&cid=11

"Αγανακτισμένος" κι ο Τσαλικης;

Και δε βρεθηκε ενας να τον πλακώσει στις μάπες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    υπεραμυνεται των συναδελφων του απλα στελιε.

εισαι σιγουρος για το επαγγελμα μου? προσεχε γιατι θα βαλουμαι στοιχημα και φοβαμαι οτι θα χασεις....
    καλαματιανος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    κοιτα σε αυτο το βιντεο ποιος κανει το "ντου" με τον πυροσβεστηρα στα χερια και ποιον τελικα με μαγικο τροπο μαγκωνουν στη γωνια και τον πλακωνουν στις "χοντρες" και εν συνεχεια συλλαμβανουν!
    Κοκκινη μπλουζα φοραει ο ενας, δεν ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις!

http://www.youtube.com/watch?v=M6Uyh...embedded#at=85

στο 1,47 οπως βλεπεις διακοπτετε το βιντεο και αυτος με την κοκκινη μπλουζα ειδη εχει κανει επιθεση για να απελευθερωση ομοιδεατη του.....το τι εγεινε ακριβως δεν το καταγραφει το βιντεο αφου ειναι συραφη!!!
    εχε υποψιν σου ομως οτι ταΜΑΤ δεν ειναι ο σκοπος τους να συλλανβανουν εκτος και αν αυτο ειναι απαρετητο!!!
    καλαματιανος

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    "Αγανακτισμένος" κι ο Τσαλικης;

Και δε βρεθηκε ενας να τον πλακώσει στις μάπες;
    Με τετοια ξεραϊλα στα μουζουκοσκυλαδικα ισως να ειχε κατεβει και σαν κουκουλοφορος για το μεροκαματο... ποτε δεν ξερεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    εισαι σιγουρος για το επαγγελμα μου? προσεχε γιατι θα βαλουμαι στοιχημα και φοβαμαι οτι θα χασεις....
    Δηλαδή , γράφεις αυτά που γραφείς και ΔΕΝ σε πληρώνουν ?

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF